منم همین مشکلو دارم یکی نیست به داد ما برسه!
منم همین مشکلو دارم یکی نیست به داد ما برسه!
چرا ، فرق میکنه .
درحالت Sleep تمام اجزای کامپیوتر خاموش میشه بغیر از Ram و در بعضی از سیستم ها پاور هم روشن میمونه .
در حالت Sleep با قطع برق پنجره های باز حذف میشند چون توی Ram هستند و با روشن کردن دوباره کامپیوتر ، دیگه
اون پنجره ها رو ندارید . چون رم حافظه موقته .
مثلا" چندتا پنجره Word ، چند تا پنجره Explorer ، چندتا فایل txt ، چندتا عکس و ... بازه که در همین موقع کاری براتون پیش میاد
و کامپیوتر رو Sleep میکنید . در اینحالت اگه مشکلی پیش نیاد ، برمیگردید و به کارتون ادامه میدید ولی اگه برق قطع بشه دیگه
اون پنجره ها رو ندارید .
در حالت Hibernate کل سخت افزار کامپیوتر خاموشه و تمام پنجره های بازی که توی دسکتاپ دارید روی هارد
نوشته میشه . بنابراین چون اطلاعات پنجره های باز روی هارد ذخیره میشند دیگه قطع برق نمیتونه اونها رو حذف کنه
چون هارد یک حافظه دائمی هست . بنابراین با روشن کردن دوباره کامپیوتر پنجره ها دوباره بنمایش در میان .
پس با خیال راحت میتونید Hibernate کنید چون : 1 - مصرف برقتون میاد پایین 2 - نگران قطع برق هم نیستید .
تنها ایرادی که Hibernate نسبت به Sleep داره کندتر خاموش شدن و کند تر روشن شدن هایبرنیته . البته این کندی
به تعداد پنجره های باز هم بستگی داره . هرچی تعداد پنجره های باز بیشتر باشه مدت خاموش شدن هم بیشتره میشه .
من خودم بشخصه بیشتر مواقعی که نمیخام کامپیوتر رو خاموش کنم از Sleep استفاده میکنم ، زمانی که پنجره های
باز نداشته باشم ، یا اگر هم داشتم خیلی هم مهم نبود که با قطع برق بسته بشند .
ولی زمانی که پنجره های باز مهمی دارم و زمان برگشتنم به کامپیوتر طولانیه از Hibernate استفاده میکنم .
یکی از دوستان که اسمشون یادم نیست ، مطلب زیر رو نوشتن ، ببینید بکارتون میاد :
جلو گيري از روشن شدن كامپيوتر در hibernate
مشکل باز گشت خود به خود از hibernate در ویندوز 7
power options ---> Advanced settings----->sleep ------> Allow wake timer
درسته که در قسمت sleep است اما روی هایبرنیت اثر گذار است.
Last edited by FAR_FA; 12-08-2011 at 11:18.
دوستان عزيز توجه كنيد ، نقل قولي كه از يك دوست براتون گفتم ، تنظيماتش رو توي ويندوز خودم نتونستم پيداش كنم .
اگه شما هم مثل من نتونستيد پيداش كنيد ، چگونگي جلوگيري از روشن شدن كامپيوتر در حالت Hibernate رو در قالب
فايل PDF آماده كردم كه لينك دانلودش رو براتون در زير ميزارم . اميدوارم كه كارساز باشه .
حجم فايل حدودا" 140 كيلو بايت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به دوستان
لپ تاپ من خیلی سخت بالا میاد به خاطر همین همیشه از هایبرنیت استفاده میکنم.اون اوایل در حدود 10 ثانیه به حالت هایبرنیت میرفت اما الان بعد از اینکه چند تا نرم افزار رو پشت سر هم نصب کردم مشکل پیدا کرده و بعضی مواقع تا حدود 5 دقیقه طول میکشه تا هایبرنیت بشه بعضی از مواقع هم هنگ میکنه و باید باطریشو دربیارم.نمیدونم مشکل از کدوم یکی از اون برنامه ها هستش که پاکش کنم.می خواستم ببینم شما میدونید چطوری درست میشه؟ یا اینکه یه برنامه به من معرفی کنید که هایبر نیت ویندوزمو بهینه سازی کنه.
فقط اگه زود جواب بدید ممنون میشم.
به p30world خوش آمديد
هرچه تعداد نرم افزارهايي كه با ويندوز بالا ميان و توي Ram فضايي رو اشغال ميكنند بيشتر باشند
به همون نسبت روي سرعت هايبرنيت شدن و همينطور از هايبرنيت خارج شدن تاثير ميزاره.
تمام نرم افزارهايي كه آيكوني در سيستم تراي ( كنار ساعت ) ايجاد ميكنند اينگونه هستند .
اين سرعت به RPM هارد هم بستگي داره ، مثلا" براي نوشتن و خوندن اطلاعات از روي رم بر روي هارد هرچه
سرعت هارد بيشتر باشه سرعت هايبرنيت هم بيشتر ميشه ، چون قراره اطلاعات روي هارد نوشته بشه .
هايبرنيت روي هاردهايي با سرعت 7200 دور سريعتر از هاردهايي با 5400 دور انجام ميشند .
حالا اگه شما جلوي استارت آپ نرم افزارهايي كه خيلي بهشون نياز نداريد رو بگيريد به هايبرنيت سرعت
ميبخشيد.
فكر نكنم نرم افزار خاصي در رابطه با سرعت بخشيدن به هايبرنيت داشته باشيم ولي نرم افزارهايي كه جلوي
استارت آپ بعضي از برنامه ها رو ميگيرند زيادن . اين امكان توي خود ويندوز هم هست .
با نرم افزار CCleaner كه رايگانه ميتونيد جلوي Startup نرم افزارهارو بگيريد .
نرم افزار ديگه Ace Utilities 5.2.4 Build 474 Final كه نرم افزار خيلي خوبيه
و خيلي روي استارت آپ ها حرفه اي عمل ميكنه .
اين هم تصويري از قسمت مديريت استارت اين برنامه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by FAR_FA; 05-09-2011 at 09:01.
آقا خیلی منون- مشکل از یه نرم افزار دیگه بود پاکش کردم درست شد.الان توی حدود 7 تا 8 ثانیه کاملا به حالت هایبرنیت میره.
بابت برنامه هایی هم که معرفی کردی ممنونم
با سلام
من میخوام که سیستم توی ساعت مشخصی روشن بشه و از برنامه auto power استفاده میکنم مشکلی که دارم اینه که وقتی سیستم رو در حالت sleep میذارم بعداز روشن شدن مستقیم وارد ویندوز نمیشه و در حالت lock میره که باید حتما دکمه اش زده بشه تا وارد ویندوز شده و برنامه های دیگه اجرا بشن راهی هست که اون پیغام نیاد
با تشکر
Last edited by hamid1002; 12-10-2011 at 01:05.
سلام
وقتی hibernate کنید حتی اگه برق سیستم قظع بشه دوباره به همون حالت برمیگردید
sleep مثل standby توی ایکس ÷ی هستش و حالت آماده به کاره و سیستم رو خاموش نمیکنه ، اما hibernate علاوه بر اینکه سیستم رو خاموش میکنه کار sleep رو هم انجام میده![]()
sleep مثل standby توی ایکس ÷ی هستش و حالت آماده به کاره و سیستم رو خاموش نمیکنه ، اما hibernate علاوه بر اینکه سیستم رو خاموش میکنه کار sleep رو هم انجام میده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)