چی بگم. شاید من توقع زیادی از دوربین این گوشی دارم.
چی بگم. شاید من توقع زیادی از دوربین این گوشی دارم.
اشتباه من رو تکرار نکن!گوشی قبلی من همین p900 بود.1 ماه بیشتر نگرش نداشتم.
قدیمی سرعت کند راه به راه هنگ دوربین افتضاح صدا بی کیفیت و ضعیف و ....
من الان 2.3 ساله اين گوشي رو دارم از همون اول زياد هنگ نداشت !! كه اون يه كم با اپديت حل شد ديگه اصلان هنگ نداره! ولي دوستان درست ميگن اين گوشي جواد شده :دي (ولي گوشيه خوبيه ها :دي ) برو سراغ يه گوشي ديگه ! من كه تو اين 3 سال پدرشو در اوردم مثله چيز ازش كار كشيدم داقون (داغون ؟ ) شد ديگه :دي دارم ميرم سراغ ايفون . شما هم الان يه گوشي جديد تر بگيري به نظر من بهتره
این گوشی در زمان خودش (حدود 3.5 تا 4 سال پيش) پديده ای به حساب ميومد ... ولی حالا ديگه خیلی قديمی شده ... و سیستم عاملش هم که از نوع UIQ3 دیگه منقرض شده ... الان ديگه ارزش خريدن نداره ... بهتره بری دنبال ويندوز موبایل ...
ولی برعکس چيزی که بعضی از دوستان گفتند دوربين 2 مگاپيکسلش تو کيفيت عکس حرف نداره...
خب مثل اینکه دوستمون که تاپیکو زده رفته پیداشم نیست!بهتره بودجه و انتظاراتشم بگه!
سلام عزيزان
شرمنده يكي دو روز نتونستم بيام
اول: تشكر از همه اونايي كه راهنمايي كردن
دوم: با خوندن همه پست ها اينطور دستگيرم شد كه گوشي خوبي هست ولي يه كم جواد شده.(البته با توجه به صحبت بعضي از بچه ها، تو اجراي نرم افزار هم يه كم ضعيفه) درسته؟؟؟ البته جواد شدنش برام مهم نيست. مي خوام برام كار كنه و قابليت(اجراي نرم افزاري و...) داشته باشه. اين بيشتر برام مهمه
بودجه من حدوداً 300000 تومان هست. البته باز هم بايد گوشي و امكاناتش رو ببينم. شايد يه كم بيشتر هم شد
حالا اگه نخوام p990 بگيرم. به غير از نوكيا، ديگه گوشي هاي سيمبين چي هست؟
خيلي خيلي ممنون![]()
اول: تشكر از همه اونايي كه راهنمايي كردنواسه چیه پس!؟
300 تومن میخوای p990 بگیری؟
5800 عالیه تا 300 تومن سیستم عاملشم بهترین سیمبینه
غیر از نوکیا سیمبین دار 2 نوع داریم
1-سیمبین UIQ که دیگه قدیمی شده و بدرد نمیخوره
2-سیمبین S60V5 که گرونه و بالای 500 (مثل 8910)
به نظر من همون 5800 بگیر 280 تومنه:
مشخصات كلي :
فرم ساده - دوربين 3.15 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 16000000 رنگ TFT Resistive Touchscreen لمسي (Touch Screen) با ابعاد 3.2 اينچ - مجهز به كارت حافظه MicroSD - كارت حافظه همراه گوشي 8192 مگابايت - حافظه داخلي 128 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5 - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي PDF - نمايش فايلهاي مايكروسافت آفيس - ابعاد گوشي 15.5 × 51.7 × 111 ميليمتر - وزن 109 گرم
مزايا:
1-صفحه نمايش عريض لمسي با ابعاد 3.2 اينچ و تفکيک 16 ميليون رنگ
2-پردازنده ARM11 با سرعت 434 مگاهرتز
3-فيلمبرداري VGA با سرعت 30 فريم در ثانيه
4-GPS+A-Gps،Wi-Fi
5-پشتيباني از کارت حافظه MICRO SD تا 16 گيگابايت،کارت حافظه 8 گيگابايت همراه گوشي
6-خروجي تلويزيون
7-کيفيت صداي عالي
8-صفحه کليد QWERTY لمسي
9-شتاب سنج داخلي،چرخش خودکار صفحه نمايش
10-بلندگو هاي استريو
11-قيمت مناسب
12-پشتيباني از فايل هاي آفيس
13-لوازم جانبي متنوع در جعبه گوشي
14-ورودي جک 3.5 ميليمتري
15-بلوتوث 2.0 مجهز به A2DP
16-راديو FM مجهز به RDS
معايب:
1-نرم افزارهاي محدود (رفع شده)
2-عدم شماره گيري هوشمند
3-کيفيت پايين عکس دوربين
4-عدم شارژ توسط کابل USB
5-مرورگر اينترنتي معمولي
6-بدنه تمام پلاستيکي
Last edited by dc_error691; 07-11-2009 at 14:16.
اگه بخوای صفحه لمسی سيمبين غیر از نوکيا بگيری فقط G900 سونی اريکسون باقی می مونه ... که هم صفحه لمسی داره و هم کيبورد استاندارد داره... دوربينش هم 5 مگاپيکسله ولی کيفيت جالبی نداره ... سيستم عاملش هم UIQ3 هست ... خيلی ها که اين گوشی رو گرفتند ازش راضی نيستند ...
ميتونی تاپيکش رو تو بخش سونی اريکسون پیدا کنی.
در ضمن قيمتش هم زير 200 تومنه ...
Last edited by Captain_Nemo; 07-11-2009 at 19:31.
من داشتم راضی بودم گوشی خوبیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)