ولتاژش خيلي كم نيست؟؟؟
برو تو بايوس speedstep يا estp يا esip رو disable كن .
بايوسم آپديت كني بد نيست .
مادر بورد و رم؟
من كه با amd 240 نمره 6 توي ويندوز 7 گرفتم .
ولتاژش خيلي كم نيست؟؟؟
برو تو بايوس speedstep يا estp يا esip رو disable كن .
بايوسم آپديت كني بد نيست .
مادر بورد و رم؟
من كه با amd 240 نمره 6 توي ويندوز 7 گرفتم .
به نظر من با نرم افزارهایی که بنچمارک سی پی یو رو حساب می کنند تست کن. بعد نتیجه رو با بنچمارک هایی که توی سایت های سخت افزاری برای این پردازنده عنوان شده مقایسه کن.
ولی در هر حال E5200 قوی تر از Pentium(R) 4 CPU 3.60GHz هست و در این مورد شکی نیست. مثلا اینجا رو ببین: اینها نتایج تست PCMARK روی پردازنده های مختلف هستند. (البته تست های دیگری هم توی همون سایت برای مقایسه پردازنده ها وجود داره، این فقط یه مثاله):
در این تست پردازنده پنتیوم4 شما امتیاز 4553 رو کسب کرده و پردازنده E2160 امتیازش شده 4634کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متاسفانه توی این تست پردازنده E5200 شرکت نداشته که بتونیم امتیاز دقیقش رو ببینیم، ولی با توجه به اینکه E5200 از هر نظر نسبت به E2160 قوی تر هست: هم تکنولوژی ساختش جدیدتره(45 نانومتری)، هم فرکانسش بالاتره (2.5 در برابر 1.8) هم کش بیشتری داره (2 در برابر 1 مگابایت). می شه متوجه شد که E5200 از P4 3.6GHZ هم صد در صد بهتره.
نکته دیگری که از این تست می شه فهمید اینه که فرکانس به تنهایی اصلا مهم نیست. فرکانس پردازنده پنتیوم4 شما 3.6 بود، یعنی دو برابر فرکانس 1.8 پردازنده E2160. ولی توی این تست پردازنده دوم بهتر از اولی عمل کرد.
این مشخصات نسبتا کامل E5200 از "رایان صبا":
دیگه جای شکی باقی می مونه؟؟؟؟؟
این هم تست با دو کامپیوتر:
pc1 2.50
pc1 3.60
pc2 2.50
pc2 3.60
برای چی اینقدر با هم فرق می کنند؟
منظورت از 3.6 و 2.5 توی اینجا چیه ؟ 4 تا سیستم بوده؟
خودت با performance test تست کردی؟
3.60=Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.60GHzمنظورت از 3.6 و 2.5 توی اینجا چیه ؟ 4 تا سیستم بوده؟
2.50=e5200 2.50
بر روی 2 سیستم تست کردم pc1 و pc24 تا سیستم بوده؟
اره خودم تست کردمخودت با performance test تست کردی؟
می خواستم ببینم چرا روی یک سیستم اینقدر با اون یکی فرق می کنه؟
سر یک چیز بیخود دارید بحث میکنید.......E5200 سه برابر قوی تر هست.هم در بازی...هم در کار با فوتوشاپ...هم در تبدیل کردن فرمت ها....هم در فشرده کردن فایل ها با نرم افزاری مثل winrar ....و هم در همه چیز...
دوستان گفتند من هم تست گرفتم مطمعن شدم که بهتره من می خواستم ببینم چرا روی این 2 سیستم اینقدر با هم امتیاز هاشون فرق می کنه ؟مشکل از چی هست؟E5200 سه برابر قوی تر هست
قیمت این دو cpu در حال حاضر چنده؟
3.6 از رده خارجه و قیمت نداره!
احتمالأ مشکل از نسخه ی ویندوز 7 هست که بخش امتیاز دهیش زیاد خوب نیست!! بهتره که زیاد به اون توجهی نکنید!
نتایج cpu-z هم می گه که همه چیز مرتب هست و هیچ مشلی وجود نداره! تأکید می کنم که مشکلی نیست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)