آقا این عکسه لود نمیشه برامون!
سلام .
نه مدلو خودم ساختم .دوست عزیز مدل رو خودت ساختی یا آماده است؟؟؟
آره اولین کاره ....واقعا کار اولته؟
نه به جونم خودم این دفعه جدیه .جدي نميگي؟
نه رندر تست هست ... حالا می گم واسه چی .محمد جان عالی شده واسه کار اول
فقط این رندر نهایی که نیست؟
ممنون دوست کاکتوسی عزیز ...دوست عزیز کارت عالی شده آفرین و احسنت
کار بعدیت حتما میترکونی
یه رندر خوب و عالی ازش بگیر
سلام فرزاد ... آقا دست به گیرنده هاتون نزنین .... اشکال از فرستنده هست ... واسه خودمم لود نمی شه . یه جای دیگه Up کردم . این دفعه دیگه خیالم راحته که سایت ایرانی نیست و واسه همه لود می شه .واسه من مملي لود نشد...
خوب یه سری توضیحات هست که باید می دادم ، ولی دیشب وقت نشد .
اول اینکه رندری که گرفتم واسه تست هست .... اونم واسه اینکه با استفاده از رفلکت ها ببینم کجاها موج داره . اصلا منظورم تست رندر نبود . فقط کل Object ها متریال دادم و رندر گرفتم . واسه همینه که اینقدر تاریک و بی ریخت شده و شما روتون نمی شه هیچی بگین .
دوم اینکه این فقط 50 درصد کار هست ..... والا قضیه از این قرار بود که ماشینی من ساختم در حال مسابقه با ماشینی که قبلا فرزاد و فرهاد ساخته بودن باشه و تو اون صحنه ای که من مد نظرم بود قرار بود ماشین فرزاد در حال چپ شدن یا چیزی شبیه به این باشه . البته از فرزاد واسه اینکه که ماشنشو داغون کنم اجازه گرفته بودم . ..... خوب بنا به دلایلی مدل فرزاد در دسترس نیس تا بتونم روی اون کار کنم ، واسه همین تصمیم گرفتم به جای اینکه اینو در یه فضای صفر قرار بدم در حال رد شدن از زیر یه تریلر طراحی کنم و فعلا دارم روی اون کار می کنم .
خوب اینم Nissan فرزاد ، حیفش .....
بازم ممنون که نظر دادین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید .
Last edited by Codename 77; 31-10-2009 at 19:21.
ای شیطون ، تو هم بلد بودی رو نمیکردی ها.....!!!
![]()
بچه تربته دیگه با استعدادهبسوزین
![]()
من فقط میتونم بگـــــــم من بعد از این همه عمر که دارم کار میکنم
هنو نتونستم ماشین بسازم ....... البته نخواستم
مرسی مملــــــــــــــــــــــ ــــــــی
آبرو داری کردی![]()
عروس تعریفی نشی ها ؟!![]()
اَی بابــــــــــــا ، به هرکی هم میگی کارت قشنگه ، سر از تربت در میاره که.....![]()
آهان پس قضیه اکشنه؟؟!!
تا اینجاش که عالی شده،انگار قراره عالی ترم بشه من که منتظرم زود تمومش کن بزار![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)