تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: کمک در مورد B690

پروفشنال A.J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    پشت چراغ قرمز ....

پيش فرض

حالا من با این ترک چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوست من شما اگه تاپيك مربوط به مشكل led samsung

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مراجعه كنيد و توفروم ها بچرخيد از اين دست چيزها مربوط به اين شركت كره اي زياد ميبينيد اما در مورد اين دو برند ذكر شده لاقل من نديدم(ما خودمون lsamsung داشتيم كه كنار پنل 2cm جداشد)خوب شما حالا خودت قضاوت كن.حال اگه شما بازرياب و يا samsung نيستيد اينو اثبات كنين.بنده خدا 2 million پول plasma داده خرش اينجوري
    دوست عزيز بهترين اثبات صحبت هاي من تجربه كار با محصولات خود اين برندهاست ساليان سال هست كه من دارم با محصولات اين برندهاي كره اي كار مي كنم ولي تا الان مشكلي باهاشون نداشتم
    در ثاني شما با يه چند خرابي در يه محصول نميتونيد كل محصولات اون برند رو زير سوال ببريد!
    اگه بخوام مثال بزنم مي تونم 100 خط بيشتر ازخرابي محصولات برندهاي معروف جهان (صوتي تصويري خودرو........)براتون بنويسم ولي اين دليل بر اين نيست كه بخوايم كل اعتبار يه برند رو زير سوال ببريم.در ضمن برند سامسونگ و يا الجي از برندهاي معروف لوازم صوتي تصويري موبايل..... در جهان هستن (مي تونيد با يه سرچ ساده به اين گفته ها برسيد)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سامسونگ کلا خراکش خراب شدنه اگه خراب نشه آدم بیشتر تعجب میکنه من سه چارتا نمونه ازش تو فامیل و دوستا دیدم البته بعضی وقتا از دستشون در میره یه چیزایی خوب درست میکنن مثل مونتیتور که هرچند مونیتور خودم سامسونگه گاهی وقتا یه حرکات عجیبی ازش سر میزنه ولی خدارو شکر تعمیر گاهی نشده هنوز ولی بقیه چیزا از جمله یخچال داشتیم که یه مدت گرمچال شده بود به جای سما گرما تولید میکرد یا دی وی دی پلیر یا ضبط خونه که خدارو شکر همرو عوض کردیم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من فکر میکنم داره یه کمی زیاده روی میشه.
    فراموش نکنید که فروش محصولات سامسونگ و ال جی تو ایران خیلی بیشتر از سونی و پاناسونیک هست و به همین نسبت گزارش خرابیش هم میتونه بیشتر باشه. فکر نکنم خونه ای پیدا کنید که توش سامسونگ و ال جی نباشه.

با این وجود شکی نیست که کیفیت ساخت محصولات سونی و پاناسونیک بهتره و کنترل کیفی بهتری هم دارند و البته به همین نسبت قیمت بالاتری هم دارند.

من خودم 15 سال تلویزیون CRT سامسونگ رو داشتم و هیچ مشکلی پیدا نکرد. الان هم 2 تا تلویزیون سامسونگ و یه یخچال سامسونگ که مشکلی نداشتند.
    ولی جاروبرقی پاناسونیک به 6 ماه نکشید که خراب شد. البته ریش تراش پاناسونیک هم دارم که مشکلی نداشته.

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

دوستان ظاهرا داره تاپیک به بیراهه کشیده میشه به هر حال اگر کسی واقعا میخواد به این دوستمون کمک کنه به ایشون پیغام خصوصی بده.

6. 2 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •