تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 48

نام تاپيک: تلاشي هدفمند براي رسيدن به ارشد بين الملل

داره خودمونی میشه sorosh 88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام

ممنون به خاطر وقتی که گذاشتید

چون من دوست دارم همه چیز رو خوب بفهمم و بعد ازش رد بشم یک کم سوالاتم زیاده باید ببخشید !!!

----------------------------------------------------

بین الملل عمومی ضیایی!

1- ص/7 اتاق تجارت بين الملل و علامت اختصاری و توضیحی که منو راضی کنه ؟

2- بله گروسیس حقوق دان ؟

3- ص/21----صلاحیت های تفویضی یعنی چه؟

4- من قضیه لوتوس رو پیدا نکردم!!!

5- ص/22 دادگاه کیفری بین المللی موقتی چیه؟

6- ص/22 ضمانت اجرای کیفری (ترهیبی-ترذیلی )

7- ص/22 روانامه چیه؟ (مثلا روانامه رییس پست کنسولی)

8- ص/22 از ضمانت اجراهای حقوق بین الملل (اقدامات متقابل و معامله متقابل) رو توضیح بدید؟

9- ص/27 در تعریف توسعه حقوق عبارت " قواعد جدید را بر مبنای حقوق موجود تایید میکند یا تخصیص میدهد " منظورش چیه؟

10-ص/29 توضیحی جامع در مورد احمد متین دفتری و جمشید ممتاز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

11- ص/43 حقوق موضوعه یعنی چه؟

12- ص/47 منیچه کیه و نظریاتش چیه؟

13- ص/47 توضیحی در مورد جنگ کریمه (1855) و جنگ انفصال ؟؟

14- ص/42 منظور از (یکی از ثمرات روابط دوستانه مسیحیت و مسلمانان تاسیس رژیم کاپتولاسیون در سرزمین های اسلامی بود) چیه؟

15- ص/42 نظریه جنگ عادلانه را چه کسی بیان کرد و منظورش چه بود؟

16- ص/51 معاهدههای ورسای(با المان) سن ژرمن (با اتریش) نویی (با بلغارستان) تریانون (با مجارستان) سور (با عثمانی) در چه مواردی است؟

17- ص/52 تنگه داردانل کجاست ؟ (اگه ازش نقشه ای دارین بزارین ممنون میشم)

18- ص/55 منظور از (رایش توانست بدون بال و بدون برخورد با موانع،قدرت خویش را افزایش دهد) چیه؟

19- ص/56 دامبارتن اُکس کجاست؟(منظورم کجای نقشه)

20- آیا کشوری هست که عضو سازمان ملل نباشه؟ (اگه هست با علت)

21- ص/56 مسئله چین،جمهوری خلق چین،اعطای نمایندگی به چین در سازمان ملل در ابتدا به چین ملی (تایوان) و بعد به جمهوری خلق چین و اخراج چین ملی از سازمان ملل رو توضیح بدین(اگه کامل باشه ممنون میشم)

22- ص57 نظام های سوسیالیستی مارکسیستی چیه؟

23-ص/57 وحدت آلمان،ویتنام و یمن برای چه منظوری بود و چرا جدا بودن که بعد وحدت پیدا کردند و از یک نزاد بودند(منظورم اینه که مثلا تو اتحاد یمن دو نژاد اتحاد پیدا کردند)

24- ص/جمهوری فدرال یوگوسلاوی(صربصتان و منتنگرو) همون کرواسی است؟

---------------------------------------------

وقایع حقوقی کاتوزیان !

مصطفی جان من ترمینولوژی رو گرفتم ولی واژه (مجنی علیه) نداشت اگه واژه ای رو که تو اونجا پیدا کردم که دیگه مطرح نمی کنم

1- ص/25 توضیحی ساده در مورد نظریه ایجاد خطر؟

2- ص/27 ... قانون گذار حسن نیت خریدار را در امکان مطالبه خسارت از فروشنده چنین مالی موثر میداند(ذیل تعریف غصب) رو میشه توضیح بدین؟

3- ص/28 حدیت« علی الید ما اخذت حتی تودّی » در پاورقی رو برام ساده کنید کن نغهمیدم؟

4- ص/28 مسولیت تضامنی چیه؟

5- ص/28 تضمین قهری چیه؟

6- ص/29 در تعریف اتلاف: شخص به طور مستقیم مال دیگری را تلف کند یعنی در این کار مباشر تلف باشد نه مسبب آن. (تا اینجا رو فهمیدم ) ولی در مثال اورده کسی که خرمن دیگری را آتش زند یا قفل در خانه ای را بشکند به تحریک دیگری کسی که آتش زده و قفل شکسته مقصر است اصلا مسبب و مباشر اینجا کی شد؟

7- ص/ 29 پاورقی ماده 323 قانون مجازات : (هر گاه کسی در حال خواب بر اثر حرکت و غلتیدن موجب تلف یا نقص عضو دیگری شود جنایت او به منزله خطا محض بوده و عاقله او عهده دار خواهند بود) را میشه ساده بیان کنید من که چیزی دستگیرم نشد؟

8- ص/31 در صورتی که تلف در نتیجه همکاری مسبب و مباشر باشد مباشر مسول است نه مسبب. (در مثال کسی که به تحریک کسی حیوانی را سر ببرد) اینجا مقصر و مباشر کین؟

9- ص/ 32 .... در مورد اکراه نیز همین حکم جاری است و ضمان تلف به عهده اکراه کننده قرار میگیرد(توضیح اگه ممکنه با مثال)؟

----------------------------------------------------

خصوصی جلد 2 سلجوقی !

1- ص/31 توضیحی در مورد ساوینی حقوق دان آلمانی طراح اندیشه های حقوقی نو ؟

2- ص/32 نظریه تعرض قوانین به صورت ساده چیه؟

3- ص/32 ...مکتب فرانسه مساله توصیف ها را مطرح ساخت.(مساله توصیف ها چیه؟)

4- ص/34 آيین دادرسی چیه؟

5- ص/38 واژه تقریظ یعنی چه؟

دوستدار شما

سروش

Last edited by sorosh 88; 30-11-2009 at 09:28.

حـــــرفـه ای Marichka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

پاسخ سوالاتتون رو سر فرصت قرار میدم. فقط برای الان مطالعه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو پیشنهاد می کنم.

موفق باشید

3. این کاربر از Marichka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    تاپیک رو خوندم
    ممنون
    فقط اگه ميشه در مورد ترجمه هم كمي راهنمايي كنيد من مشكلاتم تو اين بخش خيلي زياده من ترجمه ميكنم ولي در زمينه گرامر خيلي ضعيفم ، خيلي از لغت ها رو بلدم ولي نميتونم تركيب كنم
    اگه ميشه اصول كلي رو كه يك مترجم بايد بلد باشه رو برام توضيح بدين
    Last edited by sorosh 88; 30-11-2009 at 09:21.

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

قضيه لوتوس
    فقدان قانونگذاری مناسب
    سابقاً در پرونده لوتوس دیوان دائمی بین‌المللی دادگستری گفته بود که سرزمینی بودن حقوق کیفری یک اصل مطلق حقوق بین‌المللی نیست. دیوان خاطرنشان کرد که هر یک از دولتها در پذیرش اصول اعمال صلاحیت کیفری و حقوقی به هر نحو که مناسب است آزادند مشروط به این‌که از حدودی که حقوق بین‌الملل در مورد صلاحیت آنها وضع نموده است تجاوز ننمایند.[36] اما دولتها در عمل تلاش کرده‌اند که محدودیت بیشتری را بپذیرند. مسأله اعمال صلاحیت جهانی بر مسائل کیفری بی‌تردید از این موارد است. دولتها همواره بی میلی خود را نسبت به اعمال چنین صلاحیتی بدون آن‌که حقوق بین‌الملل به‌طور مشخص چنین اجازه‌ای را به آنان داده باشد نشان داده‌اند. علاوه براین، دادگاههای داخلی نیز نشان داده‌اند که در شرایطی که مقررات صریحی در قوانین داخلی صلاحیت جهانی را تجویز نمی‌نماید تمایلی برای محاکمه اشخاص براساس صلاحیت جهانی ندارند. این نه تنها بدان خاطر است که دادگاهها تمایلی برای مداخله در امور داخلی کشورهای دیگر ندارند بلکه می‌خواهند که با اصل قانونی بودن جرم و مجازات در تعارض قرار نگیرند.
    [35]. ماجرای معروف Lotus مربوط است به برخورد کشتی مسافربری فرانسوی بنام لوتوس که در سال 1926 در دریای آزاد با کشتی زغال کش ترکیه برخورد نمود و در نتیجه آن 8 نفر از خدمة کشتی ترک کشته شدند. پس از این‌که کشتی لوتوس در بندر قسطنطنیه پهلو گرفت مقامات ترکیه افسر نگهبان و ملوانان فرانسوی را دستگیر و سپس محاکمه و زندانی نمودند. دولت فرانسه شدیداً به این امر اعتراض کرد و مسأله ـ با توافق طرفین ـ به دیوان دائمی بین‌المللی دادگستری ارجاع شد. به‌نظر دولت فرانسه، صلاحیت رسیدگی به موضوع تصادم به عهدة دادگاههای فرانسه ـ به عنوان دولت صاحب پرچم ـ بوده و ترکیه صلاحیت رسیدگی به موضوع را نداشته است. دیوان اعتراض دولت فرانسه را نپذیرفت و دولت ترکیه را صالح برای رسیدگی کیفری دانست. (مترجم)

36. The case of the S.S. Lotus (France v. Turkey), Permanent Court of International Justice, 7 Sept. 1927, Ser. A, No. 10.

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

تنگه داردانل
    داردانِل (استانبولی: Çanakkale Boğazı, یونانی: Δαρδανέλλια, Dardanellia), پیش‌تر هِلِسپُنتُس (یونانی: Eλλήσποντος, Hellespontos) خوانده می‌شد

تنگه اي باريك در شمال غربي تركيه كه درياي ا‍ژه را به درياي مرمره پيوند ميدهد
    این تنگه در ۴۰°۱۳′شمالی ۲۶°۲۶′شرقی جای گرفته‌است. تنگه ۶۱ کیلومتر (۳۸ مایل) درازا دارد اما تنها ۱٫۲ تا ۶ کیلومتر (۰٫۷۵ تا ۴ مایل) پهنا دارد. ژرفای آن ۵۵ متر (۱۸۰ پا) است که تا ۸۲ م (۳۰۰ پا) نیز می‌رسد.
    در فارسی این مکان با نام‌های تنگه داردانل و نیز تنگه چاناک‌قلعه شناخته می‌شود. در جنگ جهانی اول این منطقه اهمیت رهبردي يافت و نبرد پرتلفات گالیپولی در آن اتفاق افتاده‌است.

Last edited by sorosh 88; 30-11-2009 at 09:41.

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

رَوانامه
    رَوانامه فرمانی است که رئیس کشور به كنسول هاي خود در کشور بیگانه می‌دهد و آن‌ها را برای انجام مأموریت خود مجاز می‌کند.
    روانامه به‌رسمیت شناختن کنسول‌ها از سوی کشور میزبان را تضمین می‌کند.

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

155 سال پیش در روز 26 سپتامبر سال 1854 میلادی در جریان جنگ كریمه نیروهای فرانسوی و بریتانیایی پس از پیروزی بر ارتش روسیه تزاری در سواحل رودخانه آلما ، بندر سباستوپل ، قلعه جنگی مستحكم روسیه را در شبه جزیره كریمه محاصره كردند.

سقوط سباستوپل در نتیجه جنگ كریمه میان روسیه تزاری و اتحاد فرانسه ، بریتانیا و عثمانی تعیین كننده بود.
    نیكلای اول ، تزار روسیه بدون توجه به نظرات بریتانیا و فرانسه به ناوگان دریایی امپراتوری عثمانی در دریای سیاه حمله كرده و ناوگان عثمانی را نابود می كند. سپس سرزمین های رومانیایی امپراتوری عثمانی را اشغال می كند.
    نیكلای اول ، تزار روسیه در اندیشه تصرف تنگه های بسفر و داردانل برای دستیابی به آب های گرم بود.
    بریتانیا و فرانسه از امپراتوری عثمانی كه در آن دوره «مرد بیمار اروپا» نامیده می شد حمایت كرده و در روز 27 مارس سال 1854 میلادی به روسیه تزاری اعلان جنگ می دهند، این آغاز جنگ خونین كریمه بود.
    پس از قرن ها این نخستین بار بود كه 2 كشور رقیب با یكدیگر متحد شده و به جنگ با دشمن ثالث دست می زنند. بریتانیا و فرانسه پس از آغاز جنگ ناوگان دریایی خود را به دریای سیاه اعزام كردند.
    نیروهای ناپلئون سوم ، امپراتور فرانسه و ملكه ویكتوریا بریتانیا در روز 14 سپتامبر سال 1854 میلادی وارد اوپا توریا در شبه جزیره كریمه می شوند.
    آنها در سواحل رودخانه آلما سربازان روسیه تزاری را شكست داده و قلعه مستحكم سباستوپل را محاصره می كنند.
    نیروهای بریتانیا و فرانسه كه تعدادشان 185000 نفر بود در مقابل دفاع قابل ملاحظه سباستوپل به فرماندهی سرهنگ فرانتز تودلبن ، افسر ارتش تزاری و فرارسیدن زمستان سخت روسیه به جنگ فرسایشی سنگر ها در پیرامون قلعه سباستوپل متوسل شدند.
    سرانجام حدود یك سال پس از آغاز محاصره سباستوپل ، در روز 8 سپتامبر سال 1855 میلادی ژنرال مك ماهون بریتانیایی موفق می شود برج مالاكف را تصرف كند.
    سقوط برج مالاكف سرنوشت سباستوپل را رقم می زند.نیروهای روسیه تزاری كه دیگر امیدی به مقاومت نداشتند در روز 10 سپتامبر قلعه سباستوپل را پس از به آتش كشیدن آن ترك كرده و دست به عقب نشینی می زنند.
    چند ماه بعد ، نیكلای اول ، تزار روسیه تقاضای صلح می كند. پیمان صلح در روز 30 مارس سال 1856 میلادی در پاریس امضا می شود و نیكلای تحقیر شده سرزمین هایی كه در خاك عثمانی تصرف كرده بود را دوباره به امپراتوری عثمانی بازپس می دهد.
    به این ترتیب ، در روز 26 سپتامبر سال 1854 میلادی در جریان جنگ كریمه نیروهای امپراتوری فرانسه و پادشاهی بریتانیا قلعه مستحكم سباستوپل را در شبه جزیره كریمه محاصره می كنند.
    سقوط سباستوپل در سرنوشت جنگ كریمه تعیین كننده بود.چند ماه پس از سقوط سباستوپل و شكست تحقیرآمیز روسیه تزاری ، نیكلای اول كه قصد دستیابی به آب های گرم را داشت ناگزیر تقاضای صلح كرده و سرزمین های عثمانی كه تصرف كرده بود را به امپراتوری عثمانی بازپس داد.
    امپراتوری روسیه كه با این شكست تحقیر شده بود به نقاط ضعف خود پی برده و الكساندر دوم ،تزار جدید روسیه كه پس از مرگ نیكلای اول جانشین او شده بود ، دست با اصلاحات وسیعی در این كشور می زند.

منبع:
    worldgreatwars.mihanblog.com
    Last edited by sorosh 88; 30-11-2009 at 09:58.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    از این که برنامه، دیر زده شده واقعا متاسفم.من تو برنامه این هفته یه مقدار تغییرات موقتی ایجاد کردم .امیداورم شما هم موافق باشین

اولین چیزی که تو برنامه این هفته به چشم می خوره نبود بین الملل خصوصیه .به این خاطر نذاشتم ،چون من هنوز تو منبع این درس مرددم. به نظرم ما اشتباهی داریم برای این دو جلد دکتر سلجوقی رو برنامه ریزی می کنیم.البته من سوالم رو قبلا مطرح کردم وهنوزم منتظر پاسخ Dianella هستم .

2 ج دکتر سلجوقی با کتاب بایسته های ایشون فرق می کنه ؟یا نه اصلا این دو تا ،یک کتابن؟

دومین تغییر مربوط به حجم law m s . به نظرم اگه یک مقدار این اول کار ،حجمش رو کمتر کنیم و بعدا (وقتی که راه افتادیم ،حجمش رو بیشتر کنیم بهتره) آخه تو این مدت خیلی وقت من رو گرفت و کلمات زیادی داشت . نمیدونم برای شما هم ،این طور بود یا نه؟ اگه مخالفین با این پیشنهاد یا نظر دیگه ای دارین خوشحال می شم بیان کنین.(کم کردن حجم ،کاملا موقتیه )

سه شنبه 10/9/88

بین الملل ع: از ص 64 تا 69 (از مورد 89 تا اول مورد 97)

اساسی 1: از ص47 تا آخر55 (از مرد 15 تا اواسط مورد 16 = تا آخر مورد 6 _در اجرای فرمان مذکور ...)

law:ص 23

چهار شنبه 11/9/88

بین الملل ع: از ص 69 تا 76 (از مورد 97 تا اول مورد 106)

اعمال حقوقی :از ص 1 تا 9 (از مقدمه ی اسباب ایجاد تعهد تا اول تقسیم قانون مدنی )

law:ص 24

پنج شنبه 12/9/88

بین الملل ع : از ص 76 تا 81 (از مورد 106 تا اول مورد 116)

اساسی 2: از ص 18 تا 28 ( از مورد 19 تا اول مورد 30)

law:ص 25

جمعه 13/9/88

بین الملل ع : از ص 82 تا 86 (از مورد 116 تا اول مورد 122)

وقایع حقوقی:از ص 32 تا 46 (از مورد 19 تا اول مورد 30

law:ص26

شنبه 14/9/88

بینالملل ع:از ص 87 تا 92(از مورد 122 تا اول مورد 130)

اساسی 1:از ص 55 تا 62 (از مورد 16 تا اول مورد 22)

law:ص 27

یک شنبه 15/9/88

بین الملل ع:از ص 93 تا 100 ( از مورد 130 تا اول 139 )

اعمال حقوقی : از ص 9 تا 20(از تقسیم قانون مدنی تا اول مبحث دوم _اقسام عقد)

law: ص28

دوشنبه 16/9/88

بین الملل ع : از ص 100 تا 106 (از مورد 139 تا اول مورد 148)

وقایع حقوقی :از ص 46 تا 55 (از مورد 30 تا اول 38 )

law: ص29

راستی شما اعمال حقوقی رو گیر اوردین ؟ ببخشید که برنامه ی هفته ی قبل رو تغییر ندارم باور کنید دسترسی به اینترنت نداشتم .برای همین این هفته دوباره از اول کتاب برنامه رو ریختم.

علی یارتون.

10. این کاربر از Dibbern بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    خوبه اگه زبان يك صفحه باشه با تمركز بيشتري ميخونيم
    برنامه هم عاليه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام

من هنوز جوابم در مورد حقوق بین الملل خصوصی نگرفتم (علی رغم این که چند بار هم مطرح کردم .)خواهشم از دوستان مخصوصا Dianella عزیز این که راهنماییم کنن، تا بیش تر از این ،از برنامه و از این منبع عقب نمونیم

برای اشد 2 ج حقوق بین الملل خصوصی دکتر سلجوقی رو باید بخونیم یا بایسته های حقوق بین الملل خصوصی ایشون رو ؟

واقعا ممنون می شم اگر، کمک کنین.

علی یارتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •