تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 34

نام تاپيک: معرفی هاست های رایگان + آموزش نصب بر روی آنها

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

مگه فایل منیجر نداره هاستت؟؟؟

خوب فایلتو upload کن با فایل منیجر دیگه
    فکر کنم بهتر است مشکلم را واضح کنم.

1- من وارد phpmyadmin در لوکال هاست شدم و از اونجا اطلاعات را به صورت زیپ دخیره کردم ولی وقتی وارد phpmyadmin در هاست ( سرور ) می شوم موقع import از برخی کدها ایراد می گیرد.

2- با اینکه از کدها ایراد می گیرد اما یک سری جدول تشکیل می شود اما نمی دانم چطوری این جداول یا پایگاه داده موقع رفتن به سایت اجرا شوند وارد انجمن شود.

3- بخش دیگر که امکان آپلود دارد همان فایل منیجر است که پوشه ها و فایل ها مشخص است. در این بخش فایل های up.... / htdocs / do not upload files وجود دارند. حالا چه فایلی را کجا آپلود کنم ؟

کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ک . با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

1- ممکنه به خاظر ورژن های مختلف phpMyAdmin باشه
    2- شما باید فایل مربوط به تنظیمات رو ویرایش کنید
    3- در فولدر htdocs باید فایل هاتون رو آپلود کنید

لطفا بگید دقیقا از چه CMS ی استفاده میکنید تا بتون بهتر کمکتون کنم

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

1- ممکنه به خاظر ورژن های مختلف phpMyAdmin باشه
    2- شما باید فایل مربوط به تنظیمات رو ویرایش کنید
    3- در فولدر htdocs باید فایل هاتون رو آپلود کنید

لطفا بگید دقیقا از چه CMS ی استفاده میکنید تا بتون بهتر کمکتون کنم
    1- یکی از phpmyadmin ها برای لوکال هاست هست و دیگری برای هاست gigfa حالا چه جوری ورژن این دو تا را یکی کنم ؟!

دوست عزیز ممنون از راهنماییت ولی من نمی دانم چه فایلی باید تنظیم بشود . اصلا فایل اجرا کننده ( صفحه اصلی ) چی هست. کدام فایل ها باید در Htdocs آپلود کرد .

آخر فروم باز MaSoUd555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب عزیزه من شما مگه نمیخوای CMS آپلود کنی؟؟؟

شما اصلا کاری به PHPmyAdmin نمیخواد داشته باشی

ببین شما علاوه بر PHPmyAdmin یه کنترل پنل هم داری شما باید از تو فایل منیجر تو کنترل پنل فایلاتو آپلود کنی

ایمپورت درون PHPMyAdmin برای ایمپورت DataBase است و فایلهای SQL

باز اگه مشکل داری برام پیغام خصوصی کن تا برات توضیح بدم یا اگه شد خودم برات نصبش کنم بهت بگم

CMSت چی هستش؟

اگه اشتباه متوجه شدم منو عفو کنید من اینجوری برداشت کردم که شما جای اشتباهی آپلود میکنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سايت هاي رايگاني مثل گيگفا و مشابه هاي ايراني عموماً مشكلات زيادي دارند بهتره از هاست هاي رايگان خارجي با Cpanel استفاده كنيد.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

خب عزیزه من شما مگه نمیخوای CMS آپلود کنی؟؟؟

شما اصلا کاری به PHPmyAdmin نمیخواد داشته باشی

ببین شما علاوه بر PHPmyAdmin یه کنترل پنل هم داری شما باید از تو فایل منیجر تو کنترل پنل فایلاتو آپلود کنی

ایمپورت درون PHPMyAdmin برای ایمپورت DataBase است و فایلهای SQL

باز اگه مشکل داری برام پیغام خصوصی کن تا برات توضیح بدم یا اگه شد خودم برات نصبش کنم بهت بگم

CMSت چی هستش؟

اگه اشتباه متوجه شدم منو عفو کنید من اینجوری برداشت کردم که شما جای اشتباهی آپلود میکنید
    ببخشید ولی من نمی دانم cms چی هست ؟!!! من می خواهم یک انجمن VBulletin 3.8 بسازم.
    ممنون از لطفی که داری ولی به من بگو از فایل upload توی کامپیوتر کدام فایل یا فایل ها را باید توی فایل منیجر و توی کدام بخش آپلود کنم تا شروع به نصب کند.
    ممـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــنون

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید ولی من نمی دانم cms چی هست ؟!!! من می خواهم یک انجمن VBulletin 3.8 بسازم.
    ممنون از لطفی که داری ولی به من بگو از فایل upload توی کامپیوتر کدام فایل یا فایل ها را باید توی فایل منیجر و توی کدام بخش آپلود کنم تا شروع به نصب کند.
    ممـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــنون
    CMS همون سیستم مدیریتیه وبسایت هستش (مثل همون VB) نال شدش رو داری نصب میکنی؟؟؟هاستت وارزه؟

آخه اولین بارته میخوای یه همچین کاری کنی من هم همه جارو حفظ نیستم دقیق راهنماییت کنم

از کجا هاست گرفتی؟آدرس رو برای ورود به کنترل پنلت رو داری؟(اگه اطلاعاتی در موردش نداری میتونی با مدیریت هاستینگ تماس بگیری بپرسی)

ببین اول از همه یه فولدر به هر اسمی که دوست داری ایجاد کن با فایل منیجر بعدش فولدر رو باز کن(بهتره این کارو کنیو از همین الان تو روت دایرکتوری نصبش نکنی)

اون فولدر UPLOAD که گفتی رو به همون صورت زیپ کن بعش آپلودش کن

بعد هم Extractش کن

حالا هم نوبت اینستاله

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

CMS همون سیستم مدیریتیه وبسایت هستش (مثل همون VB) نال شدش رو داری نصب میکنی؟؟؟هاستت وارزه؟

آخه اولین بارته میخوای یه همچین کاری کنی من هم همه جارو حفظ نیستم دقیق راهنماییت کنم

از کجا هاست گرفتی؟آدرس رو برای ورود به کنترل پنلت رو داری؟(اگه اطلاعاتی در موردش نداری میتونی با مدیریت هاستینگ تماس بگیری بپرسی)

ببین اول از همه یه فولدر به هر اسمی که دوست داری ایجاد کن با فایل منیجر بعدش فولدر رو باز کن(بهتره این کارو کنیو از همین الان تو روت دایرکتوری نصبش نکنی)

اون فولدر UPLOAD که گفتی رو به همون صورت زیپ کن بعش آپلودش کن

بعد هم Extractش کن

حالا هم نوبت اینستاله
    راهنماییت خیلی خوب بود اما وقتی فایل ها را آپدیت می کنم بعد از یک بار دیدن تعدادی از فایل های php دیگه قابل دیدن و دسترسی نیست ؟! همچنین در این حالت وقتی به بخش install می روم صفحه خالی خالی است و هیچ چیزی ندارد.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راهنماییت خیلی خوب بود اما وقتی فایل ها را آپدیت می کنم بعد از یک بار دیدن تعدادی از فایل های php دیگه قابل دیدن و دسترسی نیست ؟! همچنین در این حالت وقتی به بخش install می روم صفحه خالی خالی است و هیچ چیزی ندارد.
    مگه میشه؟

میشه بیشتر توضیح بدی؟میتونی عکس بزاری؟یا فیلم بگیری چون دقیقا نمیفهمم مشکلت کجاست(بهتره فیلم بگیری)اگه نرم افزار برا فیلم گرفتن میخوای از BB Flash back استفاده کن

راستش نمیدونم چی بگم آدم تا نبینه نمیتونه نظر بده

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

مگه میشه؟

میشه بیشتر توضیح بدی؟میتونی عکس بزاری؟یا فیلم بگیری چون دقیقا نمیفهمم مشکلت کجاست(بهتره فیلم بگیری)اگه نرم افزار برا فیلم گرفتن میخوای از BB Flash back استفاده کن

راستش نمیدونم چی بگم آدم تا نبینه نمیتونه نظر بده
    ببین بعد آپلود یک سری از فایل ها که نیست مانند تصویر زیر

بعد یک بار up... را زدم و دوباره آمدم توی همین بخش این شد ( مورد آخر حذف شد ) البته در سایر موارد بیشتر فایل ها این طوری می شد.

این عکس اکانت منیجر

این صفحه ابتدایی فایل منیجر ( من وارد public-html می شوم )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •