وارد بايوس نميشه كه بتونم تنظيمات رو به حالت ديفالت در بيارم. به مرحله ديتكت كردن سخت افزارها هم نميرسه كه بشه ديد هاردها رو ميشناسه يا نه.
اون چيزي كه مشخصه مشكل مربوط به مادربورد هست.
وارد بايوس نميشه كه بتونم تنظيمات رو به حالت ديفالت در بيارم. به مرحله ديتكت كردن سخت افزارها هم نميرسه كه بشه ديد هاردها رو ميشناسه يا نه.
اون چيزي كه مشخصه مشكل مربوط به مادربورد هست.
دوست عزیز منظور من اینه که با یه هارد دیگه امتحان کن
یا هاردتو روی یه سیستم دیگه بزار ببین بازم اینجوریه
اتصالات هارد رو هم چک کن کابلشو عوض کن جامپراشو چک کن اگه ساتاست تبدیل برقشو چک کن
Last edited by mehrdad mm; 30-10-2009 at 22:54.
دوست عزیز
موارد زیادی به این مشکل مربوط میشه
1- باتری را سعی کن عوض کنی.عمدتا" وقتی از عمر باتری 2 الی 4 سال میگزره رفتار های سیستم عوض میشه
2- یک چیپ برای بایوس دارم که در داخل یک سوکت هست(سوکت چهار گوش)سعی کن چیپ را به طرف پایین فشار دهی .اگر دقت کنی یک صدا می کند .
3- رم را تمیز کرده دوباره سر جاش قرار بده.(یه روش قدیمی که از استادم یاد گرفتم ساز دهنی است)
4- cpu را از جا در بیار و دوباره جا بزن.دقت کن اگر دستت آوده به خمیر سلیکون شد(خمیری که رابط حرارتی بین cpu و هیدسینگ آلومنیومی هست)حتما" بشوری.خمیر سلیکون سمی هست.
5-کارت های اضافی را از سیتم خارج کن و فقط کارت گرافیک را در سیستم داشته باش.
موفق باشی
سيستم دوباره بالا اومد اما به همون شكلي كه بار اول اومده بود. يعني به شكل زير:
كه من بايوس رو ديفالت كردم و فعلا سيستم بالا اومد. ولي خوب هنوز نميدونم دليل اصلي اين مشكل چي هست. به احتمال 99 درصد مربوط ميشه به مادربورد.
در ضمن اون صفحه اي كه ميگفتم سيستم گير ميكنه (صفحه لوگوي مادربورد) و در اون هيچ حركتي نميشه كرد هم توي عكس زير هست:
![]()
مربوط به رم یا اورکلاکیه که کردی.
من با بچه هاي بخش فني آواژنگ صحبت كردم اونا هم معتقدند احتمالا يا مشكل رم هست يا مشكل پاور.
خودم بيشتر معتقدم كه مشكل پاور باشه. آخه پاورم 450 هست و براي مني كه اور كردم اين مقدار پاور كمه. البته ماهها مشكلي نداشتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)