خوشم میاد که اینجا ملت رو هوا بدون این که اقلا تجربه کرده باشن اظهار نظر میکنن![]()
خوشم میاد که اینجا ملت رو هوا بدون این که اقلا تجربه کرده باشن اظهار نظر میکنن![]()
همین الان از پشتیبانی پرسیدم گفت میشد دیگه نمیشه![]()
دوستان عزیز منظور من این نبود که اون شخص از یک منطقه دیگه با یوزر و پاسورد من میره تو اینترنت!
این سیستم مال دو نفره.
منظورم این بود که از روی سیستم خودم پاسورد رو بدست اورده و میره راحت تو اینترنت.
اون کانکشن و توضیحات اماتوری که یکی از دوستان داد رو هم اجرا میکنم. یعنی save رو نمیزنم.
بله با کیلاگر به راحتی میشه
شما این مراحل رو طی کن دیگه نمیتونه!
1-پسورد رو تماس بگیر و عوض کن
2- از این به بعد موقع کانکت شدن پسورد رو از طریق کیبورد ننویس. از On–Screen Keyboard استفاده کن
البته این به شرطی قابل اجراست که طرف نتونه به isp زنگ بزنه و با دادن مشخصات شما پسورد رو بپرسه.مثلا زنگ بزنه بگه یادم رفته و مشخصات شما رو بده . خوب باز فرقی نمیکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اصلا از اين تيكت خوشم نيومد ببين من نگفتم كه امتحان نكردم اتفاقا امتحانم كردم و الان بهت توضيح ميدم ببين دوست عزيز وقتي شما درخواست ADSL از يك ISP رو ميكني اونا اول ميان مركز مخابراتيتو چك ميكنن تا ببينن پورت باز تو اون مركز هستش يا نه بعد با اون شماره تلفن ميان يه پورت تو مركز برات باز ميكنن و خط تلفنت رو برات رانژه ميكنن بعد براي اون خط تلفن ميان يوزر نيم و پسورد ميسازن تا اينجا درست حالا فرض كن من يوزر نيم و پسورد تو رو ميزنم به نظرت چطوري ميتونم با يوزر نيم و پسوردي كه براي شماره تلفن تو هستش و اون شماره تلفن پورتش تو مركز مخابراتي تو هست كانكت بشم؟
کوروش جان متاسفانه این امر تو بعضی ISPها امکان پذیره
دمت گرم کجاش آماتور بود![]()
کیلاگر دیگه چیه؟!
این ادرسی رو که دادی باید چیکار کنم؟
شوخی کردم. به دل نگیر.
ولی خداییش دیگه اون تیک save رو همه میدونن![]()
دوست عزيز بهترين كار اينه كه با پشتيباني تماس بگيري و جريان رو براشون توضيح بدي تا مشكلت رو حل كنن يا اينكه دسترسي طرف رو از اينترنت صلب كني
اون آدرس رو ولشراست میگه از On-screen Keybord استفاده کن
کیلاگر بدافزاریه که میتونه کلیدهای زده شده توسط کیبورد رو ثبت و ذخیره و در نهایت ایمیل کنه یا اینکه FTP کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)