حالا من با این ترک چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
حالا من با این ترک چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
دوست عزيز بهترين اثبات صحبت هاي من تجربه كار با محصولات خود اين برندهاست ساليان سال هست كه من دارم با محصولات اين برندهاي كره اي كار مي كنم ولي تا الان مشكلي باهاشون نداشتم
در ثاني شما با يه چند خرابي در يه محصول نميتونيد كل محصولات اون برند رو زير سوال ببريد!
اگه بخوام مثال بزنم مي تونم 100 خط بيشتر ازخرابي محصولات برندهاي معروف جهان (صوتي تصويري خودرو........)براتون بنويسم ولي اين دليل بر اين نيست كه بخوايم كل اعتبار يه برند رو زير سوال ببريم.در ضمن برند سامسونگ و يا الجي از برندهاي معروف لوازم صوتي تصويري موبايل..... در جهان هستن (مي تونيد با يه سرچ ساده به اين گفته ها برسيد)
سامسونگ کلا خراکش خراب شدنه اگه خراب نشه آدم بیشتر تعجب میکنه من سه چارتا نمونه ازش تو فامیل و دوستا دیدم البته بعضی وقتا از دستشون در میره یه چیزایی خوب درست میکنن مثل مونتیتور که هرچند مونیتور خودم سامسونگه گاهی وقتا یه حرکات عجیبی ازش سر میزنه ولی خدارو شکر تعمیر گاهی نشده هنوز ولی بقیه چیزا از جمله یخچال داشتیم که یه مدت گرمچال شده بود به جای سما گرما تولید میکرد یا دی وی دی پلیر یا ضبط خونه که خدارو شکر همرو عوض کردیم.
من فکر میکنم داره یه کمی زیاده روی میشه.
فراموش نکنید که فروش محصولات سامسونگ و ال جی تو ایران خیلی بیشتر از سونی و پاناسونیک هست و به همین نسبت گزارش خرابیش هم میتونه بیشتر باشه. فکر نکنم خونه ای پیدا کنید که توش سامسونگ و ال جی نباشه.
با این وجود شکی نیست که کیفیت ساخت محصولات سونی و پاناسونیک بهتره و کنترل کیفی بهتری هم دارند و البته به همین نسبت قیمت بالاتری هم دارند.
من خودم 15 سال تلویزیون CRT سامسونگ رو داشتم و هیچ مشکلی پیدا نکرد. الان هم 2 تا تلویزیون سامسونگ و یه یخچال سامسونگ که مشکلی نداشتند.
ولی جاروبرقی پاناسونیک به 6 ماه نکشید که خراب شد. البته ریش تراش پاناسونیک هم دارم که مشکلی نداشته.
دوستان ظاهرا داره تاپیک به بیراهه کشیده میشه به هر حال اگر کسی واقعا میخواد به این دوستمون کمک کنه به ایشون پیغام خصوصی بده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)