تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 27

نام تاپيک: تحقیقی جامع پیرامون پرینتر لیزری تکرنگ تا 130000 تومان(خانگی)، نظر شما چیست ؟

داره خودمونی میشه VAHID_ENGINEER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

به لیست پرینتر ها ، پرینتر سامسونگ ML-1915 با چاپ 1500 برگ و 18ppm و ML- 2525 با چاپ 2500 برگ و 24ppm اضافه شد.

که از لحاظ ظاهری و کارکرد شبیه برادر 2140 هست + دو مزیت :

که یکی وجود نرم افزار Any Web Print و دیگری وجود دکمه Print Screen روی کنترل پنل پرینتر هست.

2. این کاربر از VAHID_ENGINEER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Masoud.Neshat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

هر چی میخری HP P1006 نخر! من خودم دارم. کیفیتش بعد از شارژ آشغاله. اینجا رو بخون داستان کاملش هست:
    ازینجا شروع میشه پست 1445
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از Masoud.Neshat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه VAHID_ENGINEER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

هر چی میخری HP P1006 نخر! من خودم دارم. کیفیتش بعد از شارژ آشغاله. اینجا رو بخون داستان کاملش هست:
    ازینجا شروع میشه پست 1445
    کد:

با نظر شما درباره کارتریج های دوتکه موافقم که کارتریج و درام جدا از هم هستن و خرابی هر کدام به دیگری آسیبی نمیرساند.

با این حساب از بین این 6 پرینتر، فقط پرینتر های Brother HL-2140 و Lexmark E120 این شرایط رو دارن.

مشخصات کارتریج سامسونگ ML-1915 هم هنوز معلوم نیست.

6. این کاربر از VAHID_ENGINEER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه مستان386's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مدينه فاضله

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان
    من با Brother HL-2140 موافقم اگر مشكل خدمات و مواد مصرفي نداشته باشه چون توي كشور ما ممكن با چنين مشكلاتي مواجه بشيم
    و اما لطف كنيد يك مدل چاپگر ليزري دو رو زن با كيفيت بالا و قيمت تمام شده پايين چاپ هر برگ و قابليت شارژ زياد بدون افت كيفيت لطفا معرفي كنيد مبلغش هم نهايتا تا 300-200 هزار تومان مشكلي نيست البته هر چه پاينتر بهتر.

داره خودمونی میشه shamsayi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    سبزوار

9

با نظر شما درباره کارتریج های دوتکه موافقم که کارتریج و درام جدا از هم هستن و خرابی هر کدام به دیگری آسیبی نمیرساند.

با این حساب از بین این 6 پرینتر، فقط پرینتر های Brother HL-2140 و Lexmark E120 این شرایط رو دارن.

مشخصات کارتریج سامسونگ ML-1915 هم هنوز معلوم نیست.

من از مغازه دارا که اچ پی هم داشتن تعریف لکس مارکو شنیدم چون گارانتی مادایران هست و شارژشم ارزون میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من دیروز خریدم 138 +کابلش 2 در مجموع 140 تومان تهران خ ایرانشهر. سی دی ویندوز 7 جدا هم توش بود

داره خودمونی میشه gh7reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بیرون هر کی میرسه میگه برو hp بخر.
    اینجا همه میگند brother
    نمایندگی سامسونگ هم همه مدل ها را داره اما میگه سامسونگ بخر
    همه هم میگند سراغ مارک دیگه نرو
    همه هم مارک مورد تایید خودشون را با تضمین معرفی می کنند
    گیج شده ام دیگه
    نمی خام بعد خریدنش پشیمون بشم!
    خودم که میگم برم hp بخرم آخه اگه بده برا همه بده!همه hp دارند.
    خواهشا کمک کنید.
    تا 130-140 هم مشکلی ندارم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بیرون هر کی میرسه میگه برو hp بخر.
    اینجا همه میگند brother
    نمایندگی سامسونگ هم همه مدل ها را داره اما میگه سامسونگ بخر
    همه هم میگند سراغ مارک دیگه نرو
    همه هم مارک مورد تایید خودشون را با تضمین معرفی می کنند
    گیج شده ام دیگه
    نمی خام بعد خریدنش پشیمون بشم!
    خودم که میگم برم hp بخرم آخه اگه بده برا همه بده!همه hp دارند.
    خواهشا کمک کنید.
    تا 130-140 هم مشکلی ندارم.
    سلام
    ممنون از راهنمایی
    گارانتی برادر معتبره؟
    تو این رده قیمت hp هم چیز مناسبی هست؟!؟
    آقا اشکان شما درباره هزینه های این دستگاه که خریدی تحقیق کردی؟!
    تونر,کارتریج,درام,...
    قضیه این چیپست و چرخ دنده چیه؟!؟
    ممنون
    گارانتی اش نیکاسا معتبره هست فروشنده گفت تا یک ماه هم گارانتی تعویض داره ولی شاید هم نداشته باشه
    هزینه جانبی نداره خودت پودرش رو می خری و شارژ میکنی حدود 8 تومن میشه که چندین بار هم می شه شارژ کرد (تا 10 بار هم گفته شده) و اصلا هم با شارژ کردن هم کیفیتش کم نمی شه گفته شده با هر بار شارژ هم می تونی تا 2000 تا هم شارژ کنی قیمت کارتیج هم 35 تومن هست که فکر نکنم احتیاج به تعویض داشته باشه برای مصارف خانگی وفقط با هر بار شارژ چرخ دنده اش رو به حالت اول برمی گردونید و با این کار شمارنده دستگاه ریست می شه و احتیاجی به عوض کردن چیپست و مشکلات آن را ندارد . در مورد درام یونیت هم فکر نکنم خراب بشه بویژه برای مصارف خانگی

بعد از 20 هزار تا هم تازه شاید با تعمیر درست بشه در کل فکرتون رو با درام و درام یونیت مشغول نکنید به مشگل نمی خوری من هم زیاد به اینها توجه نکردم
    تو این رنج قیمت اچ پی 1102 فکر کنم حدود 130 140 باشه هم هست که سرعتش 18 تا در دقیقه ولی برادر 22 تاست
    بگفته نظر دوستان نقل قول
    (عمر تونرش (1102hp )فقط واسه 800 -900 تا پرينت جواب مي ده . البته تا چند بار مي تونيد شارژش کنين که 10 تومن واستون آب مي خوره. فراموش نکنين که پرينترها بخاطر ماهيت مکانيکيشون کما بيش به تعميرات و يا سرويس نياز پيدا مي کنن.. از ويژگياش هم اينکه قطعات يدکي و تونرش همه جا هست و راحت گير مياد( مثل سامسونگ نيست!!). در کل من بعد از تجربه دوستم از خريدش منصرف شدم و واسه خودم brother 2140 خريدم . دقيقا همين قيمت . ويژگيش اينه که هم گارانتي شرکتي داره , هم تونرش بيشتر چاپ مي زته , هم روي تونرش يه پيچ داره که مي توني بازش کني خودت توش پودر بريزي . اين يعني صرفه جويي اساسي در هزينه !
    بعلاوه اینها با هر بار شارژ مجدد هم از کيفيت چاپ کاسته مي شود به طوري که در بهترين حالت گراف ها به خوبي قابل رويت نيستند.و قیمت کاتریج تونرش دو برابر برادر هست یعنی 65 تا 70 تومن .)
    برادر با شارژ مجدد به گفته دوستان افت کیفیت نداره و قیمت کاترج تونرش 35 تومن هست با قابلیت شارژ بیشتر

و اچ پی 1102 و بیشتر پرینتر های اچ پی با این قیمت جای مخصوص برای کاغذ ندارند با حجم 150 تا کاغذ.و دلیل دیگر همین بود که برادر جای مخصوص کاغذ دارد 250 تا کشویی .ودر معرض هوا و از همه مهمتر دید نیست

من چون برای اتاقم می خواستم منظره خوبی نداره که کاغذ ها بیرون باشه به همین خاطر برادر رو خریدم که کاغذ ها در داخل جای مخصوص هستند و دیده نمی شود (شاید هم برای شما مهم نباشه )و موارد دیگر

درکل برای خونه تو رنج قیمت تک هست شک نکن ولی بازم اگه خواستی بیشتر تحقیق کن .منکه حال تحقیق کردن زیاد رو نداشتم. بین برادر و hp 1102 گیر کرده بودم که با توضیحات بالا که دادم برادر رو انتخاب کردم .و رفتم از نمایندگیش تو خیابون ایرانشهر 10 دقیقه ای خریدم امدم باز هم اگه راهنمایی بیشتری می خواستی در لینک زیر بگو حنما کمکت می کنم
    کد:

12. این کاربر از ashkanliver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه gh7reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من به این نتیجه رسیده ام که برم سامسونگ ml-1660 بگیرم
    دوستان اگه کسی این را داره بدی ها و خوبی هاشو بگه لطفا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سلام
    کنون مدل lpb6000 هست که قیمتش مناسبه کسی میدونه که مصرف تونرش در چه حده و آیا میشه اونو شارژ کرد یا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •