سلام
MooQ
تازه عضو شدم هیچی حالیم نشد ازش فقط توی این 30 دقیقه ای که توشم هویج و تربچه من به بیش از 100 تا رسید !
دیگه نمیدونم چیکار کنم
راهنمایی کنین
کسی هم هست یه کمکی کنه قرار داد رایگان با من ببنده سره محصولات جدید ؟یا محصول بهم بفرستیم !
سلام
MooQ
تازه عضو شدم هیچی حالیم نشد ازش فقط توی این 30 دقیقه ای که توشم هویج و تربچه من به بیش از 100 تا رسید !
دیگه نمیدونم چیکار کنم
راهنمایی کنین
کسی هم هست یه کمکی کنه قرار داد رایگان با من ببنده سره محصولات جدید ؟یا محصول بهم بفرستیم !
شما بعد از کاشت هر چیز یک مقدار امتیاز میگیری
بعد از رسیدن به امتیاز مورد نظر به مرحله یا همون سطح جدید میری و میتونی 2 محصول جدید بکاری....
اوکی حله گرفتم تازه جریان بازی رو
همین اول هم یه فروشگاه راه انداختم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عجب گرافیکی
من jojok هستم تو بازی رنک یک بودم تا این که برای من شورش کردن و 60 خرس فرستادن کلی عقب افتادم و فعلا رنک 5 هستم....
تو انجمن هم فعلا مدیر ارشد
شناسه شما توی انجمنش چیه ؟عجب گرافیکی
من jojok هستم تو بازی رنک یک بودم تا این که برای من شورش کردن و 60 خرس فرستادن کلی عقب افتادم و فعلا رنک 5 هستم....
تو انجمن هم فعلا مدیر ارشد
آره دیگه باید خلاصه فقط به فکر پول و دلار نبود کیفیت کار هم مهمه
من توی بازی و فروم jojok هستم.
اما توی فروم من گاهی jojok:d یا jojok:( میشم که این علی(ادمین) اذیت میکنه و منو jojok میکنه![]()
در کل بازیه جالبیه با اینکه 24 ساعته شروع کردمش ولی بدجوری معتادم کرده ! طوری که تراوین با این همه مشغله ای که دارم ولی باز سعی میکنم که به پنگوئن برسم
من هم افتخار دادم و اومدم !!
SPAM3R
درضمن یکی با یوزرنیم معروف M-Pro عضو شده ، آرش تو با یوزرنیم من عضو شدی ؟ !!!
به نظر بازی جالبی نمیاد !
اوایل آره چون فقط فکر میکنی بریز و برداره ولی یواش یواش میبینی عجب بازی توپی هستشبه نظر بازی جالبی نمیاد !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)