به نظر من پراید از نظر قیافه قشنگتره .مطمئن نیستم ولی فکر کنم موتورش هم بهتر باشه.کلا پراید ماشین شناخته شده و قابل قبول تریه.
به نظر من پراید از نظر قیافه قشنگتره .مطمئن نیستم ولی فکر کنم موتورش هم بهتر باشه.کلا پراید ماشین شناخته شده و قابل قبول تریه.
بابا چرا دعوا میکنید؟من فقط یه سوال کردم
من تا عید می خوام ماشین بگیرم خوب دانشگاهم رودهن هستش ولی چون گواهینامم تازه هستش نمی دونم بتونم برم رودهن یا نه ( کاری به قوانین ندارم مهم برام تجربست ) ولی چون کار پایان نامه دارم که فکر کنم باید برم کرج بیام به ماشین احتیاج دارم.
من ماتیز رو میپسندم به خاطر کوچیک بودنش و جمع و جور بودنش زیاد هم اهل سرعت و این چیزا نیستم بیشتر می خوام راحت باشه و به قول شما وسایل ماشین راحت گیر بیاد.
پراید هاچ بک رو هم دوست دارم ولی اگه بگیرم باید تمیزشو بگیرم چون اگه هر چی هم بگیرم می خوام خرجش کنم و یکمی اسپرتش کنم.
در ضمن یه سوال دارم ازتون الان قیمت گلف رو می دونید چنده؟
خوشحال میشم کمکم کنید و دعوا هم نکنید چون واقعا احتیاج به راهنمایی دارم پراید رو سوار شدم ماتیز رو سوار نشدم نمی دونم چجوریاست بیشتر دوست دارم کسایی که ماتیز رو سوار شدن راهنمایی کنن و کسایی که اطلاعات از این ماشین دارن.
ممنونم ازتون
عطا گلف که تمیزش نزدیک به 7 تومن به بالا هست
گلف هم باید ماشین باز باشی
به نظرم چون تازه گواهینامه گرفتی پراید مناسب تره برات
با 5 تومن یه پراید هاچ بک تمیز مدل 78 تا 80 میتونی پیدا کنی
ماتیز ماشین استاندارد تری هست به نسبت پراید
فضای داخلش و طراحی بهتری داره به علاوه مصرف کم
پراید بهتر از ماتیز راه میره
اما با بودجه ای که فرمودید اصلا سراغ ماتیز نرو که سالمش گیرت نمیاد حداقل 6.5 باید براش بذاری کنار
اما پراید رو میتونی با این قیمت 77 یا 78 صندوقدار بگیری که نسبتا سالم باشند
هاچ بک رو فکر کنم 75 یا 76 گیرت بیاد ضمن اینکه هزینه تعمیر و نگهداری پراید به نسبت ماتیز کمتر هست و بازار فروش مناسب تری هم داره
پس کلا پراید و ماتیزو بی خیال شودانشگاهم رودهن هستش
هر دوی این ماشینا ماشین شهرین یعنی
سایز چرخ خیلی کوچیکی دارن (13)
برای مسیر جاده ای مقاومت و امنیت کمی دارن ( کلا ر..دن)
تو سرعت بالا توان واکنش کمی دارن
من خودم دانشگاهم دماونده و جاده ای که ار تهران میره جاجرود - لتیان/لطیان-ردهن - بومهن - دماوند از جاده چالوس خطرناک تره
من تو اون جاده GLX ها و وانت زامیاد و زانتیا و ..... دیدم که تیکه تیکه شدن. چون تو اون جاده همش ماشینای سنگین رفتو آمد دارن
من میگم 1 ماشین سدان ولی قدیمی بگیر مثل میتسوبیشی یا دوو
البته من دقیقا قیمتا رو ندارم ولی سدان بگیری بهتره(به نظر من)
من هر 2 رو سوار شدم
و هر کسی که میگه پراید بهتر از ماتیزه حتما ماتیز سوار نشده چون واقعا ماتیز یکی از نرم ترین و عالی ترین ماشین هاییه که دیدم
ولی این همه بحث من نمیدوم چیه چون ایشون با این پول اصلاماتیز بهش نمیدن ...ماتیز میخوای 6 تومن تا 7.5...
ولی برای کار شما یه ماشین خرکی تر لازم داری
میتسوبیشی گالانت هست
البته باید سالمشو گیر بیاری...
این همه بحث واسه اینه که تا به نتیجه برسیم اگه دقت کنید از دوستان هم گفتند که با این پول ماتیز تمیز نمیشه خرید:ولی این همه بحث من نمیدوم چیه چون ایشون با این پول اصلاماتیز بهش نمیدن ...ماتیز میخوای 6 تومن تا 7.5...
قیمت ماتیز تمیز هم بین 5.5 تا 7 ملیون هست
و به نظرم با 4.5 سراغ پراید بری بهتره
واقعا مشاوره ی حرفه ای بود! من خودم به شخصه از شما تشکر ویژه میکنم! تمام عوامل رو در نظر گرفتی و آخر سر بهترین پیشنهاد رو دادی!پس کلا پراید و ماتیزو بی خیال شو
هر دوی این ماشینا ماشین شهرین یعنی
سایز چرخ خیلی کوچیکی دارن (13)
برای مسیر جاده ای مقاومت و امنیت کمی دارن ( کلا ر..دن)
تو سرعت بالا توان واکنش کمی دارن
من خودم دانشگاهم دماونده و جاده ای که ار تهران میره جاجرود - لتیان/لطیان-ردهن - بومهن - دماوند از جاده چالوس خطرناک تره
من تو اون جاده GLX ها و وانت زامیاد و زانتیا و ..... دیدم که تیکه تیکه شدن. چون تو اون جاده همش ماشینای سنگین رفتو آمد دارن
من میگم 1 ماشین سدان ولی قدیمی بگیر مثل میتسوبیشی یا دوو
البته من دقیقا قیمتا رو ندارم ولی سدان بگیری بهتره(به نظر من)
--------------------------
نظر من اینه که دنبال یه میتسو لنسر باش! GL یا GLX اش فرقی واسه کار شما نمیکنه! ضمن اینکه بعدها اگه پول دستت رسید میتونی همین ماشین رو بهش برسی و بازسازی یا تیون کنی!
Last edited by poria_mc; 08-12-2009 at 14:49.
پوریا خان میشه یه چند تا عکس از این میتسوبیشی بزاری ...؟
منم شاید بخوام با 4 تا 4.5 یکی بگیرم
دوو ریسر یا gti و میتسوبیشی تو این قیمتا هست
اما 2 دلم
ملت میگن پراید
اما از ماشین مسافر کشی بدم میاد ...و کلا هم پراید ماشین خوبی نیست !
Last edited by Greatone; 08-12-2009 at 21:52.
حتما این مدل میتسو رو تو خیابون دیدید!
این مدلیش هم هست!
-------------------
یه پیشنهاد دیگه! اگه با ماشینهای نسل قدیم هم حال میکنی تویوتا های کارینا و کرونا واقعا ماشینهای نرم و محکم و سگ جونی هستن! تازه کارینا کولر دار هم داریم! اونم میتونی بهترینش رو با نهایت 5 تومن بخری!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)