تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: پلاسمای پاناسونیک من

اگه نباشه جاش خالی می مونه Terry Bogard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

قیمت G10 خیلی خوبه
    حتی اگه به قول دوستمون 130 تومن بدید و یه HD Player بهش اضافه کنید امکان پخش HD رو هم دارید و بازم قیمتش میرزه.
    البته من نمیدونم کیفیت گیرنده اش برای تلویزیون چطوره و SD رو چطور پخش میکنه.
    شنیدم به خوبی سامسونگ نیست.

من خودم قصد داشتم G10 بخرم ولی آخرش بعد از مقایسه دفترچه هاشون تصمیم گرفتم B690 سامسونگ بگیرم و الان هم ازش راضیم.
    پاناسونیک پنلای خیلی خوبی میسازه ولی بقیه امکاناتش به خوبی سامسونگ و سونی نیست.
    پاناسونیک کلا برند خشنی هست لوازمش امکانات زیادی نداره ولی دوام و کیفیت بالایی داره البته تو مدلای لوکسش امکانات زیادی قرار میده ولی قیمتش خیلی بالاس سونی امکانات زیادی برای محصولاتش در نظر میگیره به خصوص از تکنولوژیهای مدرن زیاد استفاده میکنه کیفیت قابل قبولیم داره ولی به نظر من کیفیتش به پای برندایی مثل پایونیر و پاناسونیک نمیرسه سامسونگ تو یک کلمه یکبار مصرفه بعد از 6 ماه امکان نداره کیفیت اولیشو داشته باشه ولی امکانات و قیمتش خوبه البته نمیخوام منکر بشم که تو این یکی دو ساله خیلی پیشرفت کرده کمپانی که تا 20 سال پیش کنسرو ماهی درست میکرد خیلی زود پیشرفت کرده ولی تا زمانی که تکنولوژی تولید نکنه هیچ فایده نداره چون با عوض شدن نسل ممکنه دیگه اسمی ازش نمونه مگر تو بازارای ارزون قیمت مثل آسیا و آفریقا.وقتی فول hd و hd ready اومدن تا دو سه سال اول فقط سونی و پاناسونیک تلویزیوناشون hd بود بعد که به قولی تکنولوژی دست دوم شد قیمت ارزون شد سامسونگم بازی دادن الانم ژاپنیا دارن hd3d میسازن فعلا فقط سونی و پاناسونیک شرط میبندم تا دو سه سالم تکنولوژیشو به سامسونگ و بقیه مارکای کره ای و چینی نمیدن تا وقتی تکنولوژیش دست دوم شد میدن سامسونگ و ال جیم بسازن من مشکلی با مارکای چینی و کره ای ندارم ولی تو کتم هیچ وقت نمیره از مارکایی که تو تکنولوژی دست دومن جنس بخرم حالا هر چقدرم قیمتشون خوب باشه امکاناتم بهش اضافه کرده باشن.
    Last edited by Terry Bogard; 31-10-2009 at 03:39.

2. این کاربر از Terry Bogard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ata_webmaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    north of iran

پيش فرض

نه اتفاقا سونی خاتوسرش بکنم در عین حال که خیلی دوستش دارم و خودم هم دارم از تکنولوژی به روز خیلی دیرتر استفاده میکنه الان تلویزیون های یو اس بی خور را ببنید همشون داویکس می خونن الی این سونی سینمای خانگیش هم همینطوره دیر تر از همه دایویکس رو ساپورت کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من موافق پول زیاد دادن برای تلویزیون نیستم. دلیلش هم اینه که با سرعتی که رشد تکنولوژی HDTV ها داره خیلی زود مدلای جدید جایگزین میشند و کسی تلویزیونش رو برای مدت طولانی نگه نمیداره.

کلا همه این بحثا مال محصولات سال 2009 هست. معلوم نیست سال دیگه وضعیت چه طوری باشه.

5. این کاربر از ehs_soltany بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •