تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 41

نام تاپيک: نیاز به راهنمایی در طراحی شبکه

پروفشنال khark11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    برازجان

پيش فرض

حالا مي رسيم سربخت سابنتينگ :

فرض مي كنيم حداكثر ما 600 آي پي نياز داشته باشيم، واسه اين كار ميايم 600 رو به صورت دو دويي مي نويسيم :

1001010100

خوب مي بينيم كه 10 بيت شده، واسه تعيين ساب نت شبكه كافيه از سمت چپ شروع كنيم و به تعداد 10 بيت از 32 بيت رو صفر جايگزين كنيم كه با انجام اين كار سابنت شبكه ما به صورت زير براي 600 آي پي بدست مياد :

255.255.252.0

خوب تا اينجا مشخص شد كه چه رنج اي پي اي نياز داريم!

2. این کاربر از khark11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ممنون . خیلی اطلاعات مفیدی بود
    پس با این اوصاف باید از کلاس C استفاده کنیم . یعنی از 192 تا 223 رو در اختیار داریم .
    خب برای هر ساختمون چه رنجی رو پیشنهاد میکنید ؟
    و مرحله بعد چیه ؟
    (شرمنده من تا حالا مرحله به مرحله جلو نرفتم میترسم یه چی بگم بعد بگین هنوز اونو درست نکرده رفتی یه جای دیگه)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

access point که فکر نمیکنم 300 تا رو ساپورت کنه مگه این که از چند تا با هم استفاده کنیم .
    حالا نظرت در مورد آنتن چیه ؟
    ساختمونا با هم زیاد فاصله ندارن . با همون کابل میشه به هم متصل کرد .
    این ساختمون دانشگاه تموم شه میریم سراغ نحوه اتصال بخش ها به هم و انتخاب توپولوژی های ترکیبی مناسب با هر قسمت .
    آره آنتن روموافقم

5. این کاربر از undertaker_ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    برازجان

پيش فرض

ممنون . خیلی اطلاعات مفیدی بود
    پس با این اوصاف باید از کلاس C استفاده کنیم . یعنی از 192 تا 223 رو در اختیار داریم .
    خب برای هر ساختمون چه رنجی رو پیشنهاد میکنید ؟
    و مرحله بعد چیه ؟
    ببين اين رنجي كه شما گفتيد واسه اينترنت استفاده ميشه، ما بايد از آي پي هاي خصوصي استفاده كنيم كه معمولا با اين عددها شروع ميشه:

172.X.X.X و يا 10.X.X.X

البته عدهايي كه نوشتم سمت چپ قرار ميگيرن ممكنه اينجا بذارشون سمت راست!

(شرمنده من تا حالا مرحله به مرحله جلو نرفتم میترسم یه چی بگم بعد بگین هنوز اونو درست نکرده رفتی یه جای دیگه)
    نه هر چي خواستي بگو

حالا سخت افزار شبكه! و نحوه اتصال شبكه ها كه اينجا بايد بودجه مشخص بشه، بودجه لطفا ؟

7. این کاربر از khark11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

ببين اين رنجي كه شما گفتيد واسه اينترنت استفاده ميشه، ما بايد از آي پي هاي خصوصي استفاده كنيم كه معمولا با اين عددها شروع ميشه:

172.X.X.X و يا 10.X.X.X

البته عدهايي كه نوشتم سمت چپ قرار ميگيرن ممكنه اينجا بذارشون سمت راست!

نه هر چي خواستي بگو

حالا سخت افزار شبكه! و نحوه اتصال شبكه ها كه اينجا بايد بودجه مشخص بشه، بودجه لطفا ؟
    نه دوست عزیز اون رنجی که دوستمون گفتن هم توی اینترنت استفاده نمی شه
    این چیزهایی که توی کتابها نوشته راجع به آی پی خصوصی و اینا تئوی محضه
    در عمل چون شما داری به صورت خصوصی از شبکه استفاده می کنی مهم نیست آی پی چی باشه ولی معمولا با این شروع می شه192.168 که بسته به تعداد کامپیوترها ساب نت ش رو تغییر می دن

واسه شبکه هم کلا باید backbone فیبر نوری باشه چون چیزی دیگه ای از پس شبکه بر نمی یاد
    ساختمونها هم که کابل معمولی

9. این کاربر از undertaker_ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

شما دستتون بازه تا از هر تجهیزاتی استفاده کنید .

خب آنتن , فیبر نوری و کابل های معمولی رو قرار دادم .

خب حالا برای اتصال بخش ها به هم به سری تجهیزات لازم داریم .
    میتونیم با switch به هم وصل کنیم . البته اگه از یه رنج آیپی استفاده کنیم در غیر اینصورت روتر نیاز داریم .
    مثلا اگه رنج آیپی سایت و خوابگاه با هم متفاوت باشن باید اول به روتر مرکزی تو دانشگاه بره بعد که مسیر یابی شد میره به خوابگاه .
    خالا برای هر بخش چه رنج آیپی رو باید در نظر بگیریم تا به راحتی بتونیم بخش ها رو به هم مرتبط کنیم .

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    برازجان

پيش فرض

درسته داداش ولي يه چيزايي جزو قوانين اوليه و الفباي شبكه محسوب ميشه!! درسته كه شما در عمل مي تونيد هر آي پي اي تعريف كنيد ولي درست و استانداردش اينه كه از آي پي هاي Private استفاده كنيم!

اينكه بين ساختمان ها فيبر نوري باشه كه معلومه، و روترها هم بايد از نوعي باشه كه فيبر نوري رو پشتيباني كنه.

نظر من اينه كه مي تونيم از سه رنج آي پي استفاده كنيم كه ترافيك روي بك بن رو بتونيم كنترل كنيم.

اگه دير به دير ميگم واسه اينه كه چند روزيه اداره خيلي شلوغه، ببخشيد

12. این کاربر از khark11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اگه دير به دير ميگم واسه اينه كه چند روزيه اداره خيلي شلوغه، ببخشيد
    همین که جواب میدین لطف میکنین

به نظر من هم باید از آدرس های Private استفاده کنیم . خیلی ها به خاطر روتینگ اشتباه بعد ها دچار مشکل میشن .
    مثلا اگه یه روزی مجبور به تامین اینترنت از خطوط مخابراتی محلی بشیم ممکنه این رنج آیپی ها دردسر ساز بشن .

پیشنهاد من برای شبکه داخلی و خصوصی استفاده از رنج آیپی 10.0.0.x و برای اینترنت 172.0.0.x هستش . (x سمت راست قرار داره)

فقط الان توی تعریف Default Gateway برای اون 300 نفر محوطه و بقیه قسمت های خصوصی شبکه گیج شدم !!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

همین که جواب میدین لطف میکنین

به نظر من هم باید از آدرس های Private استفاده کنیم . خیلی ها به خاطر روتینگ اشتباه بعد ها دچار مشکل میشن .
    مثلا اگه یه روزی مجبور به تامین اینترنت از خطوط مخابراتی محلی بشیم ممکنه این رنج آیپی ها دردسر ساز بشن .

پیشنهاد من برای شبکه داخلی و خصوصی استفاده از رنج آیپی 10.0.0.x و برای اینترنت 172.0.0.x هستش . (x سمت راست قرار داره)

فقط الان توی تعریف Default Gateway برای اون 300 نفر محوطه و بقیه قسمت های خصوصی شبکه گیج شدم !!
    یه کار بهتر هم می شه کرد اونم استفاده از vlan هست الان هم بیشتر این مورد استفاده می شه
    که خب باید سویچ هات این امکان رو داشته باشن

ببین default gateway همیشه اولین اینتر فیس نزدیک بهت هست که با تو توی یه رنج هست
    این رنج آی پی هم استفاده نمی شه معمولا
    حالا خود دانی

15. این کاربر از undertaker_ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

یه کار بهتر هم می شه کرد اونم استفاده از vlan هست الان هم بیشتر این مورد استفاده می شه
    که خب باید سویچ هات این امکان رو داشته باشن
    خیلی عالیه اینطوری میتونیم به راحتی بخش های مختلف رو به هم وصل کنیم و شبکه از اون حالت پیچیده خودش در میاد به جز اینکه کلی هم صرفه جویی میشه .

این رنج آی پی هم استفاده نمی شه معمولا
    حرفتو قبول دارم و کاملا تایید میکنم ولی ما میخوایم زیرساختی و استاندارد کار کنیم . یعنی نتونن ازش اشکال بگیرن

الان دقیقا چه رنج آی پی رو برای هر ساختمون یا اون 300 تا پیشنهاد میکنید ؟
    فقط اگه میشه یکم در مورد تعریف Default Gateway در همچین شبکه ای بیشتر توضیح بدین .

من هم سعی میکنم تو پست بعدی دیاگرام حالت vlan رو بکشم و نظرتونو در موردش بپرسم .

17. این کاربر از C0OPeR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •