با اين بودجه و اين پاور 4670 DDR3 512MB
با اين بودجه و اين پاور 4670 DDR3 512MB
دوستان من بالاخره همون HD 4670 رو خریدم فقط اینکه 512 و DDR3 هست یا نه که رو جعبه اش اینطوری نوشته . من عکسش رو میزارم فقط ببینید سرم کلاه نرفته باشه
![]()
دوست من خیلی بعیده مدل تقلبی باشه با این حال شما عکس صفحه اول این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزارید کاملا مشخص میشه برای اطمینان بیشتر...
Last edited by Kianoosh; 26-11-2009 at 23:42.
مبارك باشه اگه گارانتي داره تقلبي نيستش ديگه
ممنون آقا پدرام راهنماییهات موثره
حالا میخواستم بدونم فرق 512 با 1 گیگ این کارت خیلی زیاده؟
بسیار ناچیزه !
توی رزولیشنهای معمولی مدل 512 به دلیل بالاتر بودن فرکانس مموری کارایه بیشتری داره نسبت به 1 گیگ اون.....
در ضمن نگفتید توی چه رزولیشنی بازی میکنی.......
این کارت توی رزولیشن 1024*768 کارایه مناسبی داره و بازیهار کریسیس و ac2 رو راحت اجرا میکنه.....
فعلآ که تو اولین بازی به مشکل خوردم . PES2010 اولین بازی بود که امتحان کردم که بازی با رزولیشن 1024*768 در تمام سه حالت low , medium , high یک گیری داره یعنی در حال بازی یک گیرهای ناچیزی چجوری بگم یعنی بازیکن داره میدو یهو یک گیر
خیلی کوچیک و سریع میکنه و رد میکنه نمیدونم مشکل از کجاست البته میدونم باید تو اشکالات سخت افزاری بپرسم ولی خیلی حالم گرفته شد.
دوست عزیز مشکل از خوده بازیه ! من با کارت 8500 رو رزولوشن بالاتر و تو حالت HIGH بدونه مشکل بازی میکنم ! تو تاپیک خوده پس بپرس ! تنظیماتی داره که بهتون میگن !
يه بازيه ديگه امتحان كن ببين چطوريه ولي نبايد مشكل داشته باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)