با سلام مجدد
دوست عزیز الان شما دو تا جدول دارید که در هر دوتا جدول id مشترک خوب بنابراین شما باید یک کوئری بنویسید که 2 جدول رو با کد مشتری جستجو کنید خیلی راحتر هستش و اگه اینم امکان نداره با نام و نام خانوادگی البته باید نام و نام خانوادگی در جدول مشتری هم ثبت کنید وگه نه برای جستجو باید خیلی پیچیده عمل کنید ولی جستجو با کد مشتری کارتونو خیلی راحت میکنه این کوئری رو من برای کد مشتری مینویسم امتحان کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این کوئری رو استفاده کن بعد اگه دیبیگریدتو به دیتا سورسی که به این ایدیو کوئری وصل هست میتونی تمامی فیلدهایی که در جدول خرید و ثبت مشتری با این کد هست در دیبیگریدت ببینی
بعد از این کار در کویک ریپورتت هر چند که من گفتم از فیست استفاده کن راحتره در کویک قسمت تیتر فرم گذارشتو برای اطلاعات فرد میذاری و به فیلدهای مربوط به اطلاعات شخص میزاری و در قسمت detali فکر کنم در کویک هستش فیلدای مربوط به خرید مشتری رو میزاری و براش یه جدول طراحی میکنی که مرتب شده نمایش داده بشه بازم میگم از فیست استفاده کن هم راحتره هم قشنگتر
به این صورت اطلاعات فردی در بالای صحفه و مشخصات خرید در زیر مشخصات فردی همه نمایش داده میشه
اگه باز مشکلی بود در خدمتیم اگه کوئری هم مشکلی داشت و درست عمل نکرد خبر بدین
موفق باشین