سلام محمد امين جان
نكنه اين دستگاهي رو كه مي گي به اين صورت باشه كه اندازه ي يك مودم خارجي هست و يك چيزي كوچك به عنوان آنتن بهش وصل هست و به كامپيوتر وصل ميشه و براي فرستادن بلوتوث از تو موبايل به كامپيوتر و بر عكس هست؟؟؟
ممنون
باي
سلام محمد امين جان
نكنه اين دستگاهي رو كه مي گي به اين صورت باشه كه اندازه ي يك مودم خارجي هست و يك چيزي كوچك به عنوان آنتن بهش وصل هست و به كامپيوتر وصل ميشه و براي فرستادن بلوتوث از تو موبايل به كامپيوتر و بر عكس هست؟؟؟
ممنون
باي
نه بابا گفتم كه به اندازه يك فلش ديسكه سخت نگير اينقدر دو دقيقه پا شو برو بازار ببين ديگه!نوشته شده توسط valizadeh4
ميدونم اينقدر كه سوال ميكني آخرش هم قصد نداري بخري!! مشتري نيستي ديگه!!!
اينم يه عكس ازش خلاص:
![]()
Last edited by محمد امين; 01-04-2006 at 16:24.
سلام محمد امين جان
همين عكسي هست كه گذاشتي
ممنون
باي
خیلی ممنونم
می خواستم بدونم این نرم افزار روی سونی اریکسون هم کار می کنه
ـــــلام
عرض شود محمد جان افرادي مثل عموزينال ! كه سوني اريكسون كا750آي دارند برند غاز بچرونن ديگه !
ميگم براي اينكه ما هم از موبايلون بجاي موسمون كار بكشيم چيزي توي دست و بالت هست؟
خير ببيني
.
خب بالاخره بايد يك فرقي بين نوكيا و سوني اريكسون باشه ديگه
من هم وسوسه شده بودم بجای 6630 برم کا750 بگیرم ولی چون علاقه به نصب برنامه های مختلف روی گوشی داشتم از این کار منصرف شدم...نوشته شده توسط zeynal
ولي جالب ميشه برنامه اي هم بياد كه بشه از گوشي به جاي موس استفاده كرد ولي با يو اس بي يعني موس اپتيكال
این تاپیک که قدیمیه!!!
این محمد امین کجا رفت؟؟؟
یه سوال ..........مگه بلوتوث مثل کول دیسک ظرفیت داره ؟؟؟چون 3تا مودل معرفی کردی نوشتی سرعت و ظرفیت....سرعت که معلومه چیه.....ظرفیت چیه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)