به نظر من N900 نمی تونه گوشی موفقی باشه!
Nokia N97
Nokia 5800 XpressMusic
Nokia 5530 XpressMusic
N900 و Droid بهترین اسمارت فون های امسال هستند بخاطر سیستم عامل قدرتمند به همراه سخت افزار عالی
چرا ؟به نظر من N900 نمی تونه گوشی موفقی باشه!
چون open-source هست ؟
چون اینترفیس توپی داره ؟
چون گروه نرم افزاری maemo پشتیبانیش می کنه ؟
چون برپایه ی لینوکسه ؟
چون چیپست گرافیکی داره ؟
چون CPU قدرتمندی داره ؟
چون 256 مگ رام داره ؟
و ...
...
بهترین تاچ رو X6 داره ...![]()
ارمین جان میشه دلیلتونم بگین؟
ممنون
از نظر من سیستم عامل های لینوکس سیستم عامل های جالبی نیست و اینکه قیمت ان900 خیلی بالاست!
این حرفتونو اصلا قبول ندارم ... قیمت N900 هم الان کاذبه و بزودی افت قیمتشو میکنه !از نظر من سیستم عامل های لینوکس سیستم عامل های جالبی نیست و اینکه قیمت ان900 خیلی بالاست!
سیستم عاملها یک روند رو به تکامل داشتند و در این روند ویندوز و لینوکس به دلیل امکانات بیشتر موفق تر از همه بودن ، سیستم عاملی که از سال 1984 ایجاد شده و بیشتر از دو دهه روش کار شده با سیستم عامل های نو پا قابل مقایسه نیست و به همین دلیل هستش که غول هایی مثل Google , Nokia,Motorola,AMD,Intel ,....... به توسعش کمک میکنن اگه از لینوکس استفاده نمی کردن باید از صفر شروع می کردن و اگر خیلی سنگ تموم میزاشتن که نزدیک به 30 سال طول میکشد به اینجایی برسن که لینوکس رسیده ..
Last edited by Apachi; 05-12-2009 at 00:26.
منم با ارمین تا حدی موافقم .. حداقل تو ایران فروشش زیاد نیس .. دلیلش هم اینه که در ابتدا چیز جدیدی خود گوشی نداره و یه سری امکانات هم نداره مثلا تاچش خازنی نیست مقاومتیش هم معمولیه ! 2- هنوز این سیستم عامل اولین مدلشه که تو ایران داره به صورت گوشی میادو خوب قشر خاصیو به سمت خودش جذب میکنه و خیلی ها میگن بزار 1 سال دیگه که راه افتاد و نرم افزاراش زیاد شد بخریم ... واسه همین فکر میکنم n900 فدای maemo میشه
ارمین جان من اصلن با نظره شما موافق نیستم.
کاری با قیمت ندارم....
ولی در مورد سیستم عامل این گوشی همان طور که میدونید چون سیستم عامل متن بازی میباشد قدرت زیادی داره و لینوکس یکی از پر قدرت ترین سیستم عامل ها میباشد.
نینجا جان ان900 را خریدن و بهتر میتونن توضیح بدن.
بزار یک چزیزی رو بگم تجربه به من ثابت کرده سیستم عامل متن بازی مثل لینوکس موفق نبوده و نیست با وجود غول هایی مثل گوگل و وین مو وسیمبین دیگهلیونکس می ره کنار تازه یک گوشی بیشتر نیست که این سیستم عامل رو داره پس حرف pulp_152 تایید میشه!
Last edited by armin_software; 05-12-2009 at 13:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)