تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: مشکل هنگ و قطع صدا

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آقا فن سی پی یو مشکل داره.. یه تستی بکن جواب بده

2. این کاربر از s_paliz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز moslem.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

آقا فن سی پی یو مشکل داره.. یه تستی بکن جواب بده
    جلو چشامه داره مسه فرفره میچرخه

داره خودمونی میشه XaniaR_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

چه ربطی داره خب بچرخه ... جایی نشون بده یا با احتیاط باز کن دوباره ببند

آخر فروم باز قاهر - Gahir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام مسلم جون ...

به احتمال خیلی قوی ... مشکل از هاردت هست ...

ببینم کابل‎های رابطت IDE هستند ! یا SATA ؟ اگه IDE باشن که خیلی دردسر دارن ... باید جاشون رو کاملا با زورت محکم کنی !
    ببین گرد و غبار روی قسمت‎های مختلف رایانت جا خشک نکرده ! ؟ من که نمیدونم ، مال خودم با اینکه خونه تمیز تمیز هست ، ولی وقتی بازش میکنم انگار رفتی از توی عتیقستان کامپیوتر عهد بوق رو اوردی ... یعنی پر از گرد و غبار میشه !

من خودم تا حالا سه تا هارت 160 رو سوزوندم ! ... دو تاشون IDE بود و یکش SATA ! الان هم IDE دارم !

آخر از همه اگه دیدی که توی هاردت اطلاعات بدرد بخوری نداری ... اگه مجبور شدی ! همش رو LOW LEVEL FORMAT کن ! ...
    برای LLF کردن ، با توجه به حجم هارد زمان زیادی میبره ! ولی ! ولی بعد از اینکار انگار هاردت تازه متولد شده ! ...
    شرکت‎های سازنده‎ی دیسک سخت (Hard) قبل از هر کاری برای اطمینان نمونه‎هایی از هاردها رو LLF میکنن !

ولی گفته باشم ، LLF خیلی زمان میبره ! من خودم یک بار این کار رو کردم برای هفت پشتم بسه ! 50 درصد کمتر Format نشده بود که 12 !!! ساعت طول کشید !!! ...

موفق باشی !

6. این کاربر از قاهر - Gahir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

مرسی داداش قاهر تست میزنم ببینم چی میشه

اتفاقا تجربه ی LLF رو دارم

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام موسلم ، اینا رو یادم رفت درباره مشکل احتمالی از هارد برات بگم :
    راستی بعد از اینکه درست Format کردی ... پارتیشن ها رو هم دقیق و مرتب و تمیز پارتیشن کن ...

مثلا Fat 32 با تجربه‌ای که دارم اصلا برای سیستم‌های جدیدی الانی مناسب نیست (همونطوری که دیگه MWindows از فرمت Fat برای سیستم‌عامل‌هاش استفاده نمیکنه !) ! بهتره که NTFS شون کنی ! همونطوری که میدونی Fat ها برای دسترسی سریع هستند ولی امنیتی نیستند و فایل‌ها ( صفر و یک ها) روی هارد جدا از هم میمونن ، که باید هر چند وقت یک بار حداقل Disk Defragment کنی !
    یک احتمال دیگه در مورد احتمال اشتکال در هارد ، اینکه که : ببینم ، فایل‌هایی که الان روی هاردت موندن ، مال چند صد سال پیش هستند ؟ ، یعنی از کی تا حالا یک فایل حجیمی رو در یک قسمت درایو قرار دادی و بدون تغییر همونجا پلاس شده ، گذاشتی ؟! ... همین جور فایل‌های بدون تغییر در مکانی از هارت (اگه هاردت الکترونیکی ( مانند فلش و ...) نباشه) موجب میشه که احتمالا اون قسمت از هارد خراب بشه ! یعنی توسط لنزهای خواننده‌ی روی هارد قابل خوندن نباشن ! ...
    و دلیل آخر برای هارد ، عمر مفیدش هست ... که مثلا یکی از هاردهای من 4 سال بکوب هی Format میکردم هی پر میکردم تا اینکه پدر در اومد و به دیار باقی رفت ! ...

برای درایو سیستم‌عامل فضای باز زیادی قرار بده !

بعد از نصب برنامه و یا قرار دادن فایل‌های حجیم در یک درایو خاص اونا رو Defragment کن !

همین ، موفق باشی ...

آهان یادم رفت ... اگه دیدی که این راه حل‌ها درباره‌ی هاردت کار نکرد و جواب نداد ... اگه دیدی که هاردت محتویات با ارزشی نداره ... یه راهی که هست اینه که هاردت رو دراری و بندازیش دور ... ه ه ه ه و یکی دیگه بگیری ! ... از اون مدل جدیداش ... یا اصلا External اش ! ... تا اینکه جلوی چشت باشه × ....

9. این کاربر از قاهر - Gahir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

مرسی از راهنمایییت

در مورد نوع پارتیشن درایوها که چون لینوکس دارم همه ext4 هستن و نیازی به دیفرگ ندارن ولی اطلاعاتم زیاد قدیمی نیستم چون چند وقت پیش بود که کل هاردمو فرمت کردم

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مرسی از راهنمایییت

در مورد نوع پارتیشن درایوها که چون لینوکس دارم همه ext4 هستن و نیازی به دیفرگ ندارن ولی اطلاعاتم زیاد قدیمی نیستم چون چند وقت پیش بود که کل هاردمو فرمت کردم
    به نظر من ، مسلم جون ، لینوکس رو وله‌لش ! ... برو ویندوز نصب کن ، Seven یا Vista یا لااقل Windows XP SP3 ش ، به قول یکی از دوستان ، نری از این مزخرف‌هاش رو بگیری (همین MRT و ممارتی ! ... توهین نشه ! ) ، لااقل اورجینالش رو نصب کن !

موفق باشی .

12. این کاربر از قاهر - Gahir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •