سلام
دوست عزیز من که نخواستم متغیر تعریف کنم تو vb6 این طور بود که "(label1.caption=string(6,"d
فرمایشاتی میفرمائید برادر! چه فرقی دارد!
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سوال دیگه تابع like در وی بی 6 دو رشته را مقایسه می کرد و نتیجه را برمی گردوند
این اپراتور همچنان در VB وجود دارد و به همان صورت سابق قابل استفاده است.
البته دات نت کلاس جدید مخصوصی به نام System.Text.RegularExpressions.Regex هم دارد که در واقع حد اعلا و نهایی کارهایی است که Like انجام میداده.
و در حال حاضر #C که اپراتور Like ندارد و بیشتر برنامه نویسان VB.Net کار هم به جای این اپراتور از Regex استفاده میکنند.
ولی بحرحال Like مثل نسخه های پایین تر وجود دارد.
یه سوال دیگه من برای ساختن ماشین حساب نیاز دارم دگمه ها رو به صورت آرایه بگیرم تو vb6 این کار راحت بود با copy و past و زدن yes مشکل حل می شد ولی اینجا هرچی copy میکنم نمی تونم دگمه ای به صورت آرایه بگیرم
امکان آرایه کردن در دات نت وجود دارد ولی باید دستی آرایه ای تعریف کنید و مشکل هم نیست ولی برای ساخت ماشین حساب راه های ساده تری هم وجود دارد.
هندلر رویداد ها در VB6-1998 از روی نام متد انجام میشود (کنترلر + آندرلاین + رویداد) که روشی کاملاً غیر معتبر بود و هر کنترلر و رویدادش حتماً یک متد با نام مشخص نیاز داشتند.
ولی در VB.Net که با اصول OOP کار میکند نام متد مهم نیست و نام متد ربطی به کنترلر و رویدادش ندارد.
شما اگر دکمه ای روی فرم داشته باشید، هر دو رویداد زیر با کلیک ان اجرا خواهند شد!
کد:
مهم کلمه Handles آخر است که مشخص میکند متد به چه رویدادی وصل شود و با همین امکان میتوان چندین رویداد را هم به یک متد واحد وصل کرد:
کد:
با کد فوق و کلیک شدن هر سه دکمه، همین متد اجرا خواهد شد.
=====
در سوی دیگر کنترلرها خصیصه ای به نام Tag دارند که چیزی را در شی کنترلر به اختیار برنامه نویس ذخیره میکند ...
اگر شما در Tag هر دکمه ماشین حساب عدد همان دکمه را قرار دهید و از روش فوق استفاده کنید، بدون آرایه های کنترلری میتوانید ماشین حساب را بسازید.
(
مجدد تاکید میکنم که میتوان دستی آرایه کنترلری در VB.Net را هم درست کرد ولی برای یک ماشین حساب ساده نیازی نیست
)
=====
نمونه زیر سمپل همین مطلب است که دو سمپل مستقل و با کدهای کمی متفاوت بر اساس روش فوق الذکر است که یکی را چند سال قبل برای راهنمایی در VB.Net نوشتم و یکی را هم برای C#.Net ...
منظورم ان است که بر خلاف سمپلهای دیگر من، این دو سمپل با هم نوشته نشده اند و کدهای VB.Net و C#.Net ان زیاد شبیه هم نیستند ولی هر دو از روش فوق استفاده میکنند.
دانلود مستقیم:
کد: