منبع ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازم پست های تعصبی. ..بی منطق و بی مدرک
شما که میگید بدون منبع هستش منبع رو کنید تا بنده رو کنم![]()
منبع ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازم پست های تعصبی. ..بی منطق و بی مدرک
شما که میگید بدون منبع هستش منبع رو کنید تا بنده رو کنم![]()
Last edited by pulp_152; 06-11-2009 at 21:44.
والا من از روی معده ننوشتم نوکیا فروشش تو کشور های جهان سومه
تو نوشتی !
پس نزن زیر حرفت
گاف دادی روت کم نمیشه ؟![]()
ببیین داش علی شما فرمودی .. بازم تعصب .. بی منطقی بی مدرکی .. حداقل کسی که این حرفو میزنه خلافشو میتونه ثابت کنه ... اگه تونست ثابت کنه بعد باید بیاد بگه بی منطقی بی مدرکی .. بی مدرکی اونیه که شما میفرمایید زیر نور خورشید دیده نمیشه بعد عکساشو فیلملش تو یوتوب نشون میده که دیده میشه .. یا میگی باتریش ضعیفه بعد همه جا میگه خوبه .. با دلیل و مدرک هم ثابت کردم ولی نگفتم بهت و قرمز هم نکردم ...ولی شما بدون دلیل و مدرک میفرمایید... که فکر میکنم قبلش باید ثابت کنی بعد قرمز کنی و .. اداب معاشرت رو اگه رعایت کنی نیاز به تذکر هم نیس ولی متاسفانه گاهی اوقات این اتفاق نمیفته
Last edited by pulp_152; 06-11-2009 at 21:55.
هیچ ربطی به فروش جهان سوم واین حرفا نداره
من طرفدار نوکیا نیستم ولی بیشترین فروش نوکیا کشور های شمال اروپا هست
شبکه موبایل ژاپن W-CDMA هست و موبایل های اونجا communication chipset متفاوتی دارن و بر مبنای فرکانس 1700 & 2100 کار میکنند و هیچ موبایل بر پایه استانداد GSM اونجا کار نمی کنه
وبرای کمپانی هایی که بیشتر فروششون تو بازار اروپا هست بسرفه نیست بیان برای هر مدلی دوباره communication Chipset طراحی کنند .
اکثر مبایل های ژاپن مخصوص هستند نمونه های اونها توی کشور های دیگه نیست
Last edited by Apachi; 06-11-2009 at 22:00.
همچنان منتظر ارایه مدرک هستیم در این رابطه !!
ببین دوست عزیز داری میبریو میدوزی برایه خودت.
من قبول دارم بیشترین فروش نوکیا تو بازار جهان سوم هست.
ولی یچیزه دیگه ام که هست اینه که شما مطمعن باش هرجایی که فکر کنی بیشترین بازار سامسونگ اونجاست نوکیا هم اونجا به همون مقدار حالا کمی کمترو بیشتر وجود داره + بازار جهان سوم.
ببین منم رویه برند خودم تعصب دارم و اینم از پستام پیداست ولی شما علاوه بر تعصب پستاتون (تویه اینجا . جاهایه دیگه نه)کاملا از رویه تعصب بیجاست و جز جرو بحث چیزه دیگه ای به وجود نمیاره.
بازار ژاپن برا خیلی از محصولات اینطوریه ، چون :
1- گوشیهای خیلی مناسبتر براشون تو کشورشون با اون کیفیتی که میشناسیم تولید میشه
2- اونا زیاد اهل smart phone نیستن و بیشتر کارشون رو پاکت ها میچرخه
3- سلیقشون هست و عشقشون میکشه ! به من و شما چه !!![]()
یه مطلب هست که حتما میدونید ولی بازم بگم شاید یادت رفته.
ببین من صفحه این گوشی رو تست کردم و از این نظر خیالم راحته.
دوستمون علی این گوشیرو داره و به داشتنشم افتخار میکنه چون حقیقتا گوشیه کاملی حالا من نمیدونم اخه چه مشکلی با این گوشی داره که بیاد یه مطلبو الکی بنویسه .
وقتی خودش داره و میگه اینتوری هست دیگه من نمیدونم شما حرفتون چیه؟
Last edited by total_overdose; 06-11-2009 at 22:03.
من فردا ان شا ا.. فیلمش رو آپ میکنم براتون تا خیال شما در مورد نا خوانایی راحت بشه
و حالا
نوبت شماست که واسه حرفی که زدین مدرک بیارین !
منتظریم همچنان ...............
شاد باشین و البته با مدرک![]()
البته من Omnia II رو از Touch HD2 پیشرفته تر نمی دونم که یه هفته بعد از ریلیزش تو ایران قراره باشه !!مثلا پر فروش ترین پاکت پیسی امنیا معمولی شد تو اروپا در زمان خودش! ای بابا اینکه مثل روز روشنه .. نوکیا ! بازار فروشش کشورهای جهان سومه و سامسونگ بازار فروشش کشورهای پیشرفتس ... دلیلش هم از بچه هایی که خیلی وقته با نوکیا سر و کار دارن میتونی بپرسی .. مثلا هنوز امنیا 2 وارد ایران نشده ! با اینکه 2 ماهه تو بازار اروپاست ! .. ولی گوشیهای نوکیا به محض وارد بازار شدن تو ایران هستن .. و فروش اولشون رو معمولا تو ایران میکنند
Omnia هم بخاطر افت قیمت ناجورش یکم فروش داشت ! وگرنه همه میدونن چه دردسریه ! هرکی گرفته از باتریش میناله !
واسه منم هنوز ثابت نشدش !! بازار فروشش کشورهای جهان سومه و سامسونگ بازار فروشش کشورهای پیشرفتس ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)