تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: استادان نوکیا کمک لازم

داره خودمونی میشه big W's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با سلام حضور دوستان .
    جناب mamo عزیز نشد داداش اصلا music library نداره که بخوام refresh رو پیدا کنم : و جناب Ali racer نه دوست من مشکل حل نشد .یک قرآن دانلود کردم .اومد تو موبایل ولی انگار چهار نفری قرآن را میخواندند. خیلی عجیب قریب بود. خلاصه موندم معطل .خدا خیر به همه تان بده

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

با سلام حضور دوستان .
    جناب mamo عزیز نشد داداش اصلا music library نداره که بخوام refresh رو پیدا کنم : و جناب Ali racer نه دوست من مشکل حل نشد .یک قرآن دانلود کردم .اومد تو موبایل ولی انگار چهار نفری قرآن را میخواندند. خیلی عجیب قریب بود. خلاصه موندم معطل .خدا خیر به همه تان بده
    خب من الان دقیقا نمیدونم مشکلتون چیه
    لطفا واضح بنویسین

ولی در مورد
    موزیک لایبری عکس میزارم که دقیقا بدونین کدومه
    این عکسشه تو گوشی شما

اگر نتونستین پیداش کنین برین تو فولدر مدیا
    اونجا یه علامت موزیم هست(چنگ) اون موزیک لایبریه

روی فولدر مدیا علامت موزیک هم داره اگه دقت کنین

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با سلام. ای دمت گرم . داش علی آفرین پیدا کردم . بابا این موبایل بازی عجب مصیبتی برام شده.یک شر جدید اومده یا من عوضی کلیدی رو زدم اون دو تا آهنگ ها با اون قرآن که صداش مثل این بود که چهار نفر این سوره ها رو در هم و بر هم میخواندند . همه شان غیب شده همه اینجا رو و موزیک لایبری رو هم گشتم نبود .مموری کارت رو در آورده انداختم تو رم ریدر و بعد زدم به کامپییوتر اصلا باز نمیشد دیگه مموری کارت رو در آوردم گذاشتم تو موبایل رفتم سراغ یکی از اون صفحه هایی که شما زحمت کشیده و عکس گذاشتی از قسمت تولز رفتم رو مموری کارت حالا این موبایل میگه no memory card inserted هیچی دو سه بار مموری کارت رو در آورده و هی چپوندم توش ولی باز اون جمله اینگلیسی هی میاد .من فکر کنم این موبایل سکته یا سنگ کوب کرده یا اینکه دستم عوضی رو دکمه ای خورده خراب شده . حالا شنبه میبرم بدم از یارو گرفتم ببینم درست میشه یا نه چون موقع خرید یارو گفت یکسال گارانتی داره. دست شما عزیزان درد نکنه.

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خدمت جنابان mamo و ali racer سلام و عرض ادب. رفتم پیش یارو موبایل فروشه .و مسله را گفتم و اون مموری کارت رو در آورد و گفت این مموری کارت لبه اش پریده چرا ؟ منم از ترس اینکه بگم با دم باریک در آوردم و آبروریزی بشه گفتم نمیدونم و یک مموری کارت انداخت و بیست دلار گرفت من تازه یاد گرفتم که چطور مموری کارت در بیاورم. خلاصه با پیشنهاد طرف یک بلو توث هم خریدم و خیلی تقریبا ضعیف کار راه افتاد. این تا اینجا . از اینجا به بعد کمک شما دوستان رو لازم دارم .یکی اینکه من میتونم آهنگهای زمان جوانی خودمو تو این موبایل بندازم و یا با بلوتوث بفرستم ؟ اگر نظرتان آره است بی زحمت بفرمایید چه جور پلیری میخواد و از کجا دانلود کنم. ممنونم و دستتان درد نکند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •