تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: دوستان و برزرگان : برنامه صفحه کلید مجازی

داره خودمونی میشه karbon2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    در همین دنیا

پيش فرض

سلام دوست عزیز و گرامی
    از زحمتی که کشیدی ممنونم ولی متاسفانه برنامه شما قابل بهره برداری نیست یعنی اصلا کار نمی کنه بر فرض اینکه عیبش رفع بشه و به کار بیافته باز هم نمیشه ازش استفاده کرد شما برنامه صفحه کلید ویندوز را نگاه کرده اید که به چه روشی کار می کند
    منظور اینجانب این بود که بتوان از این برنامه در تمامی نقاط ویندوز همانند صفحه کلید مجازی ویندوز و یا خود صفحه کلید (سخت افزار) استفاده نمود باز هم تاکید می کنم در تمام نقاط ویندوز نه مختص خود برنامه
    بازهم ممنون از شما
    منتظر جوابتون هستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه sinaaeeni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض کیبرد مجازی

سلام دوست عزیز و گرامی
    از زحمتی که کشیدی ممنونم ولی متاسفانه برنامه شما قابل بهره برداری نیست یعنی اصلا کار نمی کنه بر فرض اینکه عیبش رفع بشه و به کار بیافته باز هم نمیشه ازش استفاده کرد شما برنامه صفحه کلید ویندوز را نگاه کرده اید که به چه روشی کار می کند
    منظور اینجانب این بود که بتوان از این برنامه در تمامی نقاط ویندوز همانند صفحه کلید مجازی ویندوز و یا خود صفحه کلید (سخت افزار) استفاده نمود باز هم تاکید می کنم در تمام نقاط ویندوز نه مختص خود برنامه
    بازهم ممنون از شما
    منتظر جوابتون هستم
    سلام دوست گرامی
    یه سورس دیگه تقدیم میگردد امیدوارم مورد استفاده قرار گیرد .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه karbon2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    در همین دنیا

پيش فرض

سلام به شما دوست عزیز و گرامی
    از اینکه باز هم خودتان را به زحمت انداختید معذرت می خواهم اما متاسفانه این برنامه شما بدرد خارج از محیط خود برنامه نمی خوره
    و فقط می توانم از ان در محیط برنامه استفاده نمود
    بنده گفتم که برنامه همانند خود صفحه کلید مجازی خود ویندوز می خواهم که در تمامی نقاط میشه به راحتی از ان استفاده نمود
    برای اینکه منظور من را بهتر درک کنید یک On-Screen Keyboard و Notepad باز کنید و از ان استفاده نموده و حال در اخر CTRL و s صفحه کلید مجازی را بزنید می بینید که notepad ذخیره میشود یا الت و شیفت را بزنید زبان عوض میشود یا کلید های دیگر

من امروز صبح مطلب شما خوندم و دیدم وقتی دیدم کسی حاضر نیست کاری بکنه برنامه قبلی که داشتم را موزد بررسی بیشتر قرار دادم و با مقدار ی ویرایش و تکمیل کدها تونستم تا حدودی این برنامه را تکمیل کنم

فایل exe این برنامه را قرار می دهم زمانی که کاملا تکمیل شد ان شاءا... همراه با سورسش خواهم گذاشت

4. این کاربر از karbon2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •