سلام. فلش رو روی یه سیستم دیگه هم تست کردم. همونطور بود!!
یه سوال؟! وقتی فروشنده فلش رو روی سیستمش تست میکنه و هیچ مشکلی نداره من چطور بگم این خرابه و پسش بدم؟!!!!
سلام. فلش رو روی یه سیستم دیگه هم تست کردم. همونطور بود!!
یه سوال؟! وقتی فروشنده فلش رو روی سیستمش تست میکنه و هیچ مشکلی نداره من چطور بگم این خرابه و پسش بدم؟!!!!
ایتجور فلشا (فلشای تقلبی) بگیر نگیرن یه بار خوبن یخ بار کار نمیده شاید اون موقعی که فروشنده امتحان کرد جواب داده
دوباره ببرش
فلشتو پر بعد ببرش اینجور شاید...
چند گرفتی؟اگه ارزون گرفتی مطمئن باش100% تقلبی
سلام
من وقتی روی یک فلش 8 گیگی 4 گیگ را یک مرتبه بخوام بریزم . میگه که فلش پر. ولی اگه تقسیمش کنم و چند بار در حجمهای کمتر بریزم درست انجام میشه و از 8 گیگ استفاده می کنه.ولی برای من این سوال که چرا این پیغام را میده.
مال منم همینطوره یه فایل 5 گیگ که میریزم همین ارور رو میده. مشکل اینه که روی سیستم خودم تا 2 یا 3 گیگ بیشتر نمیریزه و بعدش دیگه ارور میدهمن وقتی روی یک فلش 8 گیگی 4 گیگ را یک مرتبه بخوام بریزم . میگه که فلش پر. ولی اگه تقسیمش کنم و چند بار در حجمهای کمتر بریزم درست انجام میشه و از 8 گیگ استفاده می کنه.ولی برای من این سوال که چرا این پیغام را میده.
روی سیستم خودم و یه سیستم دیگه دقیقا همین مشکل رو داره. 2 بار بردم پیش فروشنده و هر 2 بار عین ادم کار میکرد. با یه سرعتی فایل روش میریخت که کف کرده بودم!! اخه اگه بگیر نگیر باشه که چرا واسه من نمیگیره واسه اون میگیرهیتجور فلشا (فلشای تقلبی) بگیر نگیرن یه بار خوبن یخ بار کار نمیده شاید اون موقعی که فروشنده امتحان کرد جواب داده
دوباره ببرش
فلشتو پر بعد ببرش اینجور شاید...
چند گرفتی؟اگه ارزون گرفتی مطمئن باش100% تقلبی
اگه ویروسه چرا فقط با همین فلش خاص و روی سیستم من مشکل داره چرا بقیه فلشهام مشکل نداره!!
زیاد هم اروزن نگرفتم. فلش 8 گیگ الان حدود 21 تا 25 هست ( تو مشهد ) من 20 گرفتم
دوستان عزیز ممنون از راهنماییها و جوابهاتون
در نهایت من این فلش رو پس دادم چون روی سیستمم به هیچ وجه جواب نمیداد.
سلام
خوب با فلش جدید می تونی این کار را بکنی ؟
یا کلا بی خیال فلش شدی ؟![]()
امشب رفتم دیدم یه فلش سونی 32 گیگ داره میده 26 !!!!
مخمو زد گرفتم. البته با این شرط که اگه مشکل داشت پس بدم. میگفت چون گارانتی نداره با این قیمته. و اختلاف قیمت فقط بخاطر گارانتیه!
حالا هنوز که دارم تستش میکنم ببینم چی میشه
32 گیگ 26 تومنامیدوارم مشکلی نداشته باشه ولی فکر نکنم بالای 1 گیگ بشه ازش استفاده کرد
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)