حالا دیگه همه کا750 هاشون رو فروختن؟
سلام ...
کل 64 مگ رو به صورت ممتد فیلم برداری میکنه و بعد قطع میشه و اگه بخوای دوباره فیلم بگیری ازت سوال میکنه که آیا روی حافظه ی داخلی بریزم یا خیر!؟نوشته شده توسط ravi
فیلم برداریش هم به صورت ممتد هست ...
برای اینکه به حافظه ی خارجی دسترسی داشته باشی نباید از برنامه ی Sony Ericsson File Manager استفاده کنی ...نوشته شده توسط ravi
من وقتی با USP وصل میکنم گوشی رو از My Computer و از طریق درایو "Removable Disk" که بعد از اتصال گوشی به USP نشون داده میشه به حافظه ی جانبی دسترسی پیدا میکنم ... البته تا زمانی که USP به گوشی وصله ، اگه وضعیت حافظه ی گوشی رو چک کنی ، اثری از حافظه ی جانبی نمیبینی ... باید USP جدا بشه !
تا دو گیگ هم ساپورت میکنه !نوشته شده توسط ravi
راستش من راهی رو براش پیدا نکردمنوشته شده توسط ravi
ممـنــون![]()
مـیـثــم
آيا گوشي هاي K750 سوني اريكسون قابليت تعويض قاب دارند؟
آيا براي اين سري از گوشي ها جلدي وجود داره؟
يه چيز ديگه يادم رفت !!
آنتن دهيش چه جوريه؟ خوبه يا متوسطه ؟
ممنون
سلام ...
امیر جان قابلیت تعویض قاب رو نداره ... کلا گوشی در دو رنگ موجوده (مشکلی و طوسی روشن)
با توجه به پوششی که روی لنز دوربین قرار میگیره و برای استفاده از دوربین باید این پوشش رو به صورت کشویی کنار بزنی ، فکر نکنم جلدی بشه براش طراحی کرد ... منم تا حالا چیزی ندیدم !
آنتن دهیش هم خوبه ... هر چند آنتن دهی یه چیز نسبی هست و نمیشه گفت گوشی چند درصد آنتن دهی داره ...
ولی من از آنتن دهیش راضی هستم![]()
ممـنــون![]()
مـیـثــم
ممنون ميثم جان
شما پس براي تميز نگه داشتن گوشيتون چي كار ميكنيد . كه خط نيفته روش و ...
در مورد آنتن دهي هم با شما موافقم
سلام ...
امیر جان ، برای اینکه گوشی تمیز نگه داشته بشه و روش خط نیوفته ، من سعی میکنم توی نگه داریش بیشتر دقت کنم ، حتی اگه روی یه گوشی جلد هم ببندیم ولی خوب نگه نداریم باز هم آسیب میبینه
و چون K750 گوشی فوق العاده ظریفی هست ، باید بیشتر دقت کنیم (برای من که تا حالا خطی روش نیوفتاده)
ممـنــون![]()
مـیـثــم
ميثم جان از قافله عقبي رئيسنوشته شده توسط Meisam
من سه شنبه پاساژ علاء الدين بودم واسه داداشم يه k750 خريديم
هم قابش تو بازار بود
هم روكش(جلد) كريستاليش(شيشه اي مانند)
روكش كريستاليش خيلي خوب بود همه امكانات گوشي بعد از انداختن روكش كريستالي به راحتي مثل
موقعي كه روكش رو ننداختي در دسترسه ما روكش كريستاليشو خريديم 2500
متاسفانه داداشم شهرستانه وگرنه عكس گوشيرو با قاب كريستاليش كه خيلي هم حجم گوشي رو زياد نميكنه واست ميذاشتم
مطمئني تا دو گيگ ساپورت ميكنه ؟ خودت امتحانش كردي ؟ رم مال خودت چنده ؟نوشته شده توسط Meisam
تا اونجائي كه من ميدونم بيشتر از 512 رو ساپورت نميكنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)