تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: Player با قابلیت عقب جلو کردن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

OK !

خوب فکر کنم تصمیمم رو گرفتم . اگه حداقل باید چهل و خورده ای بدم 20 تومن هم می زارم روش مدل بهتر می گیرم !
    zen stone یک مدلش هم با speaker هستش . اون چه طوره ؟ چون ممکنه بخوام زبان رو روی حالت اسپیکر بزارم و گوش بدم ...
    فقط حجم 2 گیگش هست ؟ آیا رم می خوره ؟ مدل تقلبی نداره ؟ از کجا بگیرم که هم ارزون بده هم مطمین باشم که اصله ؟

ممنون ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

الان نت رو سرچ کردم
    فقط 2 گیگش هست . مدل با اسپیکرش هم 20 ساعت می تونه کار کنه ...

ولی یه بدی داره ( هم با اسپیکر هم بی اسپیکر و ) اون هم اینه که نمی تونه فولدر ها رو از هم مجزا کنه و همه رو تو یه لست قرار می ده ...

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

OK !

خوب فکر کنم تصمیمم رو گرفتم . اگه حداقل باید چهل و خورده ای بدم 20 تومن هم می زارم روش مدل بهتر می گیرم !
    zen stone یک مدلش هم با speaker هستش . اون چه طوره ؟ چون ممکنه بخوام زبان رو روی حالت اسپیکر بزارم و گوش بدم ...
    فقط حجم 2 گیگش هست ؟ آیا رم می خوره ؟ مدل تقلبی نداره ؟ از کجا بگیرم که هم ارزون بده هم مطمین باشم که اصله ؟

ممنون ...
    الان نت رو سرچ کردم
    فقط 2 گیگش هست . مدل با اسپیکرش هم 20 ساعت می تونه کار کنه ...

ولی یه بدی داره ( هم با اسپیکر هم بی اسپیکر و ) اون هم اینه که نمی تونه فولدر ها رو از هم مجزا کنه و همه رو تو یه لست قرار می ده ...
    در مورد اسپیکر : کلاً الان مدلی که بیشتر گیر میاد مدل اسپیکر دار هست و شما هم اگه خواستی بخری همین رو پی بگیر...

در مورد حجمش: ظرفیت 4 گیگ هم داره که طبیعتاً قدری گرونتره.

نخیر - افزایش حافظه نداره ... این قابلیت کمیابیه و زیر 100 تومن شاید یکی دو مدل با این ویژگی داشته باشیم ...

از نمایندگی های Creative بخر تا خیالت راحت باش ... توی هر پاساژ کامپیوتری یکی دوتا نمایندگی داره.

در مورد ساختار مرور و مدیریت فایل : درسته - در واقع شما یه لیست اصلی داری که همه فولدرها توش هستن (و توجهی به اینکه مثلاً فولدر در فولدر داشته باشیم نمی کنه) ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه رو ببین برای درک بهتر نسبت به این قضیه ... ولی خب این یه پلیر basic هستش (چه از نظر قیمت ، چه اندازه و چه امکانات - اما با کیفیت بسیار خوب) .. می تونست بهتر هم پیاده سازی باشه ، اما همینطوری هم قابل قبوله به نظرم.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •