اگه دعوا نشه و به همین آرومی بحث و بررسی کاربردی بشه درش رو نمی بندیم![]()
اگه دعوا نشه و به همین آرومی بحث و بررسی کاربردی بشه درش رو نمی بندیم![]()
سسسسسسسسسسسسسسسسسسسسلام
من omnia داشتم و اکثر این مشکلاتی که دوستان داشتن رو هم داشتم , ولی الان که 8910 گرفتم واقعا همه ی ایرادها تقریبا رفع شده و یکی از معدود گوشی های موجود در کل بازار هسن که شاید بشه گفت هیچ مشکلی نداره .... مثل نوکیا در 3 سال پیش با N95
قبلا همیشه سامسونگ ادامه دهنده و شاید بد باشه بگم که تقلید کننده ی ( بهتر بگم ادامه دهنده ) امکاناتی بود که سونی و نوکیا و موتو استفاده میکردن ولی حالا یا بخاطر پیشرفت خودش و شایدم کم کاری نوکیا , بازار و ... رو به دست گرفته پس این موارد که گفتین در اول راه یکه تازی این شرکت امری عادی بوده
ولی در نهایت این مشخصه که سامسونگ سعی کرده خسیس بودن رو کنار بزاره و امکانات بیشتری رو یکجا ارائه بده.
برای مثال i8510 یا i8910 که خودتون بهتر میدونید HD و سیمبین سری 5 و صفحه 3.7 اینچی داره.
موفق باشید
از همه شما ممنونم که اومدین نظر دادین منم دوست دارم این تاپیک به همین ارومی که هست جلو بره و هدف فقط گفتن واقعیت ها باشه من فقط می خوام برسم به این حرف که تبلیغات خیلی می تونه موثر باشه وگرنه باور کنید ایرادهایی که این گوشی سامسونگ داره ( در ظاهر شاید کوچیک باشه ) واقعآ آزار دهنده است محدودیت حجم مسیج برای یک گوشی جاوا با حافظه کم برای هر کسی امری عادیه الان نوکیا 3310 بیشتر از جت حافظه داره!!! نه اینکه گوشی با 10 گیگ یا حتی بیشتر بخواد برای مسیجهای 20 بایتی محدودیت داشته باشه!!
من هیچ وقت سامسونگ رو امتحان نکرده بودم ولی واقعآ به این نتیجه رسیدم که در حال حاضر فقط به کیفیت طراحی فکر شده همین وگرنه این گوشی های جدید سامسونگ که هر روز یه مدل معرفی میشن هیچ قابلیت منحصر به فردی نداره این قابلیت ها رو همه دارن حالا یکی کمتر یکی بیشتر .
ببین منم قبلاً d600 داشتم ... خیلی از این ایرادای مسخره داشت ... جاوا که به زور روش نصب میشد ... اپرا مینی روش نصب کردم کلمه های فارسیو جدا نشون میداد ... خیلی از برنامه ها نصب نمیشدن ... خیلیاشون نصب میشدن اجرا نمیشدن ... نمیشد زنگ sms شو عوض کرد ینی میشد فقط از مالای خودش .... دیگه محل ذخیره عکس و فیلم که با دوربینش میگرفتو نمیشد عوض کرد ... همزمان نمیشد چندتا کار باهاش انجام بدم ... ینی موزیک پلیر نمیشد باز باشه بعد برم یه کار دیگه بکنم ... تم نمیخورد ... 200 تا sms بیشتر نمیگرفت و......................
ولی من نگفتم سامسونگ همیشه همینجوریه... چون اون d600 اونجوری بود قرار نیست همه گوشیاش اونجوری باشن........ اومدم 8510 خریدم ... که هیچ کدوم از این ایرادا رو نداره
پس باید با توجه به نیازهات انتخاب کنی تا دچار مشکل نشی
البته با این تعداد زیادی که توی این تاپیک پست می دن فقط در صورتی به چیزی که شما می خواید می رسیم که حرفتون درست باشه. که از نظر من اشتباهه.
وقتی شما یه دونه گوشی سامسونگ امتحان کردی و یه دونه اشتباهی توش دیدی که به نظر من اونقدری که می گید هم اعصاب خورد کن نیست، بعد می اید به صورت جمه می گید: این گوشی های جدید سامسونگ که هر روز یه مدل معرفی میشن هیچ قابلیت منحصر به فردی نداره این قابلیت ها رو همه دارن حالا یکی کمتر یکی بیشتر. چه طوری انتظار داری به این نتیجه برسیم؟
اون ایراد رو به نظر من واقعا داری بزرگش می کنی، اما قبول، اون ایراد خیلی اعصاب خورد کنه. حالا چی شده که فکر می کنی توی باقی گوشی های سامسونگ هم یه همچین ایراداتی پیدا می شه؟
چه طوری می گی که قابلیت های گوشی رو همه ی برند ها دارن؟ کدوم گوشی سیمبیانی رو می شناسی که با چنین سی پی یویی که توی امنیا HD به کار رفته ساخته شده باشه؟اصلا گوشی ان 97 که مثلا فعلا گل سر سبد نوکیاس، چی داره در مقابل همین گوشی نوکیا ارائه بده که شما می گی همه ی گوشی های دیگه هم دارن؟
سی پی یوی ی گوشی خود شما رو چه موبالای دیگه ای دارن توی این رنج قیمت؟
خواهشا وقتی یه عبارت کلی مثل اون عبارتایی که من توی حرف شمما مشخص کردم می گید، یه چند نمونه مثال هم بیارید. چون توی همینایی که فعلا گفتید اختلاف سلیقه داریم اساسی.
راستش من خودم تا چند سال پیش از سامسونگ متنفر بودم. چون به نظرم زیادی داشت توی کارایی که وارد نبود فضولی می کرد. اما الان به نظرم توی این کارا وارد شده. و داره کارش رو خوب انجام می ده.
در هر صورت، اینا تیم های فوتبال نیستن که طرفداریشون رو کنیم. برند های تجاری هستن که دارن می زنن تو سر و کله ی خودشون که رضایت مارو جلب کنن. لازم هم نیست که همه ی محصولاتشون خوب باشه. یه دونه محصولشون رو که قراره ما بخریم رو اگه درست ساخته باشن کافیه.
شما یا گوشیتون رو تازه خریدین یا اصلا باهاش کار نکردین !من omnia داشتم و اکثر این مشکلاتی که دوستان داشتن رو هم داشتم , ولی الان که 8910 گرفتم واقعا همه ی ایرادها تقریبا رفع شده و یکی از معدود گوشی های موجود در کل بازار هسن که شاید بشه گفت هیچ مشکلی نداره .... مثل نوکیا در 3 سال پیش با N95
چطور 8910 مشکل نداره ؟؟؟
یکی از بزرگترین ایراداتش اینه که هنگامی که هندزفری بهش وصل
باشه دیگه تو هندزفری هنگام تماس یا اس ام اس زنگ نمی خوره !!
و موقع رانندگی و استفاده از هندزفری بلوتوث بسیار آزار دهنده اس !
حتی موقعی هم که آهنگ گوش میدی با هندز فری اگه برات مسیج بیاد اگه گوشیت رو ویبره نباشه اصلا نمیفهمی !
از اون طرف موزیک پلیر خیلی جا ها مینمایز میشه دیگه خفه خون میگیره !
اول فکر میکردم مشکل از سیمبینه که نمیشه آهنگ گوش داد و یعضی از برنامه ها رو باز نگه داشت و باهاشون کار کرد
تا این که رو5800 امتحان کردم
دیدم که نه مشکل از سامسونگه !
مشکل باتری هم اضافه کنین که هر چند استند بای اون بهتر شده ولی موقع کار با گوشی بصورت اعصاب خورد کنی
باتری ها رو قورت میده !!!
سامسونگ اصلا تو جزئییات نمایش مطلوبی نداشته
چند مورد دیگه هم هست
مثلا محافظ لنز دوربینش بسیار بد جا قرار داده شده از یه طرف چون کاور نداره براحتی کثیف میشه
از اون طرف
چون طراحی اش مناسب نیست پاک کردنش بسیار مشکل میشه مخصوصا خارج از خونه !
نمیدونم اون طراحه نادان اصلا فکر پاک کردنش رو کرده ؟؟؟؟؟؟
بازم هست ولی حس نوشتنش نیست
بله تمام مسائلی که دوستان میگن رو گوشی های نوکیا نیست تو سونی اریکسون نیست تو ال جی نیست و فقط رو سامسونگه ...
بهترین گوشی نوکیا چیه ؟بگید تا ایراداتشو براتون بیارم !که هم ازار دهنده تره هم بدتره !
بهترین سونی چیه ؟
بهترین Htc چیه ؟
!
بهترین ال جی چیه ؟
گوشی بی ایراد کی سراغ داره ؟
کم ایراد بودن و ایرادت کوچیک مهمه که سامسونگ تو این زمینه رو 8910 و گوشیهای نظیر جت و غیره با توجه به چیزی که هستن خوب عمل کرده ... حالا میخواین بحث الکی کنید ! و ایراد بزارین رو گوشیای سامسونگ ؟ خوب خوبه چون خودش یه تبلیغیه ! همیشه تبلیغ = تعریف نیست.. بعضی وقتا بد گفتن هم تبلیغه .. پس به کارتون ادامه بدید
Last edited by pulp_152; 26-11-2009 at 20:33.
بچه ها گفتم دعوا نکنید
باور کنید اگه بخواد اینطوری بحث بشه خودم میگم این تاپیک قفل شه
به قول علی این ایرادها یه گافه واسه یه برند منه مشتری هیچ وقت دوست ندارم یک گوشی بخرم که توی تبلیغات حرف اول رو میزنه بعد یه مسیج 20 کیلوباتی نگیره!!! مثل اینکه آدم یه بی ام 2010 بگیره بعد ببینه cd پخش نمیکنه اگه نکنه ایراده ماشینه حتی شاید کوچیکترین ایراد بخواد باشه!!
ایرادهایی که علی گفت این گوشی jet هم بعضی هاشو داره مثلآ این گوشی هم وقتی هندزفری توی گوشته مسیج میاد نمیفهمی باید هی صفحه رو نگاه کنی!!! در مورد باتری هم یک ساعت صدا رو ظبط میکنم سر کلاس کل باتری خالی میشه تازه گوشی توی استندبای هستش صفحش هم روشن نیست!!
من اگه این تاپیک رو زدم هیچ وقت نخواستم منکر مزیتهای این گوشی بشم صفحه خوب ، دوربین خوب ، سرعت خوب ..... ولی اینها دلیل نمشه که آدم ایرادها رو نگه!! من اکثر گوشی های سامسونگ رو دیدم که مشگل برنامه و مسیج دارن حتی سونی اریک هم همینه توی مسیجها من حرف اینه اگه سیستم عامل جاوا هستش پس چرا نوکیا این مشگلو نداره؟یا اینکه اصلآ در حال حاضر چرا باید این مشگلها آدم رو عذاب بخواد بده و حتی بخوام یک گوشی رو بعد 1 ماه عوض کنم؟
یکم دوست دارم منطقی باشیم همین![]()
میدونی سر مست جان مشکل شما اینه که رفتی یه تویوتا شاسی بلند خریدی که علاوه بر اینکه فوق العاده ماشین خوبیه ولی هیچ موقع شمارو در قبال نیازتون که خودروی سواری و خانوادگی هستش ارضا نمیکنه ...
این برمیگرده به اینکه انتخاب خوبی با توجه به نیازت نکردی ...
کدوم گوشی جاوای نوکیا چنین قابلیتیو داره که محدودیت نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)