Lite-On بزرگترین و بهترین سازنده درایوهای نوری در جهانه و بهت پیشنهاد میکنم یکی از مدلای Lite-On رو بخری (SATA و دارای Lightscribe)... در ضمن فقط با گارانتی "سازگار ارقام"...
به شخصه بهت توصیه میکنم دور درایوهای نوری HP که توی ایران فروخته میشن رو خط بکشی... چون همگی به شدت چینی هستن و پشتیبانی و گارانتی درست حسابی هم ندارن و خودم چند مدلشون رو دیدم که بعد یه مدت داغون شدن و کلاً مفت نمی ارزه... (در کل در زمینه HP به نظر میاد ساپورت خاصی در این زمینه ها برای خودشون تعریف نکردن... اینهمه آدم توی دنیا اینهمه از مشکلات درایوای HP مینالن - یکیش خود من - ولی دریغ از یه ساپورت خشک و خالی)...
Sony و شرکتای دیگه هم عموماً هیچ چیز جدیدی ندارن و الکی گرونن و بازم مفت نمی ارزن... همه سر تا پا یه کرباسن...!
تنها شرکتایی که الان در جهان واقعاً محصولاتشون خوبه در این زمینه و به خوبی محصولات جدید ارائه میدن، Lite-On و Samsung هستن که به خاطر پشتیبانی و گارانتی بهتر، محصولات Lite-On رو بهت پیشنهاد میدم (آخه سامسونگ کارش تجهیزات جانبی کامپیوتر نیست و یه دفعه توی این عمر نکبت بارم ندیدم یه محصول سامسونگ در زمینه کامپیوتر، سیستمش عین آدم کار بکنه و پشتیبانیشم در این زمینه به شدت ضعیفه... اصلاً داغونه...)...!
DVDRW هم بخر... Blue-Ray و اینا رو بیخیال شو... گرونه و پولتو دور میریزی... حتی بخریم دیسکاش توی بازار به سختی پیدا میشه و خیلیم گرونه... همون DVD فعلاً بهترین چیزه...!
الان یکی از جدیدترین مدلای Lite-On یه مدله 24X ه که خیلیم عالیه SATA هم هست و 29 تومن با گارانتی سازگار... مدل مشابه IDE ش هم هست 22X اینم 29 تومن با گارانتی سازگار... توی جعبه هاشونم معمولاً یه پنل سیاه دارن که اگه از رنگ سفید پنل اصلی خوشت نیومد عوض کنی...!!! (البته این قیمتا رو دارم الان از توی "عصر ارتباط" میگم... حالا نمیدونم راست میگه یا خالی میبنده...! که احتمالاً خالی میبنده و توهم زده...! ما که بالاتر از 20X ش رو توی ایران ندیدیم توی rayaneh.com و mylavan.com مم نبودن)... در کل بهتره با سازگار ارقام تماس بگیری...!
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید