تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 51

نام تاپيک: كاربران خط فيبر نوري هماكان فاقد سرويس ADSL هستند؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان !! یه راهکار
    از اونجایی که قول دوستان مخابراتی وعده سر خرمنه
    پس بهتره خودتون دست به کار شید
    مواد مورد نیاز
    یک همسایه خوب و عالی با سابقه چندساله دوستی و آشنایی
    تهیه یک مودم وایرلس دار برای همسایه محترم
    خرید یک سال اینترنت به مقدار مورد نیاز و رانژه کردن خط همسایه محترم
    تهیه یک عدد کارت وایرلس برای دستگاه خودتون
    والسلام
    شما میتونید از خط خونه همسایتون وایرلس بدین به سیستم خونه خودتون
    ولی چیزی که این وسط هست سابقه آشنایی و چندساله و اینها هستش که باهاشون باید کنار بیاین
    اگه هم به علت مسفات زیاد موفق نشدید که اینترنت بگیرید کاری نداره دوتا آنتن وایرلس سی هزارتومنی بلند میگیرید میزنید پشت بوم
    داستان مخابرات جوک روزه

2. این کاربر از ramtin_d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

روي فيبر نوري هم adsl ميشه داد منتها بايد صبر كنيد تا انتهاي امسال خود مخابرات كه adsl واگذار كنه.

4. این کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

ممنون يعني الان خط شما مسي شده؟
    آيا بر گردوندن؟
    يا فقط گفتن؟
    اشكال نداره اين پسرفت عوضش ADSl پيشرفت كرد.
    من رفتم مخابرات گفتم پولم ميدم خطم برگردونين گفتن نميشه مگر اينكه خونتونو عوض كنيد ها هاها
    ميبينيد واقعا؟؟؟
    حالا ميخوام ببينم كسي اينجا واقعا اين كارارو كرده يا نه
    ممنون از شما دوستان خوبم
    این رو که مطمئنم رو فیبر ندادن، من 3 سال پیش هم دعوام شد هم رفتم بازرسی کل منطقه، بعد از 2 ماه رفت و آمد یکی از پرسنل گفت اینها فیبر کردند قرار بود تجهیزاتش رو از آلمان بخرند که همون موقع ایران توسط 5+1 تحریم شد، بعد با چین قرار داد بستند پولشم دادن ولی همون موقع شورای امنیت تحریم کرد، شرکت چینی یه هم پول رو زد به بدن!!!!
    خلاصه آخرش رفتیم IPW داتک گرفتیم، خیلی هم عالی و خوب بود تا همین 3 روز پیش که DSL وصل شد

6. 2 کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

دوستان عزیز، در واقع نه توی ایران، نه هیچ جای دیگه روی فیبر نوری ADSL داده نمی شه، تکنولوژی ADSL مخصوص سیم مسی و برای همون سیم ها هم ساخته شده، از لحاظ فنی اصلا این دو سازگار نیستند و مشکل دیگه خط های فیبرنوری اینه که یکسره فیبر نیست، چون اصلا امکان نداره سیم کشی داخلی فیبر نوری بشه برای همین تا جعبه تقسیم فیبره و از اونجا می شه سیم تلفن معمولی یا مسی و برای همین هیچ سرویس دیگه ای هم روش پشتیبانی نمی شه! منتظر ADSL نمونید اگر خططون فیبر نوریه، یا دنبال تهیه خط های مسی و غیر PCM یاشید یا برید دنبال Wireless و Wimax

8. این کاربر از eiankei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال irainian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    persia

پيش فرض

ببخشید این اینترنت از طریق برق چی که شرکت امپراتور اریه میده چه انگاری نیاز به خط تلفن نداره من زیاد اطلاع ندارم کسی اطلاع داره

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

دوستان چيزهايي كه من مي دونم:

