پاورو تست کن اون سی پی یویی که دماش بالا میره با پاور سیستم دیگه امتحان کن ببین چی میشه؟
پاور اون سیستمتو بزار رو این سیستمت
پاورو تست کن اون سی پی یویی که دماش بالا میره با پاور سیستم دیگه امتحان کن ببین چی میشه؟
نکتهای که خیلی از دوستان به آن توجه نمیکنند اینه که آیا مین و CPU ایی که از آن استفاده میکنند با هم همخوانی دارند یا نه؟
بیشتر دوستان فکر میکنند که هر نوع مینی هر نوع CPU ایی رو ساپورت میکنه.
حرارت بیش از حد CPU ناشی از ولتاژ نامناسب هست. ولتاژ CPU در مینهای جدید به صورت نرمافزاری کنترل میشه. در مینهای قدیمی از جامپر برای تنظیم ولتاژ استفاده میکردند. ولتاژ به وسیلهی بایوس مین تنظیم میشه و بایستی یه نگاه به نوع و ورژن بایوس بندازید و در سایت سازنده مین ببینید که مینتون این CPU رو با چه نوع ورژن از بایوس مینتون مطابقت داره. بعدش هم اون ورژن از بایوس رو دانلود کنید و در نهایت بایوستون رو آپدیت کنید. (منظورم از آپدیت کردن این نیست که آخرین ورژن از بایوس رو بگیرید و عمل بروز رسانی رو انجام بدید منظورم اینه که ورژن مرتبط با بایوستون رو دان و آپ کنید)
این کار رو کرئم فرقی نکردپاورو تست کن اون سی پی یویی که دماش بالا میره با پاور سیستم دیگه امتحان کن ببین چی میشه؟
یک بار دیگه دما رو میگم :
3.60 در کامپیوتر شماره 1:
دما به صورت عادی 30
دما در لود حدود 45
3.60 در کامپیوتر شماره 2:
دما به صورت عادی 40
دما در لود حدود 60
e5200 در کامپیوتر شماره 1:
دما به صورت عادی 30
دما در لود حدود 40
e5200 در کامپیوتر شماره 2:
دما به صورت عادی 35
دما در لود --------
این هایی که گفتم با فن های خود cpu بود.
چرا اینقدر فرق میکنه کامپیوتر شماره 2 با 1؟باید چکار کنم؟من می خواهم cpu رو بزارم روی شماره 1 که کمی گرمه و وقتی از cpu کار بکشی تصویر می پره مشکل از چیه؟
به قول دوستمون شاید cpu رو مین دومیه نمیشینه که این اتفاق میفته
نه پردازنده رو اين مادربرد مشكلي نداره! و بايد صحيح كار بكنه!
در مورد اينكه كدوم پردازنده بهتره كه ديگه واضحه، E5200 به مراتب بهتره چون دو هسته ايه و هم قويتره!
دوست عزيز بايد حواست باشه كه فن پردازنده 3.6 شما اصلا به درد 5200 نميخوره چون اون فن يكي از ضعيف ترين فن هاي اينتل هستش!
در مورد اينكه رو مادربرد دوم سيستم داغ تر هست، بايد به اين نكته توجه كنيم كه ممكنه تهويه كيس دوم مشكل داشته باشه يا اينكه از پاور نامرغوبي برخوردار باشه و يا اينكه فن به خوبي روي مادربرد چفت نشه و خمير حرارتي مرغوبي نزده باشيد و ....
من با پاور اون یکی سیستم هم تست کردم مشکل از تهویه کیس نیست چون درها باز هست از خمیر هم نیست چون هر دو را با یک خمیر وصل کردم روی مادربورد هم درست نصب شده الان هم دوباره عوض می کنم و خبرش رو می گمدر مورد اينكه رو مادربرد دوم سيستم داغ تر هست، بايد به اين نكته توجه كنيم كه ممكنه تهويه كيس دوم مشكل داشته باشه يا اينكه از پاور نامرغوبي برخوردار باشه و يا اينكه فن به خوبي روي مادربرد چفت نشه و خمير حرارتي مرغوبي نزده باشيد و ....
این هم اسکرین شات ها از هر دو cpu در هر دو کامپیوتر:
pc1 2.50
pc1 3.60
pc2 2.50
pc2 3.60
![]()
Last edited by amirpcp30; 03-11-2009 at 14:04.
اما حالا یک مشکل دیگه هم هست اون هم اینه که هر دو cpu روی کامپیوتر 2 بهتر کار می کنند این هم تست ها:
pc1 2.50
pc1 3.60
pc2 2.50
pc2 3.60
برای چی اینقدر با هم فرق می کنند؟
می خواستم ببینم cpu 3.60 بر روی کامپیوتر شماره 2 وقتی 44 درجه دماش هست مشکلی براش پیش نمی اید؟(دمای عادی 44)
در ضمن سوالاتم رو در پست های قبلی هم جواب بدید.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)