بردم بیرون چک کردم مشخص شد از مین هست از راهنمایی های دوستان ممنون
بردم بیرون چک کردم مشخص شد از مین هست از راهنمایی های دوستان ممنون
نه داداش شما يكي از خازنهاي مين رو بكن ميبيني چي ميشه البته با مسئوليت خودتمین بورد که بسوزه اصلا سیستم روشن نمیشه ایشون سیستمش روشن میشه ولی تصویر نمیده![]()
خازن کندن با سوختن مین فرق میکنه
خیلی جالبه منم دقیقا همین مشکل رو دارم سیستم رو چند جا بردم گفتن مشکل از مین بورده ما هم حتی بردیم یه جا یعنی تعمیر کار مین بورد بود ، گفت که چیپست مادربوردت سوخته
هیچی خلاصه اش میکنم امروز رفتم و یه مادربورد دس دو خریدم دیدم بازم همون جوری مثل قبله
دیگه فکر کنم به احتمال زیاد مشکل از cpu باشه ، چون رمم قبلا امتحان کردم
دوستان شما نظری در این رابطه ندارین؟
خداییش اعصابم بد جور داغونه خیلی رویه حرفشون اعتماد کرده بودم
ماجرا هم از این قراره که تو ویندوز بودم یهو سیستم هنگ کرد وقتی که ریستش کردم دیگه اصلا تصویر نمیاد![]()
سلام خدمت همه
داداش فکر کنم بدونم ازکجاست چیست جنوبی مادربرت سوخته هیچ راهی نداره اگه گارانتی داره بفرست عوض کنند اگه نداره سطیل اشغالی برو نوبخر راحتری اگه دست دو بخری سالم بود خودش استفا ده می کرد نمی فروخت ok
دوستان الان چند هفته ای هست که سیستم خود به خود درست شد
می خواستم برم یه مین بخرم که گفتم یه بار دیگه روشن کنم شاید فرجی شد در کمال تعجب دیدم سیستم تصویر داد
از متخصصین سخت افزار کسی هست بدونه مشکل از کجا بوده اگر دوباره پیش اومد چی کار باید بکنم
اقا منم سیستمم هنگ کرد ریست کردم این طوری شد مگه میشه مین بورد به این راحتی بسوزه ؟ قابل تعمیر هست یا بندازم بره؟
دلايل زيادي داره، نميشه گفت حتما از مادربرود شماست!
شما رم رو در بيارين و تميز كنيد و اسلاتش رو هم تميز كنيد! اگه دو تا رم داري با يكيش تست كن
اتصالات پاور به برد رو از جاشون در بيار و دوباره وصلش كن به طوري كه كامل سرجاش قرار بگيره!
كارت گرافيك رو هم دربيار هم خودش و هم اسلاتش رو تميز كن احتمالا درست ميشه
اگه با اين كارها درست نشد احتمال اينكه پاور يا مادربردت
آسيبي ديده باشه بيشتر ميشه البته به ظرطي كه سيستم اصلا تصويري نده رو مانيتور !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)