یعنی به نسبت مدل 32LH700 ال جی این بهتره؟ ولی با همین امکانات ال جی قیمت کمتری داره!
یعنی به نسبت مدل 32LH700 ال جی این بهتره؟ ولی با همین امکانات ال جی قیمت کمتری داره!
سام باید تصاویر استاندارد(تلویزیون آنالوگ، گیرنده و دیویدی ) بهتری داشته باشه، ولی اگر بلوتوث(همراه، گوشی) استفاده داری و پسنندیدی معطلش نکن (مورچه چیه که ...).
lh700 ارزون تر شده.45 تومن کم کردن.شده قيمت: 8,450,000 ريال .
ولی منو حسابی از LG دلخور کردن.میگن خوب نیست.
دوستان الان بهتری ال سی دی 32 اینچی که میشه با بئدجه ی حدود 1 میلیون تومان خریداری کرد چه مدلیه ؟؟؟
(FullHD بودن مهم است)
من فکر کنم همین b690 باشه.رو کاغذ که از همه سر تره
همشهری الجی 2794 انواع درگاههای تصویری رو داره. بهعلاوه گیرندهی محلی آنالوگ و دیجیتال(که ممکنه تا چند وقت دیگه در تمام ایران باشه)؛ با حدود 450 تومان انتخاب هوشمندانهایه!
آخه زیاد از ال جی خوشم نمیاد ....
حالا این سامسونگ ها کجایی هستن ساخت کجان ؟
تصویر خوبه ولی قاب به عموم زیبایی سامسونگ نیست(باقی پولش هم میتونی بزنی به دردی!). مالزی بعضی هستند.
امروز و آگهی روزنامه همین b690 رو زده بود نوشت بود 1 گیگ حافظه داخلی.تعجب کردم.من هر چی تو اینترنت دیدم زده 148 مگابایت.
حالا 1 گیگ درسته یا 148؟؟؟؟
روزنامه ایران.ته صفحه حوادث
منم تو بروشور نگا کردم زده بود 1 گیگ ولی تو اینترنت نوشته 148 MBمروز و آگهی روزنامه همین b690 رو زده بود نوشت بود 1 گیگ حافظه داخلی.تعجب کردم.من هر چی تو اینترنت دیدم زده 148 مگابایت.
حالا 1 گیگ درسته یا 148؟؟؟؟
روزنامه ایران.ته صفحه حوادث
حالا نمیدونم کدوم درسته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)