درسته منم این واژه رو یادم رفته بود گفتم خازنیه
چون بی انصافیه این کیفیت بالای تاچو بگیم مقاومتی !
درسته منم این واژه رو یادم رفته بود گفتم خازنیه
چون بی انصافیه این کیفیت بالای تاچو بگیم مقاومتی !
صفحه چه خازني باشه و چه مقاومتي و چه 3.5 اينچ باشه
هيچي جاي كيبورد فيزيكي را نميتونه پر كنه
واسه كسي كه زياد sms ميفرسته كيبورد فيزيكي مهمتره
جالبه برام شما كار كردن با كيبورد مجازي را از كيبورد فيزيكي هم راحتتر فرض ميكنين ....![]()
پیشنهاد می کنم شما یکبار با کیبورد مجازی این گوشی ( و گوشی های مشابه ) کار کن متوجه میشید چقدر راحته.
دیگه نمیخواد 2 ساعت کیبورد سخت افزاریو باز کنی و باهاش کار کنی.
در ضمن کسایی که زیاد با کیبوردهای کشویی مثل ایکس 1 کار می کنن بعد از مدتی محل اتصال کیبورد به گوشی اسیب میبینه. درست مثل گوشی جاس جام بنده !! (اینو که دیگه نمیتونید انکار کنید).
من به شما پيشنهاد ميكنم تا از كيبورد فيزيكي استفاده كنيد
تا لذت تايپ كردن را متوجه بشيد
براي باز كردن كيبورد 2 ساعت وقت نيازه ؟؟
عجب
نكنه عيب هم حساب مياد كيبورد فيزيكي اره ؟
اول من پیشنهاد دادم پس اول شما امتحان کن بعد من(لذتو بیخیال راحتیو سرعتو بچسب که تو کیبوردهای مجازی گوشی های باکیفیتی مثل جت موجوده.تازه لذت تایپ با کیبورد مجازی بیشتره اون ویبره ای که حین تایپ میزنه اخره لذته
).
بله کیبورد های کشویی واسه کسایی که زیاد ازش استفاده کنن یک عیب به حساب میاد(عیبشم همون خرابیه که عرض کردم).![]()
خوب اگه تاچش خوب باشه راحتتره !
باشه بيخيال شدم
كيبورد مجازي بهتر از كيبورد فيزيكي هست
از همه نظر
نمیشه گفت کدوم بهتره.............هر کی با یکیش راحته........بستگی به سایز انگشت ها داره...........+......صلیقه..........
شک نکنید کیبورد مجازی اگه تاچ خوبی باشه از فیزیکی نرمتره و دقتش هم خوبه ! ... فقط صفحه نمایش کوچیکتر میشه که مشکلش همینه
من در مورد کیفیت تایپ کیبردهای مجازی نسبت به فیزیکی باید عرض کنم که اگه حساسیت صفحه بالا باشه از فیزیکی هم بهتره.من پیشنهاد می کنم یبار با آیفون تایپ کنید تا ببینید سرعت و راحتی و روونی توی تایپ چجوریه.البته من آیفون رو مثال زدم بخاطر اینکه به نظر من توی تایپ حرف اول رو میزنه.
در مورد جت هم باید عرض کنم که منباهاش تایپ کردم و کیبرد روونی داره و به نظر کیبرد فیزیکی مزیت خاصی نسبت بهش نداره.
حالا کسی که میگه کیبرد فیزیکی بهتره مطمئنا بهاین خاطره که به تایپ با کیبرد مجازی عادت نداره ولی یادتون نره که انسان خودش رو با هر شرایطی میتونه وفق بده.در ضمن جت قابلیت تشخیص دست خط هم داره.
دوستان راست میگن، کیبورد فیزیکی باعث کلفت شدن گوشی هم میشه! من خودم زمانی که کوکی داشتم باهاش راحت تایپ میکردم دیگه صفحه بزرگ ها و خازنی ها و... بماند!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)