تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: کیفیت صدای 4 تا mp4 player

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

اگه بخوای یه کریتیو ep-630 بگیری فقط حدود 15 تومن واست هزینه ی اضافی داره. ولی مطمئن باش راضیت میکنه. تا بودجه ی 300 تومن من خودم صد در صد S9 می خریدم.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کلا من دوست دارم دستگاهی که میخرم هدفونی داشته باشه که بعد عوضش نکنم.(یعنی تو اون رده بهترین باشه)
    حالا 3 تا سوال دارم.
    1.creative zen x-fi2 اومده ایران؟چجوری هست؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    3.(مهم)اگه شما جای من بودین با بودجه 300000تا250000 تومان چه دستگاهی میخریدین که شما رو از لحاظ کیفیت صوتی کاملا ارضا کنه؟
    با تشکر......
    اگه تجربه اولت برای خرید پلیره یا اولین باره که داری پلیر باکیفیت می خری، به نظرم مشکلی نخواهی داشت و کیفیت هدفونهای همه این مدلهای معتبر شما رو راضی کنه ... و همونطور که دوستمون گفت، فوقش هم اگه کیفیت بهتر خواستی، هزینه اش انقدر کمرشکن نیست..

1. هنوز دیده نشده... مشخص نیست که اصلاً برنامه ای برای ورودش به ایران دارن یا نه.

2. بسیار با کیفیت ... اتفاقاً دیروز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در همین مورد در تاپیک داشتم ..

3. من اگه خودم میخواستم انتخاب کنم و کیفیت صدا واسه ام مهمترین فاکتور بود سری X سونی و اگه از بودجه ام بالا می زد، همین s9 ... اما به فرض اینکه کیفیت صدای هر دوی اینها عالیه، من توجهی هم به بحث حافظه می کردم و اگه مثلاً حافظه مساله مهمی باشه، این رو هم در نظر می گرفتم که احتمالا 16 گیگ s9 هم قیمت 8 گیگ سونی باشه و خب اونوقت معادله رو برحسب اهمیت اون فاکتور حل می کردم.

3. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

با تشکر چند تا سوال داشتم.
    1.قیمت sony x1050 چنده؟؟بعدش اینکه بلندگوی خارجی داره؟
    2.samsung p3 تو ایران اومده؟قیمتش چنده؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با تشکر چند تا سوال داشتم.
    1.قیمت sony x1050 چنده؟؟بعدش اینکه بلندگوی خارجی داره؟
    2.samsung p3 تو ایران اومده؟قیمتش چنده؟
    1. من که هنوز توی چندتا نمایندگی سونی بین چهاراه ولیعصر تا میدون ولیعصر ندیدمش ... اما دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ظاهرا یکی داره و می تونی آمارش رو ازش بگیری که از کجا گرفته... بصورت تخمینی به نظر میاد 16 گیگش 300 و خورده ای تومن باشه ... (32 گیگ هم داره)

بلندگوی داخلی نداره.

//

2. نه - ایران نیومده و کلاً هم توزیعش در سراسر دنیا یه فرایند خیلی بی ربطی شد که چندین بار از طرف سامسونگ به تاخیر افتاد (حتی در بازارهای اصلی مثل امریکا) و اینطور که به نظر میاد اصلاً شاید هیچوقت وارد ایران نشه.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

اگه بخوای یه کریتیو ep-630 بگیری فقط حدود 15 تومن واست هزینه ی اضافی داره. ولی مطمئن باش راضیت میکنه. تا بودجه ی 300 تومن من خودم صد در صد S9 می خریدم.

واقعا که دیگه دارم گیج میشم..............
    شنیده بودم هدفونی که توی creative zen x-fi هست قیمتش 50000 تومن هس....
    خودم وقتی هدفون موبایلم n95 8gig خراب شده بود 30000 پول دادم نو خریدم(همون رو)
    حالا یعنی هدفون s9 پونزده تومن هم نمی ارزه...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

واقعا که دیگه دارم گیج میشم..............
    شنیده بودم هدفونی که توی creative zen x-fi هست قیمتش 50000 تومن هس....
    خودم وقتی هدفون موبایلم n95 8gig خراب شده بود 30000 پول دادم نو خریدم(همون رو)
    حالا یعنی هدفون s9 پونزده تومن هم نمی ارزه...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    گیج شدن نداره رفیق من ... هر سه جمله ای که شما گفتی می تونه در جای خودش درست باشه و در عین حال ارتباط دادنشون به هم درست نیست:

بله - هدفون Xfi حدوداً 40-50 تومن می ارزه ...
    بله - شما شاید مجبور بشی برای هدفون موبایل با مارک، (و نه یه هدفون استاندارد) 30 تومن هم بدی
    بله- شاید هدفون اون مدل Cowon کمتر از 15 تومن بیارزه ..

توجه کن که کریتیو در عوض اون 40-50 تومنی که یه هدفون گذاشته روی دستگاه، قیمت نهایی دستگاه رو هم قدری بالا برده...
    هدفون محصول یه کمپانی موبایل رو با هدفون یه کمپانی که در زمینه ساخت و فروش هدفون معروفه مقایسه نکن ... اون هدفون موبایل می تونه به خیلی دلایل دیگه گرون باشه که کیفیت صدا (در مقایسه با هدفون های پلیرها) یکی اش نباشه.
    به فرض که هدفون cowon 15 تومن بیارزه .. چه اشکالی داره؟ .. الان شما می تونی با 15 تومن یه هدفون باکیفیت از یه کمپانی معتبر مثل کریتیو یا فیلیپس بخری .. بنابراین در جای خودش، انقدرها هم عدد کوچکی نیست ..

8. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

ممنون.راستی با بلوتوث این دستگاها میشه فایل فرستاد یا گرفت؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

یک سوال دیگه...پلیرهایی که به صورت رسمی هنوز وارد ایران نشدند رو (xfi2 & p3) میشه پیدا کرد؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون.راستی با بلوتوث این دستگاها میشه فایل فرستاد یا گرفت؟
    تبادل فایل از طریق بلوتوث بسته به کمپانی داره .. معمولاً کمپانی ها در پیاده سازی این قابلیت با بلوتوث کم علاقه هستند، چون بحث کپی رایت رو پیش میاره ؛ برای همین بیشتر برای هدفون بلوتوث و اینطور لوازم جانبی استفاده میشه ... اما باز مدل به مدل فرق داره و مثلاً یکی از دلایل محبوبیت سری P سامسونگ، توانایی اش در همین کار بود.
    یک سوال دیگه...پلیرهایی که به صورت رسمی هنوز وارد ایران نشدند رو (xfi2 & p3) میشه پیدا کرد؟؟؟؟؟
    خارج از ایران ؟ .. بله .. ولی اگه رسمی وارد نشده باشن، احتمال اینکه غیررسمی پیداشون کنی زیاد نیست؛ چون مقوله پلیر مثلاً مثل موبایل نیست که طرف بگه "میرم از اونور آب هزارتا xfi-2 میارم، ظرف یه ماه همه اش فروش میره!!" ... همین مجاری نسبتاً رسمی که مثلاً نمایندگی اون شرکت ها هستند هم یه جورایی لطف می کنند که اینا رو میارن ایران! ..

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

ولي من مي خواستم واسهp2 فايل بفرستم نشد.دليلي داره??

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •