اما این ثانیه شمار خیلی دقیق نیست و در کامپیوترای مختلف ممکنه متفاوت عمل کنه. همین طور دو بار اجرا در یه کامپیوتر هم ممکنه متفاوت باشه! امتحان کنید! مثلا 20 ثانیه رو با اون اندازه بگیرید.
اما این ثانیه شمار خیلی دقیق نیست و در کامپیوترای مختلف ممکنه متفاوت عمل کنه. همین طور دو بار اجرا در یه کامپیوتر هم ممکنه متفاوت باشه! امتحان کنید! مثلا 20 ثانیه رو با اون اندازه بگیرید.
حق با شماست, فكر اونجاشو نكردم!
يعني راهي نداره كه بدون استفاده از توابع مثل time و .., خودمون بنويسيم ؟
نه هیچ راهی نداره.
یکی دیگه از چیزایی که ظاهرا هیچ راهی نداره نوشتن یه تابع برای انتخاب تصادفی اعداده. یعنی بدون داشتن یه منبع تصادفی مثل زمان یا بایت هایی از RAM که نمیدونیم چین نمیتونیم برنامه ای بنویسیم که از بین حتتا دو چیز یکشونو به تصادف انتخاب کنه! من که هر چی فکر کردم راهی پیدا نکردم! علتش اینه که برنامه هر بار یه جور اجرا میشه.
میشه برای تصادف از هزارم ثانیه ساعت ویندوز استفاده که که موقع اجرا کاملا یه عدد تصادفیه یا یک بایت که نمیدونیم چه مقداری داره از RAM بگیریم یا از کاربر بخوایم یه عدد تصادفی وارد کنه راه دیگه ای نیست!
Last edited by CppBuilder2006; 27-11-2009 at 05:24.
سلام من برنامه ی ساعت دیجیتال با زنگ نیاز دارم 8051 برای درس ریز پردازنده .البته کد این برنامه در انجمن برق دیدم ولی چون توضیح نداره متوجه نمی شم ،میشه این کد برام توصیح بدین یا یک کد جدید ارائه کنین![]()
salam
man feker mikonam ravesh pd behtare
ba tashakor az pd
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)