1- به نوبت مراكز مخابراتي يكي پس از ديگري به فيبر نوري مجهز مي شوند.
    2- در كشورهاي پيشرفته مجهز به فيبر نوري از اينترنت DSL بدون هيچ مشكلي استفاده مي كنند.
    3- در ايران لوازم و تجهيراتي كه با آنها بتوان از فيبر نوري براي اتصال به اينترنت ADSL استفاده كرد وجود ندارد مگر در برخي از مراكز مخابراتي اندك شماري كه تجهيزات به روز دارند.
    4- نمي دونم چرا اول فيبر نوري كردن بعد مي خان تجهيرات لازم رو براي ارائه ADSL فراهم كنند.
    5- در صورت فراهم شدن تجهيزات و لوازم سرعت انتقال داده ها از فيبر نوري نسبت به كابل مسي به مراتب بالاتر ست.
    6- در عصر ارتباطات، مجهز كردن منازل و مراكز تجاري به پهناي باند بالا (پهناي باندي بيش از 10 mbps) اهميت زيادي دارد، اما از آنجا كه فناوري‌هاي تامين‌كننده پهناي باند وابسته به مسافت است بايد راهي پيدا كرد كه فاصله تامين‌كننده پهناي باند و سرويس دهنده را كاهش داد.
    به‌عنوان مثال با استفاده از VDSL مي‌توان به سرعت100 mbps دست‌يافت اما اين فناوري تنها تا فاصله 500 متري عملكردي قابل‌قبول دارد.
    دكتر فريدون قاسم‌زاده عضو هيات علمي دانشگاه صنعتي شريف در اين زمينه مي‌گويد: يكي از راهكارهاي رايج براي غلبه بر اين مانع(فاصله) كه توسط كشورهاي پيشرفته هم بكار گرفته شده است بسط شبكه فيبر نوري تا منازل(FTTH) است.
    در حال حاضر در كشور ما ارتباط ميان مراكز مخابراتي از طريق فيبر نوري تامين مي‌شود اما از مراكز مخابراتي تا منازل از سيم مسي استفاده شده است. گاهي فاصله مراكز مخابراتي تا منازل به بيش از چند كيلومتر مي‌رسد و اين فاصله امكان استفاده از فناوري‌هاي مختلف را سلب مي‌كند.
    اما اگر فيبر نوري تا نزديك منازل و تا كافو (پست‌هاي مخابراتي) محلي كشيده شود و در نهايت منازل با سيم مسي به كافو و فيبر نوري متصل شوند اين مشكل رفع مي‌شود مشروط بر‌آنكه تجهيزات DSL در پست‌هاي خيابان وجود داشته باشند.
    ظاهرا مخابرات استان تهران هم در برنامه توسعه شبكه خود از اين فناوري بهره برده است اما تجهيزات ADSL در پست‌هاي محلي وجود ندارد.
    صادقي با بيان اينكه در توسعه شبكه، فيبر نوري تا پست‌هاي محلي كشيده مي‌شود و ممكن است در آينده از پست محلي تا منازل هم از فيبر استفاده شود (FTTH) برتري‌هاي فيبر نوري نسبت به كابل مسي را اينچنين عنوان مي‌كند: « ظرفيت فيبر نوري از كابل مسي بيشتر است و توسعه شبكه با استفاده از فيبر به سادگي امكان‌پذير است، نگهداري فيبر آسان‌تر است و با فناوري‌هاي جديد هم سازگار‌تر است.
    علاوه بر اين سرويس‌هاي جديد مخابراتي، تلفن‌هاي تصويري، تلويزيون كابلي و... همه به بستر مخابراتي با ظرفيت بالا نياز دارند.»مجموع اين عوامل باعث شده تا مخابرات براي توسعه شبكه خود از فيبر نوري استفاده كند، اما در جايي كه استفاده از تلفن تصويري و تلويزيون كابلي- كه در كشور ما متداول نيست- يكي از علل استفاده از فيبر نوري عنوان مي‌شود، آيا نبايد تمهيداتي انديشيده مي‌شد كه استفاده از اين فناوري برتر با متداول‌ترين روش دسترسي به اينترنت پر‌سرعت در ايران هم سازگاري داشت؟ صادقي در پاسخ به اين سؤال چنين مي‌گويد: فيبر نوري با ADSL سازگار است اما بايد تجهيزات لازم خريداري شود و در پست‌هاي منطقه‌اي كار گذاشته شود.
    چرا تا كنون اين اتفاق نيفتاده است؟ پاسخ اين مقام مسئول به اين سؤال هم در نوع خود بسيار جالب است: طبق قانون تا 2 سال فقط شركت‌هاي PAP مجاز به ارائه ADSL بودند و ما اين تجهيزات را نخريده‌ايم، اما حالا مخابرات هم مي‌تواند ADSL ارائه كند و ما دستور خريد تجهيزات لازم را داده‌ايم.
    اما آيا مردم بايد تاوان رقابت مخابرات با شركت‌هاي PAP را بدهند؟ اشاره به قابل ملاحظه نبودن افرادي كه چنين مشكلي دارند، تنها پاسخ صادقي به اين پرسش همشهري است: از مجموع حدود 5 ميليون شماره‌اي كه در تهران داريم، نهايتا 600-700‌هزار شماره روي فيبر نوري است و اگر در حجم وسيع نگاه كنيد تعداد افرادي كه نمي‌توانند از ADSL استفاده كنند قابل ملاحظه نيستند.
    7- مزايای فيبر نوری:
    فيبر نوری در مقايسه با سيم های های مسی دارای مزايای زير است :
    ارزانتر. هزينه چندين کيلومتر کابل نوری نسبت به سيم های مسی کمتر است .
    نازک تر. قطر فيبرهای نوری بمراتب کمتر از سيم های مسی است .
    ظرفيت بالا. پهنای باند فيبر نوری بمنظور ارسال اطلاعات بمراتب بيشتر از سيم مسی است .
    تضعيف ناچيز. تضعيف سيگنال در فيبر نوری بمراتب کمتر از سيم مسی است .
    سيگنال های نوری . برخلاف سيگنال های الکتريکی در يک سيم مسی ، سيگنا ل ها ی نوری در يک فيبر تاثيری بر فيبر ديگر نخواهند داشت .
    مصرف برق پايين . با توجه به سيگنال ها در فيبر نوری کمتر ضعيف می گردند ، بنابراين می توان از فرستنده هائی با ميزان برق مصرفی پايين نسبت به فرستنده های الکتريکی که از ولتاژ بالائی استفاده می نمايند ، استفاده کرد.
    سيگنال های ديجيتال . فيبر نور ی مناسب بمنظور انتقال اطلاعات ديجيتالی است .
    غير اشتعال زا . با توجه به عدم وجود الکتريسيته ، امکان بروز آتش سوزی وجود نخواهد داشت .
    سبک وزن . وزن يک کابل فيبر نوری بمراتب کمتر از کابل مسی (قابل مقايسه) است.
    انعطاف پذير . با توجه به انعظاف پذيری فيبر نوری و قابليت ارسال و دريافت نور از آنان، در موارد متفاوت نظير دوربين های ديجيتال با موارد کاربردی خاص مانند : عکس برداری پزشکی ، لوله کشی و ...استفاده می گردد.
    با توجه به مزايای فراوان فيبر نوری ، امروزه از اين نوع کابل ها در موارد متفاوتی استفاده می شود. اکثر شبکه های کامپيوتری و يا مخابرات ازراه دور در مقياس وسيعی از فيبر نوری استفاده می نمايند.

در پايان آرزو مي كنم اين تجهيرات هر چه زودتر خريداري شود و افراد محروم از ADSL بتوانند از اين نعمت كه از نان شب هم واجب تر هست بهرمند شوند.

11. 4 کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

6

من هم تو کرج همین مشکل رو تا 4 روز پیش داشتم 300 تومن خرج کردم با دو تا نانو استیشن 5 و یک همسایه ADSl دار مشکل و حل کردم.

در آغاز فعالیت afshin_psycho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من تو مشهد زندگی می کنم حدود 1 سال adsl داشتم تا اینکه چند روز پیش اومدن فیبر کشیدن حالا قطع شده.از خود مخابرات هم ثبت نام کردم گفتن بشین تو نوبت چند ماه.هیچ کس راه حل دیگه ای بلد نیست به خصوص تو مشهد که بشه یه جوری زودتر وصلش کرد؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

یا باید منتظر بمونید یا بابد صبر کنید Wimax بیاد اینکه از سرویس گران وایرلس استفاده کنید.

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

من تو مشهد زندگی می کنم حدود 1 سال adsl داشتم تا اینکه چند روز پیش اومدن فیبر کشیدن حالا قطع شده.از خود مخابرات هم ثبت نام کردم گفتن بشین تو نوبت چند ماه.هیچ کس راه حل دیگه ای بلد نیست به خصوص تو مشهد که بشه یه جوری زودتر وصلش کرد؟
    خدایی باحاله ها
    ما 4 سال پیش DSL داشتیم، بعد فیبر کردن، بعد 2 ماه پیش دوباره بر گرداندند به مسی
    مملکته داریم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •