تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 25

نام تاپيک: خرید خودرو با 3 تومن

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

جیپ صحرا چطوره؟ خوبه؟ ماشینایی تو ای سبک تو این قیمت سراغ دارین؟
    شما اگه بتونید 1 میلیون هم پولتون رو افزایش بدین خیلی به نفعتونه.... با 3 تومن خیلی سخته ماشین تمیز و کم خرج پیدا کرد ولی با 4 تومن جیب صحرا 16 سوپاپ تمیز پیدا میشه، خود پی کی ماشین خوبیه موتور پراید و کم خرج و برای اسپورت بازی هم خوبه....
    در کل اگه کمی صبر کنید یه به هر حال 4 تومن در دستتون داشته باشید میتونید ماشینی بخرید که بعد ها اذیت نکنه... من همون نظرم روی پی کی هستش.

2. این کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

شما اگه بتونید 1 میلیون هم پولتون رو افزایش بدین خیلی به نفعتونه.... با 3 تومن خیلی سخته ماشین تمیز و کم خرج پیدا کرد ولی با 4 تومن جیب صحرا 16 سوپاپ تمیز پیدا میشه، خود پی کی ماشین خوبیه موتور پراید و کم خرج و برای اسپورت بازی هم خوبه....
    در کل اگه کمی صبر کنید یه به هر حال 4 تومن در دستتون داشته باشید میتونید ماشینی بخرید که بعد ها اذیت نکنه... من همون نظرم روی پی کی هستش.
    بالاترین مدل 16سوپاپ مدلش چنده؟مصرف بنزین برام مهم نیس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

خوب دوستان واقعا راهنمايي هاي خوبي كردن اگه نظر منو بخوايي من ميگم بنز بگير 190 يا 220 مي توني گير بياري در ضكن روي بي ام و هم حساب كن مثله 2002 يا 320 تا حدودي 518 اين دوتا اين مدل هاي به نضر من خوبن ولي اگه از من مي شنوي يه پيكان مدل 80 مي توني پيدا كني جمعه پاشو برو خولازيد سمت عبدال اباد پايين شهر تهران هرچي دلت مي خواد ميتوني پيدا كني فقط يه وارد با خودت ببر

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خوب دوستان واقعا راهنمايي هاي خوبي كردن اگه نظر منو بخوايي من ميگم بنز بگير 190 يا 220 مي توني گير بياري در ضكن روي بي ام و هم حساب كن مثله 2002 يا 320 تا حدودي 518 اين دوتا اين مدل هاي به نضر من خوبن ولي اگه از من مي شنوي يه پيكان مدل 80 مي توني پيدا كني جمعه پاشو برو خولازيد سمت عبدال اباد پايين شهر تهران هرچي دلت مي خواد ميتوني پيدا كني فقط يه وارد با خودت ببر
    متاسفانه 190 واقعا تمیز چیزی کمتر از 9 تومن وجود نداره حتی مدلهایی که بیشتر دست آگاهی و نیروی انتظامی بودن هم یا دست ادارات و الات واقعا داغون شدن کمتر از 7 تومن 190 سراغ ندارم
    220 اتاق W123 و w114-115 هم که 220 از اون سری باشه تمیز و برو در حدود 5-6 تومن قیمت داره کلا ماشینهایی که گفتین اگه تا حدودی هم تمیز باشن بازم کمتر از 5 تومن قیمت ندارن .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

متاسفانه 190 واقعا تمیز چیزی کمتر از 9 تومن وجود نداره حتی مدلهایی که بیشتر دست آگاهی و نیروی انتظامی بودن هم یا دست ادارات و الات واقعا داغون شدن کمتر از 7 تومن 190 سراغ ندارم
    220 اتاق W123 و w114-115 هم که 220 از اون سری باشه تمیز و برو در حدود 5-6 تومن قیمت داره کلا ماشینهایی که گفتین اگه تا حدودی هم تمیز باشن بازم کمتر از 5 تومن قیمت ندارن .
    به نظر شما من از ارومیه ماشین بخرم بهتره یا بیام تبریز؟
    تو شهر شما تویوتا تمیزش چنده؟

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ارومیه و تبریز ماشین همیشه خوب داشته فرقی تا اون حد نمیکنه ارومیه بهتر از تبریز هستش مثلا 2 هفته پیش یه بی ام و اورده بودن تبریز که 17 میگفتن خیلی سعی کردم واسه دوستم 15 جورش کتنم یعنی همون ماشین تهران میرفت 20-21 تومن راحت فروخته میشد
    تویوتا منظورت کدوم مدلش هستش؟کرولا کارینا یا لندکروزر ؟کرولا اینجا 6-7 تومن هم پیدا مکیشه کارینا به خاطر اینکه بیشتر سازمانی بودن کم شده و داغون شدن چند وقتیه اصلا ندیدم لند کروز رو اینجا مشکل پیدا میشه بهتره از ارومیه یا اطارفش مثل مهاباد و ایزه بگردی راحت پیدا میشه البته کردستان و بانه و سقز که کلی ریخته .

8. 2 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

ارومیه و تبریز ماشین همیشه خوب داشته فرقی تا اون حد نمیکنه ارومیه بهتر از تبریز هستش مثلا 2 هفته پیش یه بی ام و اورده بودن تبریز که 17 میگفتن خیلی سعی کردم واسه دوستم 15 جورش کتنم یعنی همون ماشین تهران میرفت 20-21 تومن راحت فروخته میشد
    تویوتا منظورت کدوم مدلش هستش؟کرولا کارینا یا لندکروزر ؟کرولا اینجا 6-7 تومن هم پیدا مکیشه کارینا به خاطر اینکه بیشتر سازمانی بودن کم شده و داغون شدن چند وقتیه اصلا ندیدم لند کروز رو اینجا مشکل پیدا میشه بهتره از ارومیه یا اطارفش مثل مهاباد و ایزه بگردی راحت پیدا میشه البته کردستان و بانه و سقز که کلی ریخته .
    من دیگه خسته شدم میخوام دو سه روزه یه ماشین 3یا3.5میلیونی بخرم.جز پیکان و پرایدو پی کی.ینی ماشین قدیمی میخوام پیدا کنم.هر چی تو بگی میرم بخرم.شایدم جیپ بخرم

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من میگم عجله نکن چون اونوقت ضرر وحشتناکی میذاری عزیز
    ماشین قدیمی میخوای بیا واست یه بیویک ردیف کنم میشه ماشین پیدا کرد ولی نمیشه ماشین خوب ردیف کرد .صبر خیلی نیاز داری بهتره کمی هم صبر کنی شاید یه پولی هم اومد مبلغ بالا رفت

11. 2 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

يه پريشا هست كه سرسيلندش صدا ميده اونم وقتي پاتو از كلاج ورميداري ماشن 180 تا ارحت پر مي كنه بدنه خورده ولي صاف نشده از نظر ظالهري جالب نيست مدلش 83 رنگ مشكي دوست داشتي ادرسشو ميدم برو ببين توي پاركينگ خونه خوابدونه فقط واسه كمبود جا داره مي فروشه من گفتم 4/5 ولي ميگه 6 كتر نمي دم فكراتو بكن جوابشو به من بده توي نياوران تهرانه فقط سريع

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

يه پريشا هست كه سرسيلندش صدا ميده اونم وقتي پاتو از كلاج ورميداري ماشن 180 تا ارحت پر مي كنه بدنه خورده ولي صاف نشده از نظر ظالهري جالب نيست مدلش 83 رنگ مشكي دوست داشتي ادرسشو ميدم برو ببين توي پاركينگ خونه خوابدونه فقط واسه كمبود جا داره مي فروشه من گفتم 4/5 ولي ميگه 6 كتر نمي دم فكراتو بكن جوابشو به من بده توي نياوران تهرانه فقط سريع
    این ماشین به هر قیمتی خریداری بشه مطمئنا حداقل 3 - 4 تومن برای بازسازیش باید کنار گذاشت
    احمالا جلو بندی و موتورش هم زیاد وضع رو به راهی ندارن (کلا فنی ماشین)
    و اینکه صافکاری و رنگ ... هم لازم داره
    پس این ماشین اصلا خریدش به صرفه نیست
    مخصوصا برای این دوستمون که مبخواد با 3.5 یه ماشین سر حال بگیره
    ----------------------------------------------
    اگه از رنو و پی کی و پراید و ... خوشت نمیاد
    چند نوع گزینه داری
    یا باید بری سراغ آلمانی ها
    مثل گلف نسل 1 و Bmw 320 و 2002 و .....
    یا باید بری سراغ گزینه های آمریکایی که مصرف بنزینشون زیاده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •