تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 24

نام تاپيک: سوالات من درباره vb.net

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    انگار یکی را یادم رفت جواب دهم!
    دوست عزیز من هر چی خواستم یک منو درست کنم با کلیک راست باز بشه نشد نمیدونم از کد های شما هم است فاده کردم ولی متاسفانه نتیجه ای نداشت به احتمال زیاد من یه جایی اشتباه کردم خواستم بگم یه راه نمایی کنید
    خیلی ساده است!
    خوب تا کجا پیش رفتید؟
    اصلاً کامپونت ContextMenuStrip را پیدا کردید؟ روی فرم گذاشتید؟ منوها را ساختید؟

آخر فروم باز سونامی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    یه جای خوب

پيش فرض

سلام
    انگار یکی را یادم رفت جواب دهم!

خیلی ساده است!
    خوب تا کجا پیش رفتید؟
    اصلاً کامپونت ContextMenuStrip را پیدا کردید؟ روی فرم گذاشتید؟ منوها را ساختید؟
    بله تمام مراحلی که گفتید رو انجام دادم پیدا کردم منو ساختم بعدش باید چی کار کنم ؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    یه جای خوب

پيش فرض

یه سوال دیگه
    ممنون دوست عزیز که جواب سوالات منو میدید و کمک می کنید
    در vb6 تابعی به نام string بود که نحوه استفاده به این صورت بود ("کارکتر" و عدد) string که به تعداد اعدادی که وارد کردیم حروفی که قرار دادیم چاپ می کرد این تابع در net. چی هست ؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    نقل قول نوشته شده توسط سونامی
    بله تمام مراحلی که گفتید رو انجام دادم پیدا کردم منو ساختم بعدش باید چی کار کنم ؟
    نقل قول نوشته شده توسط _H2_
    دو جور میتوانید از این منوهای ضمینه در برنامه تان استفاده کنید.

- اول انکه همه کنترلرهای دات نت خصیصه ContextMenuStrip دارند که اگر در پنجره Properties کلیکش کنید میتوانید از ContextMenuStrip هایی که روی فرم قرار دادید یکی را انتخاب کنید.
    با این عمل به صورت خودکار با راست کلیک روی کنترلر مورد نظر این منو نمایش داده خواهد شد.
    نقل قول نوشته شده توسط سونامی
    در vb6 تابعی به نام string بود که نحوه استفاده به این صورت بود ("کارکتر" و عدد) string که به تعداد اعدادی که وارد کردیم حروفی که قرار دادیم چاپ می کرد این تابع در net. چی هست ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    یه جای خوب

پيش فرض

دوست عزیز من که نخواستم متغیر تعریف کنم تو vb6 این طور بود که "(label1.caption=string(6,"d

6 تا d چاپ می کرد یه زحمت این منو اعصابم رو خورد کرده میشه یه دونه خودتون درست کنید بزارید

از exe کردن هم ممنون

یه سوال دیگه تابع like در وی بی 6 دو رشته را مقایسه می کرد و نتیجه را برمی گردوند این تابع در .net چه طوری هست . یکی از کاربرد ها pass گذاشتن هست

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    یه جای خوب

پيش فرض

یه سوال دیگه من برای ساختن ماشین حساب نیاز دارم دگمه ها رو به صورت آرایه بگیرم تو vb6 این کار راحت بود با copy و past و زدن yes مشکل حل می شد ولی اینجا هرچی copy میکنم نمی تونم دگمه ای به صورت آرایه بگیرم

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز من که نخواستم متغیر تعریف کنم تو vb6 این طور بود که "(label1.caption=string(6,"d
    فرمایشاتی میفرمائید برادر! چه فرقی دارد!
    کد:
    یه سوال دیگه تابع like در وی بی 6 دو رشته را مقایسه می کرد و نتیجه را برمی گردوند
    این اپراتور همچنان در VB وجود دارد و به همان صورت سابق قابل استفاده است.
    البته دات نت کلاس جدید مخصوصی به نام System.Text.RegularExpressions.Regex هم دارد که در واقع حد اعلا و نهایی کارهایی است که Like انجام میداده.
    و در حال حاضر #C که اپراتور Like ندارد و بیشتر برنامه نویسان VB.Net کار هم به جای این اپراتور از Regex استفاده میکنند.

ولی بحرحال Like مثل نسخه های پایین تر وجود دارد.

یه سوال دیگه من برای ساختن ماشین حساب نیاز دارم دگمه ها رو به صورت آرایه بگیرم تو vb6 این کار راحت بود با copy و past و زدن yes مشکل حل می شد ولی اینجا هرچی copy میکنم نمی تونم دگمه ای به صورت آرایه بگیرم
    امکان آرایه کردن در دات نت وجود دارد ولی باید دستی آرایه ای تعریف کنید و مشکل هم نیست ولی برای ساخت ماشین حساب راه های ساده تری هم وجود دارد.

هندلر رویداد ها در VB6-1998 از روی نام متد انجام میشود (کنترلر + آندرلاین + رویداد) که روشی کاملاً غیر معتبر بود و هر کنترلر و رویدادش حتماً یک متد با نام مشخص نیاز داشتند.
    ولی در VB.Net که با اصول OOP کار میکند نام متد مهم نیست و نام متد ربطی به کنترلر و رویدادش ندارد.
    شما اگر دکمه ای روی فرم داشته باشید، هر دو رویداد زیر با کلیک ان اجرا خواهند شد!
    کد:
    مهم کلمه Handles آخر است که مشخص میکند متد به چه رویدادی وصل شود و با همین امکان میتوان چندین رویداد را هم به یک متد واحد وصل کرد:
    کد:
    با کد فوق و کلیک شدن هر سه دکمه، همین متد اجرا خواهد شد.

=====

در سوی دیگر کنترلرها خصیصه ای به نام Tag دارند که چیزی را در شی کنترلر به اختیار برنامه نویس ذخیره میکند ...
    اگر شما در Tag هر دکمه ماشین حساب عدد همان دکمه را قرار دهید و از روش فوق استفاده کنید، بدون آرایه های کنترلری میتوانید ماشین حساب را بسازید.

(
    مجدد تاکید میکنم که میتوان دستی آرایه کنترلری در VB.Net را هم درست کرد ولی برای یک ماشین حساب ساده نیازی نیست
    )

=====

نمونه زیر سمپل همین مطلب است که دو سمپل مستقل و با کدهای کمی متفاوت بر اساس روش فوق الذکر است که یکی را چند سال قبل برای راهنمایی در VB.Net نوشتم و یکی را هم برای C#.Net ...
    منظورم ان است که بر خلاف سمپلهای دیگر من، این دو سمپل با هم نوشته نشده اند و کدهای VB.Net و C#.Net ان زیاد شبیه هم نیستند ولی هر دو از روش فوق استفاده میکنند.
    دانلود مستقیم:
    کد:

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    یه جای خوب

پيش فرض

با سلام دوست عزیز وقت نکردم هنوز جواب سوالات رو بخونم میدونم مثل همیشه کامل وجامع جواب میدی

راستی تابعی که مثل string تو vb6 عمل میکنه تو .net پیدا کردم تابع strdup هست راستی ...... تابع mid با دستور mid چه فرقی داره لطفا یه توضیح هم بده ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    ... تابع mid با دستور mid چه فرقی داره ...
    سوال عجیبی است!
    معمولاً کسی که بدانید دستور و تابع Mid با هم فرق دارند، جوابش را هم میداند!!!

تابع Mid از اصول توابع عادی پیروی میکند و رشته ای را از کاراکتر و به تعداد خاصی میبرد.
    کد:

دستور Mid داخل یک رشته را از یک کراراکتر و به تعداد خاصی عوض میکند.
    کد:
    =====

ضمناً اصولاً در دات نت دیگر زیاد از Mid استفاده نمیشود و متد Substring بهتر است و خود تابع و دستور Mid هم که برای راحتی VB6 کارهای قدیمی در VB.Net گنجانده شده در اصل در دستور Substring فریم ورک استفاده میکنند.

کد:
    و

کد:
    اصولاً اگر کم کم عادت کنید از توابع قدیمی به جا مانده از دوران کهن VB6 استفاده نکنید و به جایش معادل های رسمی فریم وروک و مشترک بین تمام زبان های دات نت را یافته و یادبگیرید و استفاده کنید، بهتر است.

موفق باشید.

10. این کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    یه جای خوب

پيش فرض

ممنون دوست عزیز از کمکتون : فرق mid و دستور mid هم میدونستم اگر خدا به خواهد 2سال vb6 کار کردم .ولی بازم که شما گفتید باعث یاداوری شد و هدف من هم یادوری بود بازم
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •