تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: چرا سوني اينقدر گران است؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سونی همیشه جزو برندای خوب بوده و در حال حاضرم هست ولی هیچ وقت مثل اینیکه بعضیا فکر میکنن همیشه بهترین نبوده کلا تو ایران ملت وقتی یه چیزی بره تو مخشون دیگه نمیشه به این زودیا از مغز مردم درآوردش بیرون ولی من که 10-12 ساله دارم تو نت میگردم هیچ وقت ندیدم سونی اونجوری که ملت ایران فکر میکنن همیشه بهترین باشه تازه من level سونیو از خیلی برندای دیگه پائینتر میدونم چون خیلی بازاری کار میکنه از تبلیغاش تو قسمت مارکتینگش گرفته تا حالی که به فروشندهاش میده.

داره خودمونی میشه smaiel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بنابر حرفه ای ترین Review ها توسط وسایل کامپیوتری کیفیت تصاویر سامسونگ فعلا بالاتر از سونی و بقیه برندها هست
    من در یه شرایط مساوی دو تا ال سی دی سونی V400 (تازه مدل پایین تر سونی هم هست ) را با سامسونگ A550 مقایسه کردم
    وضوح کنتراست تصویر در سونی حدود 20-25 درصد بیشتر از سامسونگ بود
    اینو من تجربه کرده ام

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

همونطور که قبلا گفتم صدها معیار برای مقایسه وجود داره که یکیش هم شفافیت تصویر هست که البته برای بعضیها خیلی مهمه.
    بهترین کار مراجعه به review های حرفه ای مثل CNET ، AVForum و ... هست

البته برای خرید معیارهای خریدار از همه مهمتره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

کلا تو ایران ملت وقتی یه چیزی بره تو مخشون دیگه نمیشه به این زودیا از مغز مردم درآوردش بیرون ولی من که 10-12 ساله دارم تو نت میگردم هیچ وقت ندیدم سونی اونجوری که ملت ایران فکر میکنن همیشه بهترین باشه تازه من level سونیو از خیلی برندای دیگه پائینتر میدونم چون خیلی بازاری کار میکنه از تبلیغاش تو قسمت مارکتینگش گرفته تا حالی که به فروشندهاش میده.
    اگه شما 12 سال تو نت بررسي كردي ما 10 سال تصاوير side by side سوني را در كنار انواع و اقسام تلويزيون ديده ايم. اتفاقا ملت ما مدام سامسونگ تو مخشون رفته (به دليل تبليغات زياد) . شما هم اگه side by side تصاوير را مقايسه كني متوجه ميشي منظور من چيه.
    شما هيچ مي دوني كه در اينترنت مثلا نوكيا n81 امتياز كمتري از مثلا 6120 گرفته ؟ اينكه دليل انتخاب شما نميشه.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •