تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 23

نام تاپيک: استفاده از دو خط adsl به صورت همزمان

اگه نباشه جاش خالی می مونه newhamedpc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مرکز خلیج فارس

پيش فرض

داداش من اين كار از پايه غلطه و نميشه سرعتشونو موازي كرد تا بالا بره...همچين سيستمي ميشه ISDN كه اينم واسه Dial Up هستش كه اونم با دو خط تلفن و هماهنگ كردن با مخابرات رديف ميشه...تنها راهي كه هست اينه سيستمو با يه ويندوزه مجازي دو ويندوزه كرد همزمان با يه ADSl يه فايل دانلود كن و با يه ADSL ديگت روي اون يكي ويندوزه مجازي يه دانلود ديگه كن...ميدونم سخته ولي راهي نيست...
    خوب گفتي راه خوبيه.
    مرسي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام

ببخشید که تاپیک زیرخاکی رو دوباره فعال کردم

من در حال حاضر از 2 سرویس ADSL استفاده می کنم
    1- مخابرات نامحدود
    2- وایمکس حجمی

آیا روشی وجود داره که بتونم همزمان از هر دو سرویس در یک کامپیوتر استفاده کنم بطوری که سرویس نامحدود برای دانلود اختصاص داده بشه و در همون حال هم از سرویس حجمی برای وب گردی استفاده کنم؟

ممنون از راهنمایی

3. این کاربر از dietman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsen_rkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    35°44'48.02"N / 50°54'12.70"E

پيش فرض

سلام

ببخشید که تاپیک زیرخاکی رو دوباره فعال کردم

من در حال حاضر از 2 سرویس ADSL استفاده می کنم
    1- مخابرات نامحدود
    2- وایمکس حجمی

آیا روشی وجود داره که بتونم همزمان از هر دو سرویس در یک کامپیوتر استفاده کنم بطوری که سرویس نامحدود برای دانلود اختصاص داده بشه و در همون حال هم از سرویس حجمی برای وب گردی استفاده کنم؟

ممنون از راهنمایی
    استفاده از دو سرویس به صورت همزمان و در عین حال تفکیک کردنشون به صورتی که فرمودید، غیر ممکن هست.
    Last edited by mohsen_rkh; 18-09-2011 at 22:26.

5. 2 کاربر از mohsen_rkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

استفاده از دو سرویس به صورت همزمان و در عین حال تفکیک کردنشون به صورتی که فرمودید، غیر ممکن هست.
    غیر ممکن که نیست
    تجهیزات روترینگ پیشرفته ایی هستند به نام load balancing که این کار رو انجام میدهند و روت دهی میکنند این روتر ها دارای چند پورت wan هستند و قادر هستد خط مختط اینترنت رو مدیریت کنند و در اخر یک پهنای باند به پورت خروجی مورد نظر بدند
    ارزان ترین ایش تجهیزات و روتر برد های میکروتیک هست و گران ترین اش Peplink هست

7. 4 کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

غیر ممکن که نیست
    تجهیزات روترینگ پیشرفته ایی هستند به نام load balancing که این کار رو انجام میدهند و روت دهی میکنند این روتر ها دارای چند پورت wan هستند و قادر هستد خط مختط اینترنت رو مدیریت کنند و در اخر یک پهنای باند به پورت خروجی مورد نظر بدند
    ارزان ترین ایش تجهیزات و روتر برد های میکروتیک هست و گران ترین اش Peplink هست

یک جستجو تو اینترنت کردم ظاهرا با نصب proxy server هم امکان داره از این روش استفاده کرد به طوری که برای یکی از خطوط ------ تعریف می کنیم و بعد تو browser تعریف میکنیم که از طریق اون ------ به اینترنت دسترسی داشته باشد.

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

یک جستجو تو اینترنت کردم ظاهرا با نصب proxy server هم امکان داره از این روش استفاده کرد به طوری که برای یکی از خطوط ------ تعریف می کنیم و بعد تو browser تعریف میکنیم که از طریق اون ------ به اینترنت دسترسی داشته باشد.
    تجربه لودبالانسینگ رو دارم دوست من اخر سر هم دیدم هیچ چیزی بهتر از لودبالانسینگ سخت افزاری نمیشه لودبالانسنیگ های نرم افزاری همگی یک مشکل و نقصی دارند

10. این کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان چجوری میشه دوتا اینترنت adsl متفاوت رو توسط دو مودم adsl بوسیله دو کارت شبکه به رایانه متصل کرد و به وسیله دو نرم افزار متفاوت دانلود منجر که هر کدام از یکی از اینترنت ها دانلود میکنه دانلود انجام داد؟ مثلا در یک رایانه با نرم افزار دانلود منجر بتوان از adsl شماره 1 دانلود کرد و بطور همزمان با نرم افزار orbit downloader بتوان از adsl شماره 2 دانلود کرد
    Last edited by ghaffariafra; 20-10-2013 at 21:34.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

در دنیای کامپوتر کار نشد نداره همه کار ممکنه با یک پراکسی سرور می تونید جداگانه دانلود کنید بانرم افزار های لود بالانسینگ هم میتونید از دوتا اینترنت همزمان استفاده کنید. فقط بیاد تنظیماتش رو درست انجام بدین

13. این کاربر از nimakh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

در دنیای کامپوتر کار نشد نداره همه کار ممکنه با یک پراکسی سرور می تونید جداگانه دانلود کنید بانرم افزار های لود بالانسینگ هم میتونید از دوتا اینترنت همزمان استفاده کنید. فقط بیاد تنظیماتش رو درست انجام بدین
    دوست عزیز میشه یه راهنمایی بکنی که چطور میتونم اینکارو انجام بدم؟

Banned xfaild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام به دوستان
    من هم همین مشکل رو دارم. یه سرویس 2 مگ مخابرات دارم که سرعتش از 140 کیلوبایت بیشتر نمیشه. حالا میخوام از مبین نت هم سرویس بگیرم. یعنی راهی هست که بصورت نرم افزاری دوتا مودم رو دوتا سرعت رو یکی کنه تا سرعت بیشتر بشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •