سلامنوشته شده توسط rb97
والا من از اين لينكي كه شما دادين چيزي سر در نيوردم !!!![]()
سلامنوشته شده توسط rb97
والا من از اين لينكي كه شما دادين چيزي سر در نيوردم !!!![]()
ببخشيد اشتباه دادم
همين يکی بود کرک این ورژن اصلا نيست تو اینترنت
اين ورژن كه امين جان معرفي كرده قابليت رجيستر با سريال نامبر رو داره ولي اكتيويت كردنش يك مقدار مشكل هست. دوستان اگر نياز دارند دانلود كنند. و اونم به اين خاطر هست كه اكتيويشن نامبر اين ورژن با ورژن انگليسي متفاوت هست. پس به همون حالت قبل برميگرديم كه شما 30 روز ميتونيد تست كنيد. قابل ذكر هست كه در خود اين فايل شما فقط ميتونيد سريال نامبر رو پيدا كنيد و نه اكتيويشن نامبر رو...
Last edited by Roozedidar; 07-04-2006 at 12:29.
دوستاني كه نياز به نسخه me دارند مي تونند نسخه cs اين نرم افزار رو از لينك زير بگيرند. البته من قبلا اين ورژن رو از جاي ديگه گرفتم و لينك زير رو تست نكردم كه قابل رجيستر هست يا نه. دوستان اگر تست كردند به بقيه هم خبر بدند...
موفق باشيد...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خريدم و رجيستر هم ميشه.. ولي در فارسي نويسي يه مشكل دارم .. اونم اينه كه بعد از حرف دال و فقط دال حروف رو به صورت چسبان مياره !!!! چرااااااااااااااااااااااا ااااا؟ ديوانه شدم ديگه .... يكي كمك كنه ......
عزيز از اين دسته از مشكلات زياده نظر شخصي من اينه كه شما سعي كني از نرم افزارهاي فارسي نويسي از قبيل مريم, IPT5 , كلك, نامه نگار , چليپا و يا هر برنامه ديگه اي كه راحتي باهاش كار كني و اگر بازم نتيجه نگرفتي يه ويندوز عوض كردن مشكل شما رو رو 100% حل مي كنه.نوشته شده توسط dontsee
موفق باشي...
دوست عزيز dontsee خب اگه تونستي رجيسترش كني كركشو بزار ديگران هم دانلود كنند(,واسهPhotoshop cs2 ME)
thank u very much
قبرای قبرستون رو زیر و رو می کنید ؟
این تاپیک مال سال 2006 اِ الان این بنده خدائی که این تاپیک رو زده دور ا جونش استخون هاش داره تو قبر میلرزه !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
huti جان یه دور از جونی بگو عزیز، دوستان زندن فقط به علت گرفتاری زندگی فعالیتها کم شده.
omid جان شما هم یه جستجو کنی راحت میتونی کرک این نرم افزار رو پیدا کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)