يا اينکه يه سيستم خوب جمع کنم بجاي کنسول و لپ تاپ که يازي هم بشه کرد؟
يا اينکه يه سيستم خوب جمع کنم بجاي کنسول و لپ تاپ که يازي هم بشه کرد؟
در مورد کنسولها این به این تاپیک مراجعه کنید :
Asus K50inکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
cpu 2.0 1mb cache
ram 4gb
h,d,d 500gb
geforce g102m
15.6 LED
dvdrw
dos
2.6 kg
780 تومن حدودا
g550 نقطه قوتش استفاده از رم ddr3 هستش ولی گرافیکش اینتله و نقطه ضعفشه .
اين مدل چطوره و چنده؟ Toshiba x205-Sli1
و نگفتين که يه سيستم خوب جمع کنم بجاي کنسول و لپ تاپ که يازي هم بشه کرد؟ يا همون کنسول با لپتاپ معمولي؟
برای بازی کنسول خیلی بیشتر حال میده تا کلا کامپیوتر . البته اگه اهل بازی پروفشنال هستی .
البته این نظر شخصیه منه
اگه اشتباه نکنم مدلی که گفتید کانفیگش این باشه :
این مدل 17 اینچه و وزنش 4.3 کیلو هستش . خیلی زیاد نیست براتون ؟؟
Toshiba x205-Sli1
cpu 2.2 2mb cache
ram 4gb ddr2
h.d.d 120GB
vga NVIDIA GeForce 8600M GT
display TFT active matrix 17 inch 1440 x 900 pixels
finger print
hdmi
شما مشخص کن چند اینچ میخوای ؟؟؟
این مدل از asus هم هست :
X8 AIN
cpu 2.1 2mb cache
ram 4gb ddr2
h.d.d 500GB
vga geforce g102m
display 14.1 led
750 تومن حدودا
Last edited by h_starboy; 15-11-2009 at 18:03.
آخه کامپوتر رو ميشه ارتقا داد و لي کنسول بعد يه مدت بازهاش نسبت به زماني که ميان جديد و باحال نيستن مثل بازيهاي الان يا حتي يکي 2 سال پيش ps2 .بهم يه لپ تاپ تا 800 معرفي کن که بشه بازيهايي مثل فيفا 2010 يا همين modern warfare 2 رو راحت باهاش انجام داد و تا 2 ال 3 سالي هم رو بورس باشه يعني از رده خارج به حساب نياد و بشه باهاش بازيهاي روز رو انجام داد.و يه لپ تاپ هم با حدودو قيمت 1100 تا 1200 واسه همين چيزا که گفتم بگين.راستي با ايسر مدل 5220 ميشه گيم انجام داد؟اگه ميشه چه گيم هايي؟
به نظر من شما یه دسکتاپ با گرافیک خیلی توپ جمع کن . یه lcd 22 اینچ هم بگیر . باهاش بازی کن و صفا کن . لپتاب خریدن صرف فقط بازی کار اشتباهیه .
البته من بازی فیفا رو تو کامپیوتر با کنسول مقایسه کردم واقعا واسه کنسولش خیلی خیلی بهتر بود .
به نظر من msi GX633 بگیر
با کارت گرافیک قدرتمند Geforce GT130 512 DDR3
و همچنین بدنه ی ضد خش
HDD 500
RAM 4 GB
وزن 2.7kg
cpu AMD Turion x2 Ultra 2.4Ghz 2mb 3600Mhz
من خودم RE5 رو روش دیدم مثه هلو رو تهش اجرا میکنه
قیمت 10,750,000 با ضمانت نامه ی ماتریکس
همین مدل رو بخوای با cpu اینتل هم هست ولی گرون تره
[quote=h_starboy;4404981]به نظر من شما یه دسکتاپ با گرافیک خیلی توپ جمع کن . یه lcd 22 اینچ هم بگیر . باهاش بازی کن و صفا کن . لپتاب خریدن صرف فقط بازی کار اشتباهیه .
البته من بازی فیفا رو تو کامپیوتر با کنسول مقایسه کردم واقعا واسه کنسولش خیلی خیلی بهتر بود .[/quot
من صرفا واسه بازي نميخوام ديدن فيلم و گوشدادن آهنگ و ....هم هست ولي کار تخصصي باهاش ندارم.بيشتر واسه اين گفتم که هر جا ميرم دنبالم باشه.منظور از دسکتاپ همين دستگاهاست که کيس نداره ديگه؟حدود قيمت چنده؟يعني بهتر از اين ميشه کهيه لپ تاپ معمولي بردارم با يه کنسول؟راستي تو چهکنسولي شماديدي؟
من نميدونم چرا هيچ کس از msi تعريف نميکنه.واسه همين خيلي مايل به خريد اين مارک نيستم
[QUOTE=h_marcopolo;4406252]البته منظور من از دسکتاپ همون pc معمولی خودمون بود .
خوب لپتاب مولتی مپدیا میخوای . همون سری fw سونی یا dv6 hp و یا studio دل مناسبند برای این کارها .
من تو کنسول xbox 360 دیدم و مقایسه کردم.
اگه یه لپتاب معمولی بخوای برداری + یک کنسول میتونی مثلا nw 130j سونی رو برداری حدودا 990 هستش یا یکی از همین cw ها معمولی cw13fx/b
یا همون مدلهای قبلی که گفتیم : acer 5738g یا asus
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)