من هم منتظر سری 300 انویدیا هستم ولی نه برای خرید چون به شما قول می دم ارزونترینش از 350000 کمتر نباشه
من منتظر اونها هستم تا با ورودشون کارتهای AMD قیمت معقولری بگیرند مثل همون اتفاقی که در سری 4800 AMD اتفاق افتاد
من هم منتظر سری 300 انویدیا هستم ولی نه برای خرید چون به شما قول می دم ارزونترینش از 350000 کمتر نباشه
من منتظر اونها هستم تا با ورودشون کارتهای AMD قیمت معقولری بگیرند مثل همون اتفاقی که در سری 4800 AMD اتفاق افتاد
Fermi منظورتونه ؟!
يكمي درباره اينكه Nvida كارتاش از ATi ضعيفتر ميشه توضيح بديد
من كه فكر نمي كنم اينجوري بشه !!
Nvidia هميشه شاخ بوده !!![]()
به اصلش برسید الان 5870 هم یه جورایی High End نیست و فقط این عنوان رو تا اومدن 5970 به دوش میکشه.
من خودم به 5870 رای دادم چون واقعن از همه کارتای نظر سنجی برتره (بعدش هم 4870X2 خودم ! (تعصب یعنی این!))
همچنین صبر کردن تا زمان اومدن GT300 هم مشکلی رو حل نخاهد کرد.کارت های با قیمت بالاتر از هم رده ATI .
لطفا تعصبی حرف نزنید از اسم اکانتتون معلومه که طرفدار ati هستید اگر چیزی میگید با دلیل و مدرک بگید هر دو شرکت کارتهای خوبی میزنند
Last edited by kinder; 08-11-2009 at 22:49.
دوستان عزیز منم طرفدار nvidia هستم اما amd ااعلام کرده که سری 6000 هم امادس و تا 3 ماه سوم 2010 به تولید انبوه میرسونه! نمیدونم چرا انویدیا ساکت مونده..داره ازش بدم میاد! داره همه چیو واگذار میکنه! سری 300 رو باید الان بده نه 1 ماه دیگه...
خود amd هم اعلام کرده و گفته که سری 300 انویدیا اژدهای کاغدیه! اونا از منو شما بهتر میدونن nvidia داره چیکار میکنه! در ضمن منم تو شایان کامپیوتر توی بازار رضا خودم 2 تا کارت 295 رو با 5870 تو چند تا بازی تست کردم و همه جا 5870 بهتر جواب داد جز توی crysis تازه تو control panel هم physx رو خاموش کردم چون وقتی روشنه به شدت فریم میاد پایین!!!
بچه ها تعصبی نظر ندیم .. واقعیت رو باید پذیرفت! من با چشم خودم دیدم ! کسی هم فریم رو قفل نکره بود!!!!!
چون یه وقتا تا 70 و 90 هم میرفت اما average که گرفتیم 5870 غول nvidia رو شکست داد!
اینم در نظر بگیریم که 295 الان 500 دلاره اما 5870 350 دلاره!!!
خداکنه که هرچه زودتر سری 300 بیاد که دیگه دارم نا امید میشم... من از nvidia توقع خیلی بالاتری داشتم و دارم!!!
بچه هاااااااااااااااا... دارم خوشحال میشم... با دلیل و مدرک اومدم! اینم FERMI ما!
بیش از 3 بیلیون ترانزیستور برای چیپست گرافیکی
ساخته شده تحت فناوری ساخت 40 نانو متری
512 واحد پردازشگر سایه زن
384 بیت مموری اینترفیس برای حافظه های گرافیکی پرسرعت GDDR 5
6 گیگابایت کل حجم حافظه {1.5 گیگابایت برای مصارف گرافیکی مختلف انظار میرود}
یک مگابایت کش سطح اول برای مموری و 768 کیلوبایت کش سطح دوم یکپارچه مموری
ویژگی محاسبات مستقیم 11 و شتاب دهنده گرافیکی {دایرکتکس}نسخه 11 و open GL نسخه 3.1 و open CL و CUDA بر مبنای زبان c و Fortran
فرکانس مورد انتظار 650 برای هسته،1700 برای سایه زن و 4800 برای حافظه های گرافیکی هست
جالبه بدونید واژه فرمی که برای این محصول در نظر گرفته شده از نام انریکو فرمی فیزیکدان ایتالیایی مخترع راکتور هسته ای گرفته شده
زمان مورد انتظار برای عرضه این کارت کوارتر اول 2010 هست
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تراشه nVidia GT300 یک غول محاسباتی است که هرگز مشابه آنرا ندیده اید. در واقع، بدور از اغراق میتوان گفت که این در کل تاریخ تکنولوژی گرافیکی، شبیه ترین GPU به یک CPU است. اکنون فقط زمان تعیین کننده این است که GT300 انقلاب مورد انتظار گرافیکی است.
در کنار اسامی NV70 و GT330 (Codename)، nVidia آنرا معماری Fermi برای GPU خوانده است. انریکو فرمی یک فیزیکدان ایتالیایی بود که مخترع راکتور هسته ای است. که ما را به یکی از اسامی مورد انتخاب برای بورد GT300 یعنی راکتور راهنمایی میکند.
در بررسی خود بوردها، میتوان پیکربندی های یک و نیم، ۳ و ۶ گیگابایت حافظه GDDR5 را مشاهده کرد، ولی همه چیز این نیست.
خصوصیات این GPU
- ۳ میلیارد ترانزیستور
- TSMC با تکنولوژی ۴۰ نانومتری
- رابط حافظه ۳۸۴ بیتی
- ۵۱۲ هسته شیدر (به هسته های CUDA مشهورند)
- ۳۲ هسته CUDA در هر کلاستر شیدر
- ۱ مگابایت حافظه کش L2 (به کش – حافظه شیدر ۱۶ کیلوبایتی تقسیم شده)
- حافظه کش ۷۶۸ کیلوبایتی مخصوص L2
- تا ۶ گیگابایت حافظه GDDR5
- IEEE 754 نصف سرعت با دقت دوبرابر
بسته های GT300 دارای ۳ میلیارد ترانزیستور سیلی********، ۱۶ “چندپردازنده روان” (نام جدید برای شیدر کلاستر) را فراهم می آورد. هریک از این شانزده چندپردازنده بسته ای از ۳۲ هسته میباشند و این قسمت بسیار مهم است.
TSMC مسئول ساخت این ماموت سه میلیارد ترانزیستور بود، ولی کار اینجا تمام نمیشود. مانند تراشه G80، بسته های nVidia GT300 دارای شش کنترلر حافظه ۶۴ بیتی است. این کنترلگرها، کنترلگرهای اصلی GDDR5 میباشند، یعنی درست مانند AMD در سری ATI Radeon HD 5800، این تراشه نیز میتواند از حافظه های GDDR5 استفاده کند.
GPGPU مرد، cGPU زنده است
GT300 روش کاری جدیدی برای GPU ها ابداع کرده است. اگر ما آنرا با معماری قبلی GT200 مقایسه کنیم، نتایج نفس گیر است. معماری فرمی در حالت دقت یگانه با ۵۱۲ عملگر ضرب-جمع ترکیبی (FMA) کار میکند و این رقم در حالت دقت دوبرابر به ۲۵۶ میرسد.
نکته جالب در استاندارد IEEE است. در گذشته، nVidia از ریاضیات ممیز شناور IEEE 754-1985 استفاده میکرد، ولی در GT300، nVidia از آخرین استاندارد ممیز شناور IEEE 754-2008 استفاده میکند.
یک GPU بطور مادرزاد از ++C پشتیبانی میکند
معماری فرمی بطور مادرزاد از C(CUDA)، C++، DirectCompute، DirectX 11، Fortran، OpenCL، OpenGL 3.1 و OpenGL 3.2 پشتیبانی میکند. برای اولین بار در صنعت، یک GPU قادر است کد ++C را بدون هیچ مشکل خاصی اجرا کند.
خط تولید این تراشه بصورت مشتری نهایی(GeForce)، تجاری(Quadro) و علمی (Tesla) میباشد. پس منتظر اندازه حافظه یک و نیم گیگ برای GeForce 380 تا ۶ گیگ برای قطعات تجاری Quadro و Tesla باشد.
منبع:pcnova
من ati میگیرم چون وقتی سری gt300 بیاد احتمالا 10 تا 15 فریم بیشتر از سری 5800 میده.ولی میخوام بدونم به خاطر 15 فریم یا اصلا 20 فریم(که بعید میدونم در مقایسه بین قویترین ati و قویترین nvidia و20 تا اختلاف باشه) حاضرید چقدر بیشتر بدید 100$ یا 150$؟
همیشه این اختلاف price و performance بین این دو شرکت اینجوری بوده.شما هم انتظار نداشته باشید که با gt300 به طور مثال بتونید crysis رو 150FPS بازی کنید.خودتون بهتر میدونید که سری 200 به اندازه فروش سری 4000 ati نبود و کلی از این سری 200 دارن تو انبارها خاک میخورن اگه بیاد قیمت گذاری gt300 رو با قیمتی در حد 5800 شروع کنه تمام کارتهای 280 و 285 و 295 این شرکت سوخت میشه چون دیگه کسی اونها رو نمیخره.پس شک نکنید سری gt300 با قیمتی به مراتب بالاتر از سری 200 فروخته میشه حالا به نظر شما این اختلاف قیمت میصرفه؟من خودم 9800gtx داشتم و عاشق درایورهای فوقالعاده nvidia بودم که توی گیم با این درایورها همیشه یه حال اساسی بهمون میداد.به هر حال نظر من ati بود.![]()
زود قضاوت نكن !نمیدونم چرا انویدیا ساکت مونده..داره ازش بدم میاد!
بچه ها يه سوال دارم چرا Ati هرساله اينقدر فاصله ميندازه بين كارت هاش طوري كه سري قبلي به كل منقرض حساب ميشه !؟
منظور شما رو درست نفهمیدم ! یعنی چی فاصله میندازه ؟ یعنی فاصله ی زمانی یا پردازشی ؟ یا معماری ؟
در ضمن nvidia هنوز هیچ کدوم از مطالب بالا رو تایید نکرده و مشخصات درستی از fergi در دست نیست . اما خیلی جالب بود amd رسما به fergi لقب غول کاغذی رو داد امروز که رفتم میلامو چک کرده بودم برام اون پوستر paper dragon رو از خبرنامه ی amd میل کرده بودند ! کفم بریده بود .
خلاصه هنوز 5970 و 5950 هم مونده و احتمالا 5890 هم معرفی میشه .
سریه 6000 هم که طراحی شده .
باید قبول کرد که nvidia عقب افتاده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)