http://tv-lcd-thai.blogspot.com/2009/08/fire-fighting-break-review-lg-lh70-vs.html
http://tv-lcd-thai.blogspot.com/2009/08/fire-fighting-break-review-lg-lh70-vs.html
دوست عزیز منبع این مقاله یک وبلاگ شخصی هست و البته نظر هر کسی قابل احترام هست ... اول از همه تشکر از اینکه شما زحمت کشیدید و در این باره تحقیق کردید ولی لطفا برای انتخاب منابع به وبسایتهای معتبر که مجبور به قبول مسئولیت هستن استناد کنید البته نقل و قول گفته دیگران با رعایت قوانین حقوق معنوی و ذکر منبع اشکالی نداره ولی درباره منابعی که اعتبارشون چندان شناخته شده نیست ذکر این که کلام نقل و قول شده از چه نوع منبعی هست برای کمک به دیگران مفیدتر واقع میشه.
موفق باشید
از لحاظ امکانات B690 کمی بهتره
B690 قابلیت پخش انواع فرمتها رو بدون محدودیت توی رزولوشن(تا Full HD)، بیت ریت(من خودم 18Mbps رو بدون مشکل روش اجرا کردم) و فرم ریت(تا 60) داره در حالی که LH70 و LH50 محدودیت فرمتهای قابل پخش، بیت ریت و فریم ریت دارند. یعنی هر چی رزولوشن زیاد بشه فریم ریت پایین میاد.
720 در 480 با فریم ریت 30
720 در 576 با فریم ریت 25
به همین ترتیب برای HD و ّFull HD عملا پخش مناسب ممکن نیست و توی جدول کاتالوگ نیومده.
ضمنا محدودیت بیت ریت در USB ال جی 6Mbps هست.
علاوه بر این قابلیت پخش full HD از روی شبکه(بی سیم و باسیم) و اتصال به اینترنت در B690 وجود داره
B690 کم هم حافظه داخلی هم داره(189 مگابایت)
در مجموع من فکر میکنم B690 با LH500 در یه حد هستند(به خاطر مشخصات بهتر اعلام شده توسط ال جی که البته ارقام اعلامی ال جی کمی قابل تردید هست) ولی B690 از LH700 بهتره.
Last edited by ehs_soltany; 19-11-2009 at 00:06.
سلا م
دوست عزیز من اطالاعات زیادی درباره تلوزیون ندارم و میخواستم یه LG LH 500 بگیرم
با توجه به گفته های شما یعنی امکان نداره یه فیلم 1920در 1080 رو در LH 500 نگاه کرد
![]()
کیفیت پخش تصاویر SD تلوزیون و ماهواره در کدوم یکی از مدل های LH500 و b690 بهتره؟
از نظر زاویه دید وهمچنین رنگ مشکی کدوم یکی بهتره؟
من میخام بازی های FULL HD xbox رو با LH 500 اجرا کنم آیا جواب میده؟
آیا عدد Hz200 LH 500 واقعیه؟
از نظر صدا کیفیت خوبی داره؟
LH 500 چه فرمت های صوتی و تصویری رو از طریق USB میتونه پخش کنه مثلا WMV یا WAV و...
آیا LH 500 قابلیت ضبط بر روی flash memory رو داره؟
اگر کسی بتونه به این سوال ها پاسخ بده و یا یه مقایسه فنی درست و درمون بین اینا انجام بده فکر میکنم مشکل تعداد زیادی از افرادی رو که بین این دو مدل شک دارن حل کنه چون اگه یه نگا تو وب بزنید متوجه میشید که خیلی ها بین این دو مدل و البته G10 panasonic شک دارن
خیلی ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید
دم همتون گرم
سلام
شما که گیمری یکم بیشتر باید به G10 توجه نشون بدی تا این دوتا LCD ی که گفتی
درسته ولی شرایط خرید من طوری هست که حتما باید بین LH 500 و B690 یکی رو انتخاب کنم
در هر صورت خیلی ممنون
![]()
درسته ولی شرایط خرید من طوری هست که فقط باید بین LH 500 و b690 یکیرو انتخاب کنم
در هر صورت ممنون
![]()
کیفیت پخش تصاویv SD تلوزیون و ماهواره در کدوم یکی از مدل های LH500 و b690 بهتره؟
LH 500 چه فرمت های صوتی و تصویری رو از طریق USB میتونه پخش کنه مثلا WMV یا WAV و...
اگر کسی بتونه به این سوال ها پاسخ بده و یا یه مقایسه فنی درست و درمون بین اینا انجام بده فکر میکنم مشکل تعداد زیادی از افرادی رو که بین این دو مدل شک دارن حل کنه چون اگه یه نگا تو وب بزنید متوجه میشید که خیلی ها بین این دو مدل و البته G10 panasonic شک دارن
دم همتون گرم
کیفیت پخش تصاویv SD تلوزیون و ماهواره در کدوم یکی از مدل های LH500 و b690 بهتره؟
اگر کسی بتونه به این سوال ها پاسخ بده و یا یه مقایسه فنی درست و درمون بین اینا انجام بده فکر میکنم مشکل تعداد زیادی از افرادی رو که بین این دو مدل شک دارن حل کنه چون اگه یه نگا تو وب بزنید متوجه میشید که خیلی ها بین این دو مدل شک دارن
دم همتون گرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)