تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 23

نام تاپيک: سیستمی که تا یکشنبه می گیرم.لطفا نظرتون رو بگید.

آخر فروم باز mojtabaalemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینا توهماته و ناشی از کم اطلاعی .
    در مورد اون تصاویر که اون سرعت پورته نه هاردا . هاردایی که الان هست حتی میشه گفت یه درگاه ide رو کامل استفاده نمی کنه چه برسه به ساتا . هاردای مکانیکی که الان هرچی هست ساتای 3g هم بسشه و حتی SSD هم با همین درگاه کار میکنه .
    cpu 128 بیت که یه حدسه و خبری رسمی من ندیدم . گیرم بیاد الان که هر Cpu بالای 40 تومنی 64 بیته . کی 64 بیتیه ویندوزش؟؟؟؟
    درضمن بیاد به پولای تو مایه پول ایشون نمیدنش .
    الان که کلی از گرافیکا از directx10 پشتیبانی میکنن کی بازیا رو با 10 اجرامیکنه؟ اغلب تو xp با 9 اجرا میکنن . وانگهی 8600 GT که من دارم تو بازیای 10 میمیره . حالا شما مثل کسی هستی که قبل از اومدن Directx10 منتظری گرافیک geforce 8400 gs بیاد ...
    ویندوز 8 هم تا بیاد شب شده .
    Last edited by mojtabaalemi; 05-11-2009 at 19:01.

پروفشنال AMIR_EVILPRINCE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    آمل - مازندران

پيش فرض

اینا توهماته و ناشی از کم اطلاعی .
    در مورد اون تصاویر که اون سرعت پورته نه هاردا . هاردایی که الان هست حتی میشه گفت یه درگاه ide رو کامل استفاده نمی کنه چه برسه به ساتا . هاردای مکانیکی که الان هرچی هست ساتای 3g هم بسشه و حتی SSD هم با همین درگاه کار میکنه .
    cpu 128 بیت که یه حدسه و خبری رسمی من ندیدم . گیرم بیاد الان که هر Cpu بالای 40 تومنی 64 بیته . کی 64 بیتیه ویندوزش؟؟؟؟
    درضمن بیاد به پولای تو مایه پول ایشون نمیدنش .
    الان که کلی از گرافیکا از directx10 پشتیبانی میکنن کی بازیا رو با 10 اجرامیکنه؟ اغلب تو xp با 9 اجرا میکنن . وانگهی 8600 GT که من دارم تو بازیای 10 میمیره . حالا شما مثل کسی هستی که قبل از اومدن Directx10 منتظری گرافیک geforce 8400 gs بیاد ...
    ویندوز 8 هم تا بیاد شب شده .
    آقای altavisa درست میگویند بلکه چون شما سواد درست درمون ندارین فکر میکنین حرفاتون درسته ایشون فقط گفتن این تکنولوژی هستش که به درستی گفتن و جزو شرایط خرید درست می باشه و در مورد خرید گفتن WIN 8 میاد البته که این تکنولوژی با این پیشرفت خواهد رسید و ایشان نگفته اند که الان میاد که شما صبر کنید در مورد خرید سیستم هم قیمتش کمی بالاست ولی ایشون فرمودند که تکنولوژی 1 سال عقبتر از دنیا رو بخرید البته اون تکنولوژی USB3 و SATA3 رو تو سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مشاهده کنید تا شاید شما هم کمی بار علمیتون زیاد بشه

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

با اين اوصاف كه نبايد هيچ موقع سيستم خريد چرا ؟ چون هر روز يك تكنولوژي جديد به بازار مياد . و تا بياد اين تكنولوژي ارزون بشه تكنولوژي جديد رو نما خواهد شد و باز اين چرخه ادامه پيدا خواهد كرد .
    ايشون فقط 430 هزار پول سيستم ميخوان بدن و كاربردشون هم برنامه نويسي هست و اونم فكر نكنم احتياجي به اين همه سرعت انتقال اطلاعات داشته باشه . در ثاني سرعت سيستم مگه به Usb و sata بستگي داره ؟! به قول مجتبي هنوز هاردهاي امروزي توان استفاده از سرعت Sata2 رو ندارن چه برسه به sata3 . هارد جديد و مادربرد جديد هم بياد در ابتدا خدا تومن خواهند بود و اين دوستمون كه قصد خريد دارن فقط ميخوان 430 تومن خرج كنن .
    پس هميشه بايد با توجه به بودجه و كاربرد سيستم مورد نظر رو انتخاب كرد البته با بهترين شرايط سيستم روز.
    ولی ایشون فرمودند که تکنولوژی 1 سال عقبتر از دنیا رو بخرید
    اگه اين حرف رو قبول دارن چرا اين پيشنهاد رو دادن ؟

لطفا در مورد صبر كردن قطعاتي كه هنوز توليد نشدن پيشنهاد ندين چرا كه من با اين صبر كردن خيلي بهم ضرر خورد . حالا كي usb3 , sata3 در بياد و كي به ايران بياد و اگه بياد خدا تومن.

دوست عزيز من شما به حرف هيشكي گوش نده سيستم رو جمع كن و برو حالشو ببر!!
    اون موقع كه سيستمت جواب نداد از اين مادربردهاي جديد بخر.
    هيچ موقع هم دودل نباش كه اي كاش اون سيستم رو ميخريدم همين سيستمي كه ميخواي بخري با توجه به بودجه در حد عالي هست .
    مباركت باشه .
    Last edited by saeed774; 06-11-2009 at 01:41.

4. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه powerfulman2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بهتره به همدیگه بی احترامی نکنیم. منظور آقا مجتبی اینه که نمیشه دائم به این فکر کرد که فردا چه تکنولوژی میاد و بخاطر اون از خرید اجناس خوب بازار صرف نظر کنه. بهتره از بحث اصلی خارج نشیم.
    Last edited by powerfulman2008; 05-11-2009 at 23:30.

داره خودمونی میشه altavisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

آقا ما یک اشتباه کردیم از همه معزرت میخوام دیگه اینجا تایپک نمیدم BYE

7. این کاربر از altavisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دمای این سی پی یو(x4 620) در حالت عادی 23 الی 25 هست اگر یه خورده اور بشه تا 3.2GH دماش میرسه به 37 درجه(با همون فن خودش).حالا چند تا سوال داشتم:
    آیا 37 درجه دما عادیه؟اگر نیاز به خنک کننده داره چی بخرم با کمترین هزینه؟
    توی یکی از این سایتها که قطعات رو ارزیابی میکنند دیدم یک نفر دقیقا با همین مادربورد که من می خوام بخرم این سی پی یو رو تا 3.9 اور کرده بود.اصلا این افزایش فرکانس توی برنامه نویسی خودشو نشون میده یا نه؟چون تا حالا از این کارا نکردم.و این طور که توی سایتها دیدم این کار بیشتر موجب افزایش فریم در بازی ها میشه تا سرعت.

داره خودمونی میشه satanic0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا ما یک اشتباه کردیم از همه معزرت میخوام دیگه اینجا تایپک نمیدم BYE
    تواضع و خویشتن داریو بجا و برای اهلش به خرج بده/.

10. این کاربر از satanic0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojtabaalemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دمای 37 بسیار مناسبه .

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دمای این سی پی یو(x4 620) در حالت عادی 23 الی 25 هست اگر یه خورده اور بشه تا 3.2GH دماش میرسه به 37 درجه(با همون فن خودش).حالا چند تا سوال داشتم:
    آیا 37 درجه دما عادیه؟اگر نیاز به خنک کننده داره چی بخرم با کمترین هزینه؟
    توی یکی از این سایتها که قطعات رو ارزیابی میکنند دیدم یک نفر دقیقا با همین مادربورد که من می خوام بخرم این سی پی یو رو تا 3.9 اور کرده بود.اصلا این افزایش فرکانس توی برنامه نویسی خودشو نشون میده یا نه؟چون تا حالا از این کارا نکردم.و این طور که توی سایتها دیدم این کار بیشتر موجب افزایش فریم در بازی ها میشه تا سرعت.

دوست من کجا چنین چیزی گفتن ..........
    دما معمول cpu تقریبا همون دمای محیط (37-39) هست و کمتر هم نمیشه مگه اینکه از خنک کننده های قوی یا هیدروزن مایع استفاده کنید.......
    این cpu رو برادرم داره و دماش تو حالت معمولی بین 40-41 هست البته تا 3.3 براش اور کردم و تو حالت لود تا 67 هم بالا میره و در کیسش هم همیشه بازه .....
    و با اورکلاک این cpu تاثیرش رو به وضوح متوجه میشید چه تو بازی و چه تو نرم افزار ........

13. این کاربر از kourosh4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوست من کجا چنین چیزی گفتن ..........
    دما معمول cpu تقریبا همون دمای محیط (37-39) هست و کمتر هم نمیشه مگه اینکه از خنک کننده های قوی یا هیدروزن مایع استفاده کنید.......
    این cpu رو برادرم داره و دماش تو حالت معمولی بین 40-41 هست البته تا 3.3 براش اور کردم و تو حالت لود تا 67 هم بالا میره و در کیسش هم همیشه بازه .....
    و با اورکلاک این cpu تاثیرش رو به وضوح متوجه میشید چه تو بازی و چه تو نرم افزار ........

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

• Idle temperature is 22 Degrees C / 70 F
    • Full 4 core LOAD is 42 Degrees C / 106 F

منظورم Idle temperature بود.
    Last edited by vox_cine; 06-11-2009 at 23:41.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •