جدی؟ ینی ddr3 و ddr2 زیاد اختلاف چشم گیری ندارن؟
من گفتم شاید تا 4 سال دیگه ddr2 کاربردی نداشته باشه.
جدی؟ ینی ddr3 و ddr2 زیاد اختلاف چشم گیری ندارن؟
من گفتم شاید تا 4 سال دیگه ddr2 کاربردی نداشته باشه.
فقط برای CPU های LGA775 این مطلب صادق هست (Q8400،Q8200,E7500 و...)جدی؟ ینی ddr3 و ddr2 زیاد اختلاف چشم گیری ندارن؟
از سال بعد تولید CPU های LGA775 متوقف میشه و تقریبا این سوکت جای ارتقا چندانی در آینده ندارهمن گفتم شاید تا 4 سال دیگه ddr2 کاربردی نداشته باشه.
خوب پس میشه خودتون یه cpu و minboard خوب و ارزون و ddr3 معرفی کنید بهم؟
یه سوال ناشیانه: کارت گرافیک هم مثل cpu با مادربرد های خاص میتونه نصب بشه یا با همه؟
با بودجه شما فقط میشه به AMD فکر کرد (برای رم DDR3)خوب پس میشه خودتون یه cpu و minboard خوب و ارزون و ddr3 معرفی کنید بهم؟
CPU:AMD Phenom II X4 810=145
M.B:Gigabyte MA785GT-UD3H=125
کارت گرافیکهای فعلی موجود همگی PCI Express هستند و مشکلی با مادربردها ندارند و با همشون سازگارندیه سوال ناشیانه: کارت گرافیک هم مثل cpu با مادربرد های خاص میتونه نصب بشه یا با همه؟
پس این سیستم خوبه؟؟
راستی گرافیک معدل با HD4850 1GIG یا کمی کمتر و ارزونتر چیه؟؟ ( 9500 1gig ؟؟)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تفاوت گرافیک 4850 1GIG با 4670 1gig چقدره؟ ( از لحاظ کارایی و ...)
چه گرافیکی برای سیستم بالا خوبه؟
ramی که توی این پست نوشتم چه مارکی باشه که هم ارزون باشه هم خوب؟
همین سیستم خوبه...........
گرافیک 4850 حدود 4 برابر قویتر از 9500 هست و حدود 2 برابر هم قویتر از 4670 ........
اگه 4850 رو بردارین پاور 430 کم هست و باید یک پاور 500 وات به بالا تهیه کنید........
gp 535a =55
برای رم هم میتونی ocz برداری که کیفیتش خوبه و قیمت مناسبی هم داره.........
ram 2*2g ddr3 1333 cl7 ocz =95
این سیستم خوبه فقط مادربرد رم DDR3 ساپورت نمی کنه میشه به جاش از دو مادربرد زیر استفتده کرد
GIGABYTE GA 770T-UD3P 108000
BIOSTAR TA 790GX A3 120000
برای رم هم یک کیت 4 گیگ از برند ELEXIR با قیمت 75000
جدی؟!این سیستم خوبه فقط مادربرد رم DDR3 ساپورت نمی کنه میشه به جاش از دو مادربرد زیر استفتده کرد
مطمئنی؟!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان...
می شه لطف کنید یه سیستم(کیس و مانیتور و ...:کلاً) بر پایه ی بازی!!!و اینتل تا 700 تومن معرفی کنید...جوری باشه که وسایل ظاهریش مثل کی بورد و ماوس و مانیتور زیبایی ظاهری هم داشته باشه ...ممنون می شم زودتر پاشخ بدید که برای کسی می خوام....
ببخشید پس چرا اینجا هم زده ddr2:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)