تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 34

نام تاپيک: گزارش گیری از تمام رکوردها و ارتباط تنگاتنگ دو جدول

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با سلام
    مشکل در این است که وقتی جستجو انجام می شود اولا جواب جستجو در کجا ذخیره می شه تا بتوان بر اساس آن گزارش تهیه کرد و همچنین بتوان جواب جستجو را به کاربر نشان داد تا اگر چند رکورد پیدا شد کاربر یکی را انتخاب کند.
    جواب گزارش جایی ذخیره نمیشه بلکه نمایش داده میشه حال اینکه شما میخواین نتیجه جستجوتونو جایی ذخیره کنین این بحثش جداست ولی برا نمایشش خوب توی همون فرمتون یه دیبیگرید بذارید و به جدولتون ربط بدید که نتیجه جستجوها توی فرم برای کاربر مشخص باشد
    مشکل بعدی این است که وقتی فیلدها را در quick به دیتا بیس ربط می دهیم فیلدهای همان جدول را نشان می دهد در صورتیکه ما می خواهیم جوابی که در جستجو به آن رسیدیم ، بر اساس آن گزارش تهیه نماییم.
    اینجا دو امکان وجود داره یا جستجوتون درست انجام نمیشه یا اینکه توی کویک درست اتصال هارو برقرار نکردین واسه اینکه اگه این دو کار درست انجام بشه محال ممکنه که در کویک رکورد جستجو شده را نشان نده چون نرم افزارهای گزارش گیری رکوردهای فعال جدولتونو نمایش میدن
    اولا توصیه میکنم از کوئری استفاده کنید چون کار با اونم خیلی راحته و دوستان کلی مطالبو آموزش ازش گذاشتن
    اگه کدی که برای جستجو گذاشتین بگذارین ممنون میشم
    مثلا کاربر نام را وارد می کند ، خب جستجو انجام می شود و سپس چند رکورد بر اساس این نام وارد می شود . پس از اینکه این رکوردها به کاربر نمایش داده شد و مثلا کاربر نام x را انتخاب کرد ، برنامه باید لیست خریدهایی که این مشتری انجام داده است را در آورد و سپس در صفحه ی گزارش این لیست بر اساس نام و اطلاعات مشتری نمایش داده شود .
    واسه این سوالتونم همون دیبگرید مشکلتونو حل میکنه که نتیجه جستجو توش ظاهر میشه و بعد کاربر هر کدام از رکوردها که مد نظرش بود دوبار روش کلیک میکنه اون رکورد فعال میشه و با کلیک روی دکمه چاپ رکورد فعال در دیبیگرید در فرم چاپ نمایش داده میشه
    موفق باشین
    Last edited by pourya_lover; 21-05-2010 at 10:45.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    با تشکر از کمک های شما.
    یک سوال:
    من دو تا جدول دارم. جدول اول شامل اطلاعات مشتری مانند id و نام و.... است و جدول دوم شامل اطلاعات خرید مشتری مانند نام کالا و ... است .این دو جدول را با id به هم ربط داده ام .
    حال من در فرم گزارش نام و نام خانوادگی مشتری را وارد می کنم و می خواهم از وی گزارش خرید تهیه کنم.
    من عمل جستجو را انجام می دهم و نتیجه را هم در دیبی گرید نشان می دهم.
    حالا می خواستم بدانم برای اینکه اطلاعاتی که در دیبی گرید نشان داده شده است را یه فرم گزارش منتقل کنم به این صورت که نام و نام خانوادگی مشتری و id وی در بالا نمایش داده بشه و خرید های وی نیز به ترتیب فیلد های جدول مثل نام کالاو قیمت کالا و ... نشان داده شود چگونه است؟
    اگر می شود به صورت کد هم نشان بدهید ممنون می شوم.
    از اکسس و quick port استفاده میکنم. (دستورات sql را هم با ado query نوشتم ).در دلفی7.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با سلام مجدد
    دوست عزیز الان شما دو تا جدول دارید که در هر دوتا جدول id مشترک خوب بنابراین شما باید یک کوئری بنویسید که 2 جدول رو با کد مشتری جستجو کنید خیلی راحتر هستش و اگه اینم امکان نداره با نام و نام خانوادگی البته باید نام و نام خانوادگی در جدول مشتری هم ثبت کنید وگه نه برای جستجو باید خیلی پیچیده عمل کنید ولی جستجو با کد مشتری کارتونو خیلی راحت میکنه این کوئری رو من برای کد مشتری مینویسم امتحان کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این کوئری رو استفاده کن بعد اگه دیبیگریدتو به دیتا سورسی که به این ایدیو کوئری وصل هست میتونی تمامی فیلدهایی که در جدول خرید و ثبت مشتری با این کد هست در دیبیگریدت ببینی
    بعد از این کار در کویک ریپورتت هر چند که من گفتم از فیست استفاده کن راحتره در کویک قسمت تیتر فرم گذارشتو برای اطلاعات فرد میذاری و به فیلدهای مربوط به اطلاعات شخص میزاری و در قسمت detali فکر کنم در کویک هستش فیلدای مربوط به خرید مشتری رو میزاری و براش یه جدول طراحی میکنی که مرتب شده نمایش داده بشه بازم میگم از فیست استفاده کن هم راحتره هم قشنگتر
    به این صورت اطلاعات فردی در بالای صحفه و مشخصات خرید در زیر مشخصات فردی همه نمایش داده میشه
    اگه باز مشکلی بود در خدمتیم اگه کوئری هم مشکلی داشت و درست عمل نکرد خبر بدین
    موفق باشین
    Last edited by pourya_lover; 27-05-2010 at 18:23.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با سلام .

دوست عزیز تشکر از راهنماییهای شما.
    این کد خطا می گرفت ولی با دستور inner join و ترکیب آن با دستور بالایی بالاخره جواب داد .
    تشکر .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام.
    دوست عزیز با تشک از رحمات شما به لطف خدا مشکل حل شد.البته با دستور inner join و ترکیب کردن با کدی که در بالا گفتید.
    علتی که من فعلا از fast استفاده نمی کنم این است که چون یک چند وقتی است که با quick شروع با کار کرده ام و هنوز کار با آن را کامل بلد نیستم برای همین تصمیم گرفتم که آموزشم را کامل کنم و بعد سراغ fast بروم.
    تنها یک مشکل مانده و اینکه من یک دیبی گرید در اثر جستجو ایجاد کرده ام و حال می خواهم از این دیبی گرید گزارش تهیه کنم.
    مانده ام چطوری فیلد های فرم گزارش را با فیلدهای این دیبی گرید ربط بدهم.
    تشکر.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

شرمنده من inner شو یادم رفته بود
    حالا یه جورایی باید کامل این گزارشتونو براتون توضیح بدم شما ابتدا کامپوننت کویک رو روی فرمتون میذارید بعد در قسمت band قسمت header اون رو true میکنید و در این قسمت چند تا لیبل میذارید که کپشنشونو به نام فیلدتون مثلا نام تغییر میدین بعد در جلوی این لیبلها QRDBText قرار میدین که خاصیت DataSet را به جدول مورد نظربرای مثال AdoTable1 وصل می کنیم و خاصیت DataField آن را به فیلد مورد نظرتغییر میدیم و بعد قسمت HasDetail رو true میکنیم وسپس برای این هم در قسمت بالا لیبلها رو قرار میدیم و در زیر آنها QRDBText رو قرار میدهیم و به جدول و فیلد مورد نظر تغیر میدیم به این صورت تمامی خریدهای این مشتری در این قسمت نمایش داده میشه امیدوارم که درست گفته باشم و مشکلتون حل بشه
    و اینکه فیست و کویک خیلی با هم فرق دارن و یادگیری کویک به فیست کمکی نمیکه چون در فیست این کارها خیلی راحتر انجام میشه شما یک کامپوننت رو روی فرم میذارید و به کوئریتون وصل میکنید و در فرم گذارش کارتون برای ربط دادن دیگه وجود نداره فقط لیبلها رو میذارید و فیلدهایی که با کوئریتون جستجو میکنید گوشه صحفه هست و فقط درگ میکنید و میکشید توی فرم گزارش بازم هر جور دوست دارید
    امیدوارم موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام .
    مشکل حل نشد.
    وقتی مراحلی که شما ذکر کردی را انجام می دهم در ست انجام نمیشه یعنی اولا فقط سطر اولب بانک نمایش داده میشه .
    دوما نام و نام خانوادگی نمایش داده نمیشه (حتی کپشن هاش هم نمایش داده نمیشه).
    اگر بخواهیم اطلاعات بانک را فیلتر کنیم و بعد از اطلاعات فیلتر شده گزارش تهیه نماییم باید چکار کنیم؟
    چون مثلا در جدول خرید اطلاعات خرید همه ی مشتری ها است .حال اگر بخواهیم از بعضی از مشتری ها گزارش بگیریم چه کار باید بکنیم؟
    اگر بخواهیم مثل قبل در یک فرم جدا عمل جستجو و فیلتر را انجام بدهیم و بعد جستجو را داخل یک دیبی گرید بریزیم و بهد از این دیبی گرید یک گزارش بگیریم که با مشکل مواجه می شیم. چون کنترل های فرم گزارش به بانک اطلاعاتی وصل می شوند نه به دیبی گرید(منظور data set کنترل ها است).
    لطفا راهنماییی کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوست عزیز باز سلام
    شما که خودت میبینی انقدر با کویک مشکل داری چرا بیخیالش نمیشیو نمیری با فیست کار کنی همه این کارا تو فیست مثل آب خوردن هستش
    من واقعا این مشکل شما رو درک نمیکن چه جوری هستش
    بازم میگم بر طبق گفنه شما ما توی جدول اطلاعات مشتری یه کد مشتری داریم و در جدول خرید هم این فیلد هست
    حالا من کلا توضیح میدم
    شما ابتدا باید اطلاعات مشتریتونو ثبت بکنید که یه کد مشتری بهش تعلق میگیره بعد از این کار در فرم خرید شما برای ثبت خریدها اولین کاری که باید بکنید در یه جایی حالا مثل edit کد وارد کنید و بعد این کد بره با کدهایی که در جدول اطلاعات مشتری هست مقایسه بشه و اگه نباشه پیغام بده و اگه باشه به مراحل بعدی برای ثبت خرید مشتری بره
    حالا اینجا با این کار یه مشتری دارید با کد مثلا 1 که با همین کد در فرم خرید،خرید کرده حالا برای جستجو شما میاین جدول اطلاعات مشتری و خرید مشتری رو با کد 1 جستجو میکنید برای این کار باید یه آیدیو کوئری جداگانه بزارید بعد یه دیتا سورس میزارید که به این آیدیو کوئری وصل هست و بعد دیبیگریدتون به این دیتا سورس حالا بعد جستجو اطلاعات آن توی دیبیگریدتون میاد
    حالا شما لطف کنین برید آموزش فیست رو بخونید من قول میدم هر جا مشکل داشتین من کمکتون کنم
    اینم یه کد که من توی یکی از پروژه هام استفاده کردم که سه تا جدول رو جستجو میکنه و نتیجه میگیره و من اینجا از iner هم استفاده نکردم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و برای ربط دادن به فرم گزارشم هم هیچکدام از این مشکلات شما رو نداشتم
    یه حقیقتم بگم من خیلی با کویک ور نرفتم یکی 2 پروژه باهاش کار کردم سری اومدم تو فیست و هیچوقت طرف کویک بر نگشتم
    چون امکاناتش خیلی از فیست کمتره البته از دید من
    موفق باشین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام.
    کامپوننت fast را چه جوری گیر بیارم؟
    چون هرجا دنبالش گشتم مجانی نبود.
    تشکر.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام.
    این لینکی که برای دانلود گذاشته بودید را دانلود کردم.
    ولی اجرا نمیشه .
    از نوع exe است .چطوری با هاش کار کنم؟
    تشکر.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •