دوست عزیز فقط شماره هایی که بهشون sms زدی رو پرینتش رو میدن ..متن پیام رو نمیدن. اصلا متن پیام ذخیره نمیشه.
پیشنهاد میکنم به نزدیکترین مرکز مخابرات محل سکونت خود تشریف ببرید . مطمئنا به جواب قانع کننده ای میرسید.
دوست عزیز فقط شماره هایی که بهشون sms زدی رو پرینتش رو میدن ..متن پیام رو نمیدن. اصلا متن پیام ذخیره نمیشه.
پیشنهاد میکنم به نزدیکترین مرکز مخابرات محل سکونت خود تشریف ببرید . مطمئنا به جواب قانع کننده ای میرسید.
درسته.خواهر دوستم 2-3 هفته قبل داشته با یکی از دوستاش سر مسائل 30 یا 30 بحث میکرده فرداش یک اس ام اس از یک .....اومده که شما تحت تاثیر قرار گرفتید و گول خوردید و.....
هیچ کاری ندارن یعنی که مر هر کاری خواستیم کردیم ولی تاحالا چیزی بهمون نگفتن
من درخواست دادم
و رفتم اداره مخابرات
متن صحبتها فقط تا 24 ساعت ثبت میشه و میتونی پرینتشو بگیری ولی بعد از اون
فقط تک تک شمارههایی که باهاش تماس گرفتی با هزینه اون و بهمین ترتیب اس ام اس هات رو میتونی پرینتشو دریافت کنی
این چیزی هست که به ما میدن
حالا خودشون چیز دیگه بتونن نگه دارن
معلوم نیست
متن صحبتها ؟
دوستان ظاهرا متوجه نیستن حجم پیامکی که روزانه در ایران ارسال میشه چقدر هست و نگهداری اینها برای ایران که هنوز دیتاسنترهای قوی و با ظرفیت بالا ندارد غیر ممکن است
تا جاییکه یادمه پیامکها تا 24 ساعت ذخیره هستن و بعدش پاک میشن.درسته حجم پیامک کمه ولی وقتی تعداد بالاست شما نمی تونی در شبکه فعالت نگهش داری و باعث کندی میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید بفرستی در دیتاسنترهایی که مخصوص ذخیره هستند.ایران همینطوری دیتاسنترهای فعالش در روزهای اوج به مشکل بر می خورند
در مورد کنترل تلفن رو هم که دوستان گفتن!افراد مشکوک! شماره های مشکوک! و ... برای همه افراد امکانپذیر نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)