مرسی اصلاح شد!این قیمت 5770 باید باشه.
5750 هم برای 3 4 سال آینده بیش از حد ضعیفه.
مرسی اصلاح شد!این قیمت 5770 باید باشه.
5750 هم برای 3 4 سال آینده بیش از حد ضعیفه.
بازم ممنون از همه واقعا خوب راهنمايي ميکنين
واقعا گند زدين با اين راهنماييتون
واقعا گند زدين با اين راهنماييتون
ممنون.بيشتر واسه بازي ميخوام منتها کنسول الان به روزه چند سال ديگه که بازيهاي جديدتر و کنسولهاي جديدتر بياد که نميشه ارتقاشم داد درسته؟و من گفتم گيم با لپ تاپ در حد معمول نه خفن،حالا ميشه لطف کنين يه لپ تاپم معرفي کنين و تو کنسولها کدوم بهتره؟و واسه گيم با کامپيوتر اي ام دي که معرفي کردين بهتره يا اينتل؟مثلا i5؟
ممنون.حالا واسه گيم اي ام دي بهتره يا اينتل؟مثلا i5؟و من نگفتم لپ تاپ واسه گيم هاي خفن واسه اينکه بشه باهاش گيم در حد معمول هم انجام دادا مثل pes 2010 حالا با اين تعريفات چه لپ تاپي پيشنهاد ميدين تا همين حدود 1 ميليون.و تو کنسولها کدوم بهترن؟
بهتره اگه ميخواي بازي كني دور لپتاپ رو خط بكشي. سر همين pes (البته ورژنهاي پايينترش) كه تو ميخواي بازيش كني دوتا از دوستام لپتاپاشون گرافيك سوزوند! تازه هردو لپتاپاشون مخصوص بازي بود و 1.5 ميلون براشون آب خورده بود!
من خودم لپتاپ دارم ولي اگه بخوام باهاش بازي كنم فقط بازيهاي گرافيك پايينتر و قديمي رو بازي ميكنم، تازه واسش 1.300 هم پول دادم. الانم واسه اينكه بازي كنم يه سيستم خريدم تا به لپتاپ فشار نيارم، چون به لپتاپم تو كاراي درسيم خيلي نياز دارم.
ممنون از جوابت،پس به نظرت يه لپ تاپ معمولي با يه کنسول خوب بگيرم بهتره يا يه سيستم خوب؟
یک سیستم خوب بر اساس پلتفرم corei5 بگیری خیلی بهتر هست .
ميشه لطف کني معرفي کني؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)