دوست عزيز با سرويس 128 بهترين نرم افزار ممكن super internet tv هست كه نسخه پريميوم رو يه سرچ بزني ميتوني پيدا كني.
من خودم الان دارم استفاده ميكنم.
دوست عزيز با سرويس 128 بهترين نرم افزار ممكن super internet tv هست كه نسخه پريميوم رو يه سرچ بزني ميتوني پيدا كني.
من خودم الان دارم استفاده ميكنم.
در ويندوز XP Pro درحالت پيش فرض Packet Scheduler سيستم را به 20 % از پهناي باند يك اتصال به اينترنت محدود مي كند. يعني اگر شما اين تنظيمات را تغيير ندهيد قادريد از 20 درصد پهناي باند اتصالتان به اينترنت بهره ببريد.
براي اينكه بتوانيد از 100 درصد پهناي باندتان استفاده كنيد و سرعت بالاتری را در اتصال به اينترنت تجربه نماييد، مراحل زير را انجام دهيد :
1.Run را از منوي Start اجرا كنيد.
2. در Run عبارت gpedit.msc را تايپ كرده و OK را كليك كنيد.
3. منتظر بمانيد تا Group Policy اجرا شود.
4. در بخش Local Computer Policy و زير Computer Configuration گزينه Administrative Templates را گسترش دهيد. ( با كليك بر روي علامت + كار آن انجام دهيد )
5. در ليست باز شده گزينه Network را نيز گسترش دهيد.
6. حال در اين ليست Qos Packet Scheduler را انتخاب كنيد.
7. به گزينه هايي كه در سمت راست ظاهر مي شوند دقت كنيد.
8 .بر روي Limit reservable bandwidth كليك راست كرده و Properties را كليك كنيد.
9. پس از اينكه پنجره Limit reservable bandwidth Properties باز شد در برگه Setting و در زير Limit reservable bandwidth گزينه Enabled را انتخاب كنيد.
10. مشاهده مي كنيد كه با انتخاب آن در روبروي Bandwidth Limit مقدار پيش فرض آن يعني 20 درصد به نمايش در مي آيد.
11.به جاي عدد 20 مقدار 0 را تايپ كرده و OK را كليك كنيد.
12.حال به Connection كه به وسيله آن به اينترنت وصل مي شويد رفته و بر روي دكمه Properties كليك كنيد.
13.به برگه Networking برويد و دقت كنيد كه Packet Scheduler فعال باشد (تيك كنار آن مشاهده شود).
14. اين پنجره را OK كنيد.
15.كامپيوتر خود را Restart كنيد.
اين کار را می توانيد با نرم افزارهاي قدرتمند بهينه سازی ويندوز مثلTuneUp Utilities خيلی سريعتر و راحتر انجام دهيد.v
برای بازگشت به حالت پيش فرض هم می توانيد مسير فوق را دنبال کرده و بجای 0 عدد 20 را قرار دهيد.
من فكر مي كنم سرعت بهتر شد. بعضي از كانالها كه قطع و وصل مي شدن وضعيتشون بهتر شد
در ويندوز XP Pro درحالت پيش فرض Packet Scheduler سيستم را به 20 % از پهناي باند يك اتصال به اينترنت محدود مي كند. يعني اگر شما اين تنظيمات را تغيير ندهيد قادريد از 20 درصد پهناي باند اتصالتان به اينترنت بهره ببريد.
براي اينكه بتوانيد از 100 درصد پهناي باندتان استفاده كنيد و سرعت بالاتری را در اتصال به اينترنت تجربه نماييد، مراحل زير را انجام دهيد :
1.Run را از منوي Start اجرا كنيد.
2. در Run عبارت gpedit.msc را تايپ كرده و OK را كليك كنيد.
3. منتظر بمانيد تا Group Policy اجرا شود.
4. در بخش Local Computer Policy و زير Computer Configuration گزينه Administrative Templates را گسترش دهيد. ( با كليك بر روي علامت + كار آن انجام دهيد )
5. در ليست باز شده گزينه Network را نيز گسترش دهيد.
6. حال در اين ليست Qos Packet Scheduler را انتخاب كنيد.
7. به گزينه هايي كه در سمت راست ظاهر مي شوند دقت كنيد.
8 .بر روي Limit reservable bandwidth كليك راست كرده و Properties را كليك كنيد.
9. پس از اينكه پنجره Limit reservable bandwidth Properties باز شد در برگه Setting و در زير Limit reservable bandwidth گزينه Enabled را انتخاب كنيد.
10. مشاهده مي كنيد كه با انتخاب آن در روبروي Bandwidth Limit مقدار پيش فرض آن يعني 20 درصد به نمايش در مي آيد.
11.به جاي عدد 20 مقدار 0 را تايپ كرده و OK را كليك كنيد.
12.حال به Connection كه به وسيله آن به اينترنت وصل مي شويد رفته و بر روي دكمه Properties كليك كنيد.
13.به برگه Networking برويد و دقت كنيد كه Packet Scheduler فعال باشد (تيك كنار آن مشاهده شود).
14. اين پنجره را OK كنيد.
15.كامپيوتر خود را Restart كنيد.
اين کار را می توانيد با نرم افزارهاي قدرتمند بهينه سازی ويندوز مثلTuneUp Utilities خيلی سريعتر و راحتر انجام دهيد.v
برای بازگشت به حالت پيش فرض هم می توانيد مسير فوق را دنبال کرده و بجای 0 عدد 20 را قرار دهيد.
من اين دستور را اجرا كردم فكر مي كنم سرعت بهتر شد يعني قطع ووصل كانالها كمتر شد
دوست عزیز این نشون از کمبود اطلاعات شماست
چون این نرم افزارها هیچ تفاوتی باهم ندارند شاید و شاید و شاید مهمترین اغییراتشون کشش اونها باشه که اون هم خیلی محسوس نیست
چون همه چیز به سرعت بستگی داره من 512 نامحدود دارم میتونم بگم کانالهای mpeg رو باز میکنم ؟
نمیشه اصلا همچین چیزی مسخره است و با عقل جور در نمیاد چطور ممکنه سرعت broadcast از اون سرویسی که در اختیار دارید بالاتره بره
مثه این می مونه که من بگم با سرویس 56 دایال آپ دارم 500 کیلو بر ثانیه دانلود میکنم با عقل جور در میاد ؟؟
![]()
برادر شما اين نرم افزار رو داريد؟اين رو چيfreez_online_tv؟
بهتره شما از نسخه پريميوم اين نرم افزار استفاده كنيد تا به فرق اون با بقيه پي ببريد بعد بيايد وارد بحث بشيد
من 7 تا نرم افزار استفاده كردم كه همگي يكي بودن ولي قابليتهايي كه اين نرم افزار در ريافت كانال ها داشت فوق العاده بود
اگر پست من رو به دقت خونده باشين(كه نخوندين)ميفهمين كه نوشتم بهترين يعني قرار نيس كه همه كانال ها براي شما
با كيفيت عالي باز بشن اميدوارم با اين توضيحات منظورم رو فهميده باشين!
سلام دوستان.ايا تست سرعت از سايتspeedtest سرعت واقعي نشون ميده يا نمي شه زياد بهش اعتماد كرد
اگه واقعا درست باشه بعضي وقتها سرعت منو تا 512 هم نشون ميده منظورم اينه كه اگه واقعي باشه پس من تصاوير را بايد
بدون قطع و وصل ببينم ولي باز هم تصاوير مثل قبل
داداش گلم !!
شما فکر کن پشت یه ترافیک شلوغ پشت فرمون نشستی آیا واست فرقی میکنه سوار پژو باشی یا ژیان !!!؟
سرعت که نمیتونی بگیری !! پس چه انتظاری از نرم افزار داری
من پستتو کامل خوندم هیچ نکته روشن وتخصصی داخل این نرم افزار نیست! چون با منطق کار میکنیم دیگه!!
منطق میگه وقتی که سرعت سیستم جنابعالی 128 کیلوبایته دریافت شما با سرعت 64 کیلو محاله
شما بهتره یه خورده مطالعتو بیتشر کنی تا به فرق بین کمیت و کیفیت برسی داداش گلم
شما که به قول خودت شش تا نرم افزار دیدی هنوز نفهمیدی همه اونها برای دریافت فرضا VOX TV به یک سورس وصل میشن
آیا اون سورسی که ما داریم ممکنه یک نسخه برای سیستمهای کم سرعت ایران نوشته باشه و یک نسخه از همون برنامه رو برای سیستمهای پرسرعت ایران نوشته شده باشه و چون خیلی ادعای جنابعالی محکم هست احتمالا SESION هم که برقرار میشه بوسیله یک تروجان میاد توی سیستم طرف زیر و رو میکنه ببینه با چه سرعتی وصل شده که برایش همون ارتباط رو در نظر بگیره!!! نه جانم این بازیها نیست
یک پلاگینه که دانلود میشه ( مجبورم دوباره توضیح بدم )
و توی یک نرم افزار پیش فرض ( مانند ویندوز مدیا پلایر - REAL PLAYER ) ایمپورت میشه بین سیستم شما و هاست مربوطه یک ارتباط ( SESION ) تشکیل میشه و شما رو به عنوان یک بیینده فرض میگیرن و برای شما اطلاعات ( تصویر ) رو ارسال میکنن. کارش هم فوق العاده پیچیده است و یک بحث تخصصی داره که اگه بخوام توضیح بدم خیلی طولانی میشه.
این پلاگین که رو سیستم شما نصب میشه چه بوسیله JET AUDIO- KM PLAYER - ZOOM PLAYER - WINAMP - و یا هرچیز دیگه ای خونده بشه کیفیتش هم همونه و دست نخورده باقی می منونه پس دیگه بهترینی نداریم
حالا میگیم بهترین بهترین از چه لحاظ؟
ایا محیط برنامه ملاک هست
برنامه ای باید محبوب باشه که کاربر پسندتر باشه به اصطلاح USER FRIENDLY تر باشه تا بتونه خودشو جا کنه امکانات بیشتری داشته باشه فرضا الان WEB TV که کار میکنم احساس میکنم چیز زیاد جالبی نیست ولی یه حسن داره واون یانه که میتونیم لیست علاقه مندیها FAVORITE LIST رودرست کنیم تا کانالها رو همیشه داشته باشیم مثل -----
تمامی کانالهایی که با سرعتهای کم هستند رو میتونیم در این بخش بگذاریم
حالا این پلاگین موزیلا فایرفاکس این گزینه رو نداره و نمیتونیم بفهمیم که چه شبکه هایی با چه سرعتهایی موجود هست ولی یه حسن داره و میتونیم دوربینها موجود در بزرگراههای تمام شهرهای بزرگ رو ببینیم
خوب این چه ربطی به کیفیت تصویر داره ؟
چه ربطی به بهترین بودن داره ؟
چه ربطی به توضیحات من داره ؟
اینجاست که باید با عقل تصمیم بگیریم و ببینیم از چه نرم افزاری خوشمون میاد همون رو نصب کنیم
شما بهتره به جای شش تا نرم افزار یک کتاب شبکه بخونی و چهارسال مثه ما تو دانشگاه درس بخونی تا بفهمی فرق بین تلوزیون آنلاین با دستگاه دی وی دی خونتون چیه!!
بعضیها احساس میکنن با سه تا نرم افزار (( بخونش پشمک )) فاتح قلل افسانه ای IT شدن.
تا سه سال پیش یک شرکت درست حسابی برای گارانتی و وارانتی نبود برین نمایشگاه بین المللی ببینید الکامپ راه افتاده دیگه معلومه هر چغندری هم یهو اونجا سبز میشه.
اگه به تلوزیون نگاه کردن و سابقه است که WEBTV ویندوز 98 رو خودم رسما افتتاح کردم . البته اگه تا حالا 98 دیده باشی که فکر نکنم اون زمانی که ما پای سیستم کار میکردیم هنوز هیچ باقالی پا برهنه نپریده بود وسط
البته بلانسبت شما ولی واقعا بعضی وقتها از خوندن بعضی پستها خنده ام میگیره !!!!![]()
Last edited by ramtin_d; 23-11-2009 at 02:58.
حمید جان!
به دو دلیل!!
شبکه ای که میخوای نگاه کنی سرعتش برای شما نوشته نشده !! مثلا 250 کیلو باشه که شما مییگن 512 دارین و تا شصت و چهار کیلو بیشتر نمیتونین دریافت کنین پس منطقی اینه که دنبال کانالهایی باشین که جلوی توضیحاتش نوشته شده باشه سرعت 64 و هرچه عدد ها پایننتر باشه ارتباطی بهتر خواهید داشت ولی کیفیت هم پایینتر میاد
و این خیلی منطقیه
یا این که اون اینترنت لامصبه که شیر شده بین شونصد نفر و هر از گاهی با افت و خیز سرعت مواجه میشی که این به نظرم معقولانه تره شما باید تست رو هرچند دقیقه یک بار انجام بدی تا از یکنواخت بودن سرعتت مطلع بشی
اگر یکنواخت بود که دلیل اولی رو باید پیگیری کنی ببینی اون شبکه کیفیتش بالاست ؟ پس باید کانالت رو عوض کنی
اگه کیفیتش بالا باشه با عرض تاسف با سرعت اینترنت شما نمیشه اون کانال رو نگاه کرد.
موفق باشید
سرعت بهتر میشه ولی متاسفانه یک بار من این کار رو کردم فکر کنم یک سال و نیم پیش بود و هنگام اتصال به اینترنت از همون لحظه که کانکت میشد کش سیستم منو منفجر میکرد!!
این پهنای باند رو میگیره ولی پدر سیستم رو در میاره به سی پی یو خیلی فشار میاره و هنگام اجرای بعضی از نرم افزارهای تخصصی کلافه میشی ضمنا در ویندوز اکس پی سرویس پک 2 شما فقط میتونی این کار رو انجام بدی در سرویس پک 3 عملا راه نفوذ به GROUP POLICY بسته شده !!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)