سلام
من 100 ورژن آفیس نصب کردم....
همشون می کن file corrupted
چیکار کن؟؟؟
سلام
من 100 ورژن آفیس نصب کردم....
همشون می کن file corrupted
چیکار کن؟؟؟
یعنی فایل خرابه
به احتمال زیاد ناقص دانلود شده
من تو درایو c و e پوشه ای به نام sis ندارم.
تو پوشه rompatcher گزینه open4all رو باید apply کنیم یا disable تا در حالا هک باشه؟
اصلا پوشه rompatcher که اومده یعنی گوشیم هک شده؟
پوشه sys دیده نمیشه چون شما به توضیحات توجه نکردید
(شما بایستی با x-plore این کار را انجام بدهید اگر پوشه sys دیده نمیشه در تنظیمات x-plore جلو show system files/folders را تیک بزنید .
x-plore-menu -tools -configuration)
برنامه هلوکس رو اگر نصب کردی بعدش برنامه rompatcher نصب میشه اون رو باز کن داخلش 2 تا گزینه است اون 2 تا رو apply کن تا به رنگ سبز در بیاد حالا گوشیت تو حالت هکه
اگه پوشه rompatcher اومده باشه یعنی گوشیتو میتونی هک کنی و یا از حالت هک در بیاری(با غیر فعال کردن پچ ها)
آقا لنک کار نمیکرد...اگه میشه یکی دیگه بذار ...![]()
لینک سالمه الان تستش کردم.از روی این آدرس هم میتونی دانلودش کنی
بعد هم گزینه اول رو انتخاب کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Quickoffice.Adobe.Reader
من الان یک هفته است که هیچی نمیتونم آپلود کنم(به دلیل سرعت آپلود در حد صفر)وگرنه یک جای دیگه برات آپلود میکردم
[QUOTE=lolo_khan;4641144]لینک سالمه الان تستش کردم.از روی این آدرس هم میتونی دانلودش کنی
بازم ارور میده !!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمیگه
No Connection Could be made because the target machine actively refused it.
probably the service is inactiive on the server or ....
HELP :(![]()
[QUOTE=deaddeaddead;4641169]راستش من نمیدونم الان باز هم امتحان کردم مشکلی نداشت.کسی از دوستان میتونه آپلودش کنه؟؟؟
سلام دوستان من این گوشی رو تازه خریدم و تقریبا از اصطلاحاتی که شما توضیح دادین سر در نمیارم.خود quick ofiice رو درست نصب کردم اما لطفا درباره این موارد توضیح بدین
1-(شما بایستی با x-plore این کار را انجام بدهید اگر پوشه sys دیده نمیشه در تنظیمات x-plore جلو show system files/folders را تیک بزنید .
x-plore-menu -tools -configuration) یعنی چی؟؟؟؟ X-plore چیه؟
2- گوشی در حالت -- باشه یعنی چی؟
پیشاپیش از راهنماییتون ممنون
فایل سر و کی گوشیتو گرفتی یا نه؟اگر نگرفتی از تاپیک زیر درخواست بده تا برات بذارنش
اگر هم گرفتی برنامه هلوکس رو از تاپیک زیر دانلود کن و با فایل سر و کی گوشیت و برنامه sign sis اون رو ساین کن و روی گوشیت نصب کن بعد که نصب کردی برو توی rom patcher که با هلوکس نصب میشه و پچ های درونش رو apply کن اونوقت گوشیت توی حالت -- قرار میگیرهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه xplore رو هم دانلود کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و برو توی منوی اون و تیکی که اون بالا گفته رو بزن وبعد اون 3 تا فایل مورد نظر رو توی آدرس گفته شده کپی کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)