تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 7 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 66

نام تاپيک: b650 آیا جانشین شایسته ای برای v10

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

امیر جون میتونی امتیازت 3 مدلی رو که من در بالا نوشتم رو هم مثل v10 از سایت avforum بزاری تا مبنای مقایسه بهتری نسبت به v10 باشه.
    راستی B650 شامل تخفیف های سامسونگ شده یا نه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تا اونجا که من فهمیدم این مدل B650 (نمیدونم چرا با همین LCD b650 سامسونگم یه اسمه) فقط 50" داره؟

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

امیر جون میتونی امتیازت 3 مدلی رو که من در بالا نوشتم رو هم مثل v10 از سایت avforum بزاری تا مبنای مقایسه بهتری نسبت به v10 باشه.
    راستی B650 شامل تخفیف های سامسونگ شده یا نه؟
    Review V10:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Review G15:

کد:

Review B650:

کد:
    Last edited by *Alucard*; 10-11-2009 at 16:11.

4. 5 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SuffEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Land of suffering

پيش فرض

واسه خيليا مثل من مورد FEATURES خيلي مهمه كه نقايص ديگه رو پوشش ميده . من وقتي نتونم به TV يو اس بي بزنم ميخوام سر به تن اون TV نباشه !!!

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Land of suffering

پيش فرض

تا اونجا که من فهمیدم این مدل B650 (نمیدونم چرا با همین LCD b650 سامسونگم یه اسمه) فقط 50" داره؟
    بله . PN50B650 يعني 50 اينچ . يه مدل پلاسما ي ديگه تو سري 6 هست مدل PN58B650 كه 58 اينچه . ضمنا اگه به ال سي دي 690 خطاب كنيد قاطي نميشه .
    Last edited by SuffEr; 10-11-2009 at 16:38.

7. این کاربر از SuffEr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Terry Bogard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوسه تا از دوستان از جمله آقای terry bogard هستن که تازه گیها خیلی با نمک رفتار میکنن کلا دوستان اگه نظراتی دارن ابراز کنن ولی از تیکه پرونی خود درای کنن آقای terry bogard هم اخطار میگیرن تا دفعه بعد رفتارشون رو تو تاپیک اصلاح کنن.

-----------------------------------
    در مورد پیک برایتنس پنل G10 و B650 مهم تصویر کالیبره شده هست که B650 روی کنتراست 95 درصد میتونه 40 فوت لامبرت درخشش تولید کنه و G10 روی 65 درصد این مقدار درخشش برای اتاقهایی با نور معمول که بیشتر اتاقها دارن کافیه از اون بالاتر به درد زمانی میخوره اتاق شما زیر نور مستقیم خورشید قرار بگیره.
    شما به جای اینکه به من اخطار بدی بهتره به آیدی زاپاسای این آقا Amir940 رسیدگی کنید که خودش از خودش تشکر میکنه و خودش واسه خودش سوال طرح میکنه به خودش جواب میده.

کلا آدمارو به زور که نمیشه برد بهشت خیلیا دوست دارن چیز به درد نخور بخرن.از قدیم گفتن خلایق هر چه لایق.

این یه عکس دیگه از g10 بالایی بقل b650 پائینی

اخطارم ميگيري ادامه ميدي ؟!
    شما مدیر اینجایی!؟
    Last edited by Terry Bogard; 10-11-2009 at 17:12.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Land of suffering

پيش فرض

شما به جای اینکه به من اخطار بدی بهتره به آیدی زاپاسای این آقا Amir940 رسیدگی کنید که خودش از خودش تشکر میکنه و خودش واسه خودش سوال طرح میکنه به خودش جواب میده.

کلا آدمارو به زور که نمیشه برد بهشت خیلیا دوست دارن چیز به درد نخور بخرن.از قدیم گفتن خلایق هر چه لایق.

اخطارم ميگيري ادامه ميدي ؟!

10. 2 کاربر از SuffEr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Land of suffering

پيش فرض

آدم لازم نيست حتما مدير باشه تا بفهمه يه سري برخوردها مناسب يه آدم با شخصيت نيست . دفعه قبل هم مدير محترم با تذكر بقيه دوستان به شما اخطار داد . ما هيچكدوم كارمند و حقوق بگير شركت سوني يا سامسونگ ...نيستيم كه بخوايم تعصبي صحبت كنيم يا اينكه بخاطر يه شي بيجان برقي به همديگه توهين كنيم .بحث سر خصوصيات كالا و مقايسه هست و دوستان دارن نظرات خودشونو با استناد به سايتاي معتبر و تجربيات شخصي بدون توهين به يكديگه و صرفا واسه افزايش آگاهي بيان ميكنن . عكسهاي مقايسه اي رو كه ميزاري واسم جالبه . لطفا منبعشونم ذك كن . ولي خواهشا با لحن خوب نسبت به بقيه .. ضمنا تنظيمات نور و كنتراست عكسها روهم بيان كن هر tv ‌توي عكس در چه وضعيتيه .

12. 5 کاربر از SuffEr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Vahid579's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

b650 الان چنده ؟؟؟
    اگه قیمت lcd b650 سایز 46 رو هم بگید ممنون میشم.

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

شما مدیر اینجایی!؟
    دوست عزیز شما مجددا داری کاری میکنی که اخطار بگیری در صورت ادامه دادن دسترسیتون به انجمن قطع میشه اگر شما مشکلت این هست که برایتنس پنل B650 پائینتر از G10 هست و این مسئله رو یک ضعف میدونید میتونید برای خودتون انتخاب بهتری داشته باشین مطابق سلیقه خودتون من قبلا هم گفتم دوستان اگر از پنلی یا برندی خوششون نمیاد یک راه حل خیلی ساده وجود داره و اون هم این مسئله هست که میتونن این پنل نخرن ولی تو تاپیک دعوا راه نندازن بحث الکی هم مطرح نکنن فقط نظرشون رو بگن شواهدی هم اگر دارن با منابع معتبر ذکر کنن اینکه یوزر X در انجمن Y گفته برای کسی سند معتبر نیست اینکه شما یوزر سایت X هستی و تو سایت Y مطلب مینویسی یا بلاگ دارین هم اینجا برای کسی مهم نیست.
    ---------------------------------------------
    یکی از دوستان گفتن که من نظرم رو بدم نظر من این هست که پنل پلاسمای B650 واقعا یک Alternative مناسب برای سری V10 هست حالا برای من چه فاکتوری مهم هست یا نیست یک نظر شخصی هست ولی به طور Overall در حال حاضر انتخاب بهتری در بازار ایران در سایز 50 اینچ وجود نداره-از نظر من-

15. 6 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •