مدل 1330؟؟؟نوشته شده توسط UN.REGISTERED USER [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره جدا فوق العاده است منم تازه خبر دار شده بودم ... یکی از پرفروش های بازار میشه
1330 اچ پی هم رقیب این هست ولی این کاملتره !
قیمت : 1.100 هست :
2.2 GHz Intel® Core™ 2 Duo processor T6600Level 2 cache 2 MB/FSB 800 MHzمشخصات پردازنده(CPU)3072 MB DDR3 / 1066 MHzحافظه(RAM)320 (7200 RPM)هارد ديسك(HDD)Light scribeSuper Multi DVD Writer (+/-R +/-RW)with Double Layer supportدرايو(ODD)15.6" Diagonal High-Definition LED BrightView Displayاندازه صفحه نمايش(LCD)ATI Mobility Radeon HD 4530 Graphics(1366 x 768 WXGA)Up to 1790 MB (512 MB dedicated)كارت گرافيكي((VGAنداردمودمداردكارت شبكه (LAN)داردشبكه بي سيم (Wireless)داردبلوتوثداردوب كم2.88 KgوزنMicrosoft Windows 7 Home Premiumسيستم عامل4 x USB 2.0 – VGA – IEEE 1394 – Network(RJ45)Modem(RJ11) - MIC – 2 headphones out – HDMIeSATA - AC Adapterپورت هاRemote Control - Ram Reader - IEEE 1394 - Finger Print
ساير امكانات
من لینکی از این مدل پیدا نکردم...
میشه خودتون یک لینک بدید ...

جواب بصورت نقل قول
.gif)
.gif)

يادش بخير دو سال پيش تو يه فرومي كه اسمش رو به دلايل امنيتيش نمي آرم عضو بودم .. عضو قديمي و يه جورايي از كلفت هاي اينجمن حساب ميشديم ... همه آدمين ها رفيق جنگ جنگمون بودن ... يه شب اينقده حال كرديم كه بن بشيم كه با يكي از دوستان يه دعوا و بل بشه راه انداختيم كه نگو ... هرچي هم فحش به هم و زمون و زمان و بقيه بچه ها داديم آدمين ها جمع شده بودن كه طرح وحدت ملي ! بينمون بندازن اما بدبختها كه نميدونستن برنامه ما چيه .. اما دريغ از بن شدن .. يادش بخير چه خوش ميگذشت ... (وايسادم خاطره تعريف كردنها ...!!!) ديشب هم اكانت بالاترينم بن شد !!!.gif)
.gif